Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
oláláláááá, pikéééééé
róma szétveri a moszkvát, már 4:0
porto 2:0
-
KisTücsök
addikt
Na erre még rákell állnom. Már instant rányomok a topikra, ha kis piros számokat látok a neve alatt.
Digi 2 meg miért a barca - apoel-t adja??
-
Integra
titán
riszpekt a londoni közvetítés embereinek, hogy ennyiszer mutatják, hogy a chelsea szabálytalan szerelésből szerzett gólt... fair play az angol közvetítők részéről!! és fabregas helyett vicces módon huntelaar kapott sárgát.. lol
nabakker, psg is vezet
roma már 2-vel megy
-
szab.tam
nagyúr
grund felsőfokon, avagy a világhírű holland piramis...
holland utánpótásról a sport tv-ben.
sajnos csak félig tudtam odafigyelni, remélem elkapok majd egy ismétlást.
ajánlom mindenkinek. -
KisTücsök
addikt
U19 Chl - Schalke 4-1. A nagyok is produkálhatnának valami hasonlót.
Ejj de utálom, amikor a kedvenceimmel egy időben rangadók is vannak. Bayern - Cityt nagyon nézni kéne.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #57330 üzenetére
pedig jó kis csapatok.. én szeretem őket
ahová egy maribor, bilbao vagy leverkusen befér, oda bármelyik top10-es olasz is -
[CS]Blade2
addikt
Dárdai Pál szerint is egyébként elkerülhető gólokat kaptak a magyar válogatott szerencsétlenek. 0:50-től
És ezt a csávót várják páran, hogy legyen sok tapasztalata, és milyen jó lenne ide kapitánynak.Ezt az elkerülhető gól kifejezést le kéne védetni a magyar válogatottnak, és el kéne érni, hogy az csak félnek számítson válogatott meccseken. Pl. ők legutóbb 2db elkerülhetőt kaptak, akkor az a meccs 1:1, döntetlen.
Szerk.: Azért lenne ez kib..ot jó a magyaroknak, mert ők általában elkerülhetőt kapnak, de elkerülhetetlent adnak.
-
KisTücsök
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
bennem igazából csak most tudatosult, h összvissz kettő darab csapat van csak a serieA-ból a bl-ben...
durva ez
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sickboy25 #57323 üzenetére
várj csak, te nem jöhetnél be. csirkeagy kizáró ok a belépésnek
azért nem lennének hatalmas mellek Eric, mert egyrészt a sharon stone-féle ciciket imádom - és itt minden olyan lenne, ahogyan én elképzelem és szeretem, és emiatt működne az egész -, harmadszor meg nem vagyok hooters, mindneki csak az indokolatlanul nagy dudákat bámulná. nem erről szólna a hely
-
Tibiajax
nagyúr
kéne nekem is nyitnom egy pubot..
fekete hajú lányok alma cicikkel lesnék minden vendég kívánságát, falak tele megvilágított ajax, barca meg inter relikviákkal, nagy focisták képeivel, csupa jó zene lenne és amcsi kaják és a legjobb füstölt marhaszegy.
kép elsőosztályú lenne, nem ótvar szar, mint itt az összes helyen, felkúrva valami ultraratyi prezis 4:3as vászon meg műanyag vetítő, a gagyi fakó képével
Én leszek a vendéglátó, és mindenki garantáltan jól fogja magát érezni - és nem az elfogyasztott pálinkától- amikor felcsendül a bl himnusza.
-
Enzolord
addikt
válasz
Remekelek28 #57318 üzenetére
De a legegyszerűbb, ha mész valamelyik főbb úton, és találsz kb 10-15 ilyen helyet..
-
BenHans
addikt
válasz
Remekelek28 #57316 üzenetére
-
Remekelek28
őstag
válasz
szami777 #57314 üzenetére
Egy viszonylag nagyobb beülős hely is jó,de pl egy pláza vagy egyéb hely is megteszi. A l€nyeg,h ne vmi családi hangulatú kiskocsma legyen.. Nem vagyok jártas Budapesten,de ma egy várakozás miatt csak ott tudom megnézni.. Ezek a champsek hol vannak? Köszönöm,aki segit...
-
venember83
nagyúr
válasz
Remekelek28 #57309 üzenetére
Mégis mit vártál egy focitopiktól? Hisz a pálya tele van jóképű, izmos és érzékeny cicafiúkkal...
-
szami777
addikt
válasz
Remekelek28 #57303 üzenetére
nyilvános közterületre gondolsz vagy beülős helyre? Mert mindkettőnek van kivetítője, így nem mindegy.
Szerintem közterületen lévő kivetítő nincs sok, Vb uzán, tél közeledtével eltűnnek ezek.
Viszont kismillió jó beülős hely van, ahol lehet meccset nézni, akár TV-n is, normál körítésben. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
menj el bármelyik champs-be, ott majd láthatod bármelyik meccset publicban. akár még a bájernét is
és még egy jó ehetsz, ihatsz is közbe -
pohár
félisten
-
Sickboy25
addikt
válasz
Köszcsipuszcsitipli
-
Sztbeni
őstag
válasz
venember83 #57308 üzenetére
-
Remekelek28
őstag
válasz
venember83 #57308 üzenetére
Nem akarok beleszólni a kettőtök randijába... Át kellene irni a topic cimét homokosok clubjává...
Mert segitőkészségből nullák vagytok... -
venember83
nagyúr
válasz
Remekelek28 #57307 üzenetére
Nem, nem komolyabban, max. egy éjszakás kapcsolat.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Remekelek28 #57303 üzenetére
nálam!
xd
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Budapesten hol van olyan hely,ahol ma este a Bayern meccset kivetitőn közvetitik?
-
szami777
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest