Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szalai megint nem játszik?
-
törölt tag
válasz Sickboy25 #57911 üzenetére
Ezt nem tudtam! Mennyire alapember amúgy?
Más: ez a Hajdú B. Pista mennyire középszerű szpiker lett! Pedig volt idő, amikor a legjobbnak tartottam! Most meg olyan megfaradtnak tűnik! Semmi tűz, semmi lelkesedés. Olyan, mintha 80-as évek közepi alámondásos vhs filmet néznék!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz DeathAdder #57915 üzenetére
Beleborsódzott a hátam!!!
-
törölt tag
Szalai be!
-
törölt tag
Sok használható labdát eddig nem kapott!!
-
törölt tag
Na, ezt a Mainz-Hoffenheim meccset akár karácsonyig is játszhatták volna, akkor sem rúgnak gól! Nem volt egy épkézláb irányító a középpályán, akik osztogatták volna a lasztit, hanem csak egy tucat tucatfocista. Ezekkel nem lehet csatát nyerni! Szalai nem kapott megjátszható labdát, a játékosok meg nem tudnak passzolni, vagy pedig hosszan szöktették magukat! Olyan izgalmas volt a játék, hogy nagyokat ásítottam közben!
-
-
szab.tam
nagyúr
jajj, dehogyis nem.
hass, alkoss, gyara...
ööö, izé. támadásssss. lessssss...
(remélem azonosítható a f*kalap.)*****
de azért van remény:
gundni alapból jó.
(pl. gulyás lászló is sz* volt eleinte, majd megszoktuk, megszerettük.)
horti a periférián elmegy. (királyiban sajnos vállalhatatlan lenne.)
és krézi jenő jr.
szegénynek a félreállítás ideje alatt meg kell tanulnia, hogy ne lépjen bele a csank jános féle focigyilkos, kondérkapaszkodó ősgyökerek szájába...a sport csatornákon azért van pár var normáis alak...
****dárdai viszonylag korrektül lenyilatkozott.
a helyeztében teljesen jól.
szerintem így többen drukkolunk, mint az előző 2 érában.és előre vetítve:
most talán senki nem fog senkin számonkérni semmit.
lehet, hogy hülye gondolat, de mivel ezzel a döntéssel most senkin nincsen felelősség, így talán még működhet is a dolog.
magyarul:
mindenki a -3 pont helyzetben lesajnál mindent.
ha valami mégis sikerül, akkor jó.
ha nem, akkor sincs semmi.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szami777
addikt
Ez a Balo séró te jó ég... Besic kezdő.
Jó kis rangadók vannak ma.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Mekkora gól, te jóságos ég....
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
salival
aktív tag
válasz szami777 #57924 üzenetére
Hatalmas volt. De bakker a falábú Jagielkának pont most kell így belebotlania a labdába...
Poolnak meg még nagyon szoknia kell egymást, ma is 6 új ember játszott. Jó volt az Everton, de talán a pool megérdemelte volna a győzelmet, kapufa, meg nem adott büntető, 1000 lövés és szöglet, minden volt itt.
YNWA
-
Tibiajax
nagyúr
nna nézzük a united-kalapácsosokat.
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt rooney.
-
DeathAdder
veterán
Zsebből ki a 3 pont.
1 óra múlva már a mu is előttünk lesz -
Integra
titán
asszem komoly gond van a dortmundban..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gmx9
aktív tag
válasz Integra #57932 üzenetére
Rengeteg sérültjük van, így jó pár B vagy C kategóriás játékosnak kell játszania. Amúgy azt hiszem olvastam olyat is pár hete, hogy új felállást akar játszatni velük.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Tibiajax
nagyúr
Fülöp Lacika - "a PSG számára nem lehet túl megnyugtató, hogy a Barcelona így kivégzi a Granadát..."
hát most erre mit lehet mondaninincs semmi bajom Lacikával, pártatlannak tartom és ez egy nagy dolog, de hát szóval.. nna
xd -
gmx9
aktív tag
Ha valaki nem látta volna. Év gólja esélyes, bár ma volt pár gyönyörű találat.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
IreN!CuS
őstag
17:0 szép....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Enzolord
addikt
Úgy sejtem a PSG tartalékolt egy cseppet...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
jajj ágyúsok, ezzel a sok kis szar döntetlennel sokra nem fogtok menni
de igazából én a magam részéről már beismertem, a chelsea is, de a city is erősebb csapat, mint Arsene-ék..
a kommersz tottenhamet is simán verni fogja a chelsea. nekik ez nem lesz feladat
ebben már most biztos vagyok -
vans?
őstag
-
nagyúr
Köszi az érdeklődést, egész jó állapotban van, gyógyulgat.
Csütörtökön megműtötték, 2 drótot helyeztek belé. Tegnap kijöhettem a kórházból, most gipszbe van a kezem ami minimum 3 hétig rajta is marad. Ilyen félkarú vitéz vagyok jelenleg.
Sajnos az őszi szezonomnak lőttek mindhárom csapatomnál.Mindegyik csapatnál sajnálják de hát ez van. Pedig jó formában voltam, vasárnap még 11-eshárítottam erre szerdán egy lightos céges focin eltöröm az ujjam...
Azért stílszerűen amortizáltam le magam: egy jó löketet húztam be úgy hogy ki se pttant csak hát a kisujjamat elvitte a labda.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
vans?
őstag
válasz Napfénysüti #57942 üzenetére
Orulok, jobbulast akkor tovabbra is . Nem lehet konnyu nekik kapust szerezni ilyenkor...
hábm bábm
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #57942 üzenetére
gyors gyógyulást!
--
hagyd a francba Atalanta, felesleges pedálozni.. majd más csapatok ellen -
L_YKing
addikt
Gyönyörű Barca győzelem. Psg ellen is!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!