Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Budapesten hol van olyan hely,ahol ma este a Bayern meccset kivetitőn közvetitik?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Remekelek28 #57303 üzenetére
nálam!
xd
-
venember83
nagyúr
válasz Remekelek28 #57307 üzenetére
Nem, nem komolyabban, max. egy éjszakás kapcsolat.
-
Remekelek28
őstag
válasz venember83 #57308 üzenetére
Nem akarok beleszólni a kettőtök randijába... Át kellene irni a topic cimét homokosok clubjává...
Mert segitőkészségből nullák vagytok... -
Sztbeni
őstag
-
Sickboy25
addikt
válasz Remekelek28 #57309 üzenetére
Köszcsipuszcsitipli
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
menj el bármelyik champs-be, ott majd láthatod bármelyik meccset publicban. akár még a bájernét is
és még egy jó ehetsz, ihatsz is közbe -
szami777
addikt
válasz Remekelek28 #57303 üzenetére
nyilvános közterületre gondolsz vagy beülős helyre? Mert mindkettőnek van kivetítője, így nem mindegy.
Szerintem közterületen lévő kivetítő nincs sok, Vb uzán, tél közeledtével eltűnnek ezek.
Viszont kismillió jó beülős hely van, ahol lehet meccset nézni, akár TV-n is, normál körítésben.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
venember83
nagyúr
Mégis mit vártál egy focitopiktól? Hisz a pálya tele van jóképű, izmos és érzékeny cicafiúkkal...
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz szami777 #57314 üzenetére
Egy viszonylag nagyobb beülős hely is jó,de pl egy pláza vagy egyéb hely is megteszi. A l€nyeg,h ne vmi családi hangulatú kiskocsma legyen.. Nem vagyok jártas Budapesten,de ma egy várakozás miatt csak ott tudom megnézni.. Ezek a champsek hol vannak? Köszönöm,aki segit...
-
BenHans
addikt
válasz Remekelek28 #57316 üzenetére
Üdv. Keletinél van egy kocsma ahol közvetítenek, de nem tudom a hely nevét csak hogy azon az oldalon van ahol a lottózó+meki, de sajnos nem tudom hogy ma mi megy majd náluk. Én Classico-t néztem ott.
Aztán még van két hely a belvárosban amit ismerek: [link] & [link]
Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz Remekelek28 #57318 üzenetére
De a legegyszerűbb, ha mész valamelyik főbb úton, és találsz kb 10-15 ilyen helyet..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
kéne nekem is nyitnom egy pubot..
fekete hajú lányok alma cicikkel lesnék minden vendég kívánságát, falak tele megvilágított ajax, barca meg inter relikviákkal, nagy focisták képeivel, csupa jó zene lenne és amcsi kaják és a legjobb füstölt marhaszegy.
kép elsőosztályú lenne, nem ótvar szar, mint itt az összes helyen, felkúrva valami ultraratyi prezis 4:3as vászon meg műanyag vetítő, a gagyi fakó képével
Én leszek a vendéglátó, és mindenki garantáltan jól fogja magát érezni - és nem az elfogyasztott pálinkától- amikor felcsendül a bl himnusza.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #57321 üzenetére
Jól hangzik, csak bitang nagy alma legyen az a mell, és legyen egy sarok a normális drukkereknek, tele Unitedes relikviákkal...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Sickboy25 #57323 üzenetére
várj csak, te nem jöhetnél be. csirkeagy kizáró ok a belépésnek
azért nem lennének hatalmas mellek Eric, mert egyrészt a sharon stone-féle ciciket imádom - és itt minden olyan lenne, ahogyan én elképzelem és szeretem, és emiatt működne az egész -, harmadszor meg nem vagyok hooters, mindneki csak az indokolatlanul nagy dudákat bámulná. nem erről szólna a hely
-
Tibiajax
nagyúr
bennem igazából csak most tudatosult, h összvissz kettő darab csapat van csak a serieA-ból a bl-ben...
durva ez
-
KisTücsök
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
Dárdai Pál szerint is egyébként elkerülhető gólokat kaptak a magyar válogatott szerencsétlenek. 0:50-től
És ezt a csávót várják páran, hogy legyen sok tapasztalata, és milyen jó lenne ide kapitánynak.Ezt az elkerülhető gól kifejezést le kéne védetni a magyar válogatottnak, és el kéne érni, hogy az csak félnek számítson válogatott meccseken. Pl. ők legutóbb 2db elkerülhetőt kaptak, akkor az a meccs 1:1, döntetlen.
Szerk.: Azért lenne ez kib..ot jó a magyaroknak, mert ők általában elkerülhetőt kapnak, de elkerülhetetlent adnak.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #57330 üzenetére
pedig jó kis csapatok.. én szeretem őket
ahová egy maribor, bilbao vagy leverkusen befér, oda bármelyik top10-es olasz is -
KisTücsök
addikt
U19 Chl - Schalke 4-1. A nagyok is produkálhatnának valami hasonlót.
Ejj de utálom, amikor a kedvenceimmel egy időben rangadók is vannak. Bayern - Cityt nagyon nézni kéne.
-
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #57334 üzenetére
Tegnap a Juve meccset adták le ugyanígy és nem nagyon pofázták el az eredményt.
Félidőbe lehet veszély, akkor addig átkapcsolod valahova máshova.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
grund felsőfokon, avagy a világhírű holland piramis...
holland utánpótásról a sport tv-ben.
sajnos csak félig tudtam odafigyelni, remélem elkapok majd egy ismétlást.
ajánlom mindenkinek.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szami777
addikt
válasz Integra #57340 üzenetére
legyen most a BL-ben bármekkora rangadója a Chelseanek ne Costa kezdjen, mert rá hétvégén lesz szükség, a main meccsnek túl sok tétje nincsen.
-
Integra
titán
riszpekt a londoni közvetítés embereinek, hogy ennyiszer mutatják, hogy a chelsea szabálytalan szerelésből szerzett gólt... fair play az angol közvetítők részéről!! és fabregas helyett vicces módon huntelaar kapott sárgát.. lol
nabakker, psg is vezet
roma már 2-vel megy
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
Na erre még rákell állnom. Már instant rányomok a topikra, ha kis piros számokat látok a neve alatt.
Digi 2 meg miért a barca - apoel-t adja??
-
-
Integra
titán
oláláláááá, pikéééééé
róma szétveri a moszkvát, már 4:0
porto 2:0
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Külpolitika
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD