Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45751) Integra válasza Tibiajax (#45736) üzenetére


Integra
titán

pont a minap néztem német közszolgálatin a günter jauch műsorát, a foci vb-ről és a korrupcióról volt benne szó, gyakorlatilag az van már, hogy ezeket a vb-ket a nyugati országok már sokszor nem vállalják be, mert pontosan tudják, hogy nem tudják a társadalom torkán lenyomni az iszonyatos költségeket, meg azt, hogy nem lopnának, illetve a fifa olyan követelményeket támaszt, hogy már kedvük sincsen az egészhez.
meglepne ha katártól elvennék a rendezés jogát, főleg, hogy mennyi milliárdot pumpáltak bele a stadionokba.. mert ha elveszik, akkor katár tuti, hogy kártérítési pert indít és azt ki fizeti meg?
ja és ugye a nagy brazil stadionról is szó volt, a maracana-ról, ahova ugye 200000 ember fért be, a fogatlan homlessz és a nyakkendős, együtt izgulták végig a meccseket. ehhez képest most 80e fő fér bele és a jegyet még az átlag sem tudja megfizetni... de a fifa pöffeszkedhet majd a luxus lakosztályában.. 2.5 mrd euro-ról indultak, most 11 felett tartanak az egész vb-re, az infrastruktúra sehol. lesz ott még balhé bőven, mert a népnek nincsen más esélye felhívni magára a figyelmet, hogy mi megy a háttérben.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.