Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Azért ez most elég ciki. Ha a slukk a végén nem önzőzi el a helyzeteket, több is lehetett volna. Az a 3-as kötényes cucc meg nagy volt.
-
BenHans
addikt
Jó nézni ahogy a Spurs meg a ManU parádézik...
Még talán meg lehetett volna magyarázni az X-et, mert alakul a csapat stb, bár ilyen kerettel így is rohadtul gáz de még talán oké. Viszont azt, hogy 2x is kialakult a két gólos előny a javukra és erről kaptak ki 5-3-ra azt ha SAF-Moyes-LvG összeáll még együtt sem tudják kimagyarázni mert erre talán magyarázata kb csak egy MKDons kaliberű csapatnak lehet, ja de még ők is elgázolták a United-et.
Persze a szép megmozdulások hű meg ha, de ki a bánatot érdekel ha az eredmény arcpirító.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Integra
titán
ez nem semmi zakó volt.....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
Ezt a Blackettet honnan szalajtották? Rafael is... Hihetetlen amatőr hibák.
-
Integra
titán
válasz KisTücsök #57604 üzenetére
marist honnan szalajttották? ugyanakkora hibát művelt, mint a másik két fiatal.
és ezért most nem okolható lvg szvsz, mert ezek egyéni hibák voltak.remélem ma a leverkusen is kap egy verést.... eddig alakul
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Perceken belül rangadó
Lent a Balaton parton horgászás közbe remélem nem adja meg magát a mobilnet
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
válasz KisTücsök #57607 üzenetére
mi nincsen több kérdésed? lőtt egy gólt és kaptak miatta egy gólt. ez legjobb esetben is kiegyenlíti a kettőt, de semmiképpen sem járult hozzá a győzelemhez... de mondhatnám azt is, hogy az ordas hiba miatt jelentősen hozzájárult a vereséghez is.
parádésak az önigazolásaitok, van még? jöhet, viccesek[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Ez a DeVrij mekkora igazolás volt. Egy ideig velünk is szóba hozták, de áldom a napot amikor aláírt a Lazio-hoz. Már a Milan elleni meccsen, azaz a Milan büntetője előtt is klasszis teljesítményt nyújtott ahogy lerántotta, áhh mit lerántotta inkább tarkójába kapaszkodott Meneznek.
Na Lewis is behúzta közben a lehető legjobb körülmények között, ideje volt már hogy visszadjon neki valamit a technika ördöge , most akkor nagyjából egál ilyen téren. Na Róma szebbik fele 2-0 val pihent rá a jövő hétre... Akkor még hajrá lilák meg Go Blues!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
válasz Integra #57609 üzenetére
Amúgy melyik gólban volt benne? Nem emlékeztem, elhittem, h valamelyikhez köze volt, de most nem látom, hogy bármelyikben is benne lett volna.
Akár hogy is, vágott egy nem mindenapit, és nem játszott rosszul. Ja meg gól passz is. Rafael miatt vagy kettőt is beszoptak, Blackett szintén, ő még ki is állítatta magát. Ne hasonlítsuk már össze ezeket...
-
viharhozo
addikt
válasz #84221696 #57592 üzenetére
Ertem es tiszteletben tartom a proletarindulatot, de a br. 5 milla/ho apropenz egy szov.kap-nak. Ennek megfelelo szinvonalu volt a munka is.
Ugy nez ki, a Leverkusen is kikap, kedden irgalmatlan Bundas-rangado Munchenben.
Ja, nem tudom, hallgattad-e Integra, de Tuchel kivasarlasi ara idenre 15 millio euro.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Integra
titán
válasz viharhozo #57612 üzenetére
igen, de úgy tűnik nem lesz rá szükség (legalábbis remélem). ha nagyon kéne, lenne rá pénz, de amit tegnap láttam -és ha ez így megy tovább-, ez alapján van egy tuchelünk már. ha a védelemhez feltudja a támadójátékot zárkóztatnii, akkor egy erős középmezőnybeli helyezés talán már lehetséges, bőven örülnék neki viszont kéne egy csatár, mert lasogga eddig bődületes leégés, nem fut, nincsen kondiban, mintha állandóan sérült lenne, nem értem mi a nyavaja van vele, de nagyon lassú, kevés.
azt is remélem, hogy ha netán tuchel tényleg aláírhatna, elérhetővé válna, és joe fél év múlva is sikeres, nem fogja a beiersdrofer meg a kühne kidobni (főleg utóbbi, akinek az absz kiszemeltje -legalábbis eddig-), csak mert jöjjön a tuchel... miért váltanánk le joet ha gyönyörűen csinálja a dolgokat?
de ezt majd 5-6 meccs után ... most ürölünk egy kis sikernek, semmi több....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sztbeni
őstag
Szép volt mu . Mennyien voltak, akik biztosra vették a bajnoki címet
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
szami777
addikt
Mike Deannek is inkább birkákat kéne terelgetni a sípjával...
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Cartevo
őstag
Ég a Fradi.
Valamilyen szinten biztosan hiányoznak neki az ultrái.
-
Tibiajax
nagyúr
vazze, találtam még egy barcást a fórumban..
-
KisTücsök
addikt
Ezt akkor nem szabad most elszalasztani.
Costanak is mondjuk adtam volna egy sárgát.Meg is kapta.De ezt így akkor be kell húzni.
Tibiajax: Az viszont nem rossz avatar.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
Mourinho hatalmas edző, mondhat bárki bármit!
-
szami777
addikt
Ó Frankie
-
L_YKing
addikt
most nézem az eredményeket, elég érdekesek lettek...
De ahogy látom a juve nyert, tibi szerencséjére.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
Azért jó látni, hogy Lampardra nem orrolnak a szurkolók, és megtapsolják. Egyes Chelsea szurkolóktól olyanokat olvasok...
-
bagyulajuve
addikt
úgy látom Angliában is menő a tippszmiksz
Resistencia eterna
-
Integra
titán
és pont lampard
micsoda nyálas egy forgatókönyv ez....[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
xd
-
KisTücsök
addikt
Azta kurva élet.
Na most majd megfognak.
Szép volt Frankie!
-
szami777
addikt
A faszom, inkább 0 pont mint Lampard gól.....
-
DeathAdder
veterán
Nabazmeg én úgy ünnepeltem volna h kiszakad a belem, hamár a kedves csapatom kikukázott.... (talán a szurkolók miatt volt ez a gesztus)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
És még rekord is, éljen Frankie.
-
nagyúr
Szép volt Lampard.
Mi meg lemásoltuk a MU meccsét: 3-1-ről 4-3-ra kikaptunk.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
KisTücsök
addikt
Kár volt ezért. A City a legnagyobb ellenfél, nagyon kellett volna ez a három pont, a legetőség is megvolt. November meg közeledik... Ja, és ebben benne volt Mou, nagyon.
Aki látta a Leicester - MU meccset, írja már le, hogy Maria melyik hazai gólban volt benne. Integra valszeg elfelejtette... Gondolom én.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
City nyert?.. ezaz. jóvan
nem szabad, h mourinho elhúzzon. -
szami777
addikt
válasz KisTücsök #57640 üzenetére
Én fordítva látom, amellett, hogy igazad is van. 5-10 percet kivéve végig alárendelt szerepet játszottunk. Ami eddig a bajnokságban nem ment (védekezés) , az volt most egyedül jó. Középpálya Fabregassal az élen egyszerűen nem működött, nem tudták továbbadni a labdát előre. Csalódott vok, pedig nincs mire, x egy jo eredmeny.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
bagyulajuve
addikt
nagy meccs ez a loki-kecsó
Resistencia eterna
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #57645 üzenetére
Még Csányi mondta a beiktatásakor: "A bajnokság színvonalára a nézőszám mondja ki a legegyértelműbb ítéletet."
-
nagyúr
-
Cartevo
őstag
válasz Napfénysüti #57647 üzenetére
Az előző szezonban csak 2 Újpest-meccsen voltak 45 ezren, tehát igény volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest