Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Reus...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
Oxi helyett is behívnak mást valószínűleg...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hopsz, nem ide akart jönni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
Reus is otthon marad kurvaéletbemár
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sickboy25
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Sickboy25 #46106 üzenetére
Bokaszalag-szakadás gyanú, azzal sajnos lemarad..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szentes711
tag
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Sickboy25
addikt
válasz szentes711 #46108 üzenetére
Azért Viktóriónak ez az élő manager játéka, már kicsit unalmas kezd lenni... Közhelyekkel nem jövök, mert mindenki tudja, de ha gyerekem beteg lesz vigyem el egy új stadionba?? Mert addigra kórház nem lesz... Engem csak a fontossági sorrend az ami zavar...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Enzolord
addikt
válasz Sickboy25 #46109 üzenetére
Fifa Manager 2010-2018 O.V. edition..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #46113 üzenetére
Ez a legsz*rabb, egy ki.. barátságos meccs miatt nem mehetsz a VBre..
-
nagyúr
Szegény Reust sajnálom pedig nem vagyok német drukker.
Més que un club!
-
7600 GS
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz Enzolord #46114 üzenetére
A baratsagos meccsnek itt nem sok jelentosege van, igy edzesen is meg lehet serulni, Reusnak pechje volt.
Erdekes, h a brazilok milyen szarok voltak tegnap, a vb-re ki sem juto szerbek ellen, otthon sikerult teljesen remenytelenul jatszani.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Integra
titán
-
KisTücsök
addikt
"Szintén a Serie A-ban folytathatja Romelu Lukaku, a Chelsea középcsatára, aki az elmúlt szezont az Evertonnál töltötte kölcsönben."
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #46122 üzenetére
Ezt én is olvastam ma. Lukakut egyébként meg tudom érteni,hogy Costa mellett ne makar padozni.
Túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen, de bárcsak visszajönne Lukakau első csatárnak Costa meg hadd rohadjon Madridban.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #46122 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért nem kap lehetőséget, mikor egy tipikus erőcsatár, aki még technikás is..
Welbeck helyett jöhetne a Unitedbe...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
lacy86
addikt
válasz szentes711 #46108 üzenetére
Azert ez mar vicc
FTC stadion , Puskas Stadion , DVSC stadion , most meg ez is ...
A labdarugas meg a beka segge alatt van -
Integra
titán
melyik adó adja ma a csodát?
-
Integra
titán
válasz SpaceKombajn #46127 üzenetére
köszi.
annyira csapnivaló kedvem van, hogy bontok egy whiskyt meg kólát és rászánom magam, hogy diablózás közben fél szemmel nézzem.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #46128 üzenetére
Erős szombat estének ígérkezik...
-
Integra
titán
ki ez a kopasz, lapátfülű gyerek? milyen fogai vannak már? kiverték neki és ennyi maradt? menjen már el egy fogorvoshoz, ez undorító, hogy lehet ilyet a kamera elé engedni?!
na, nincsen pintér, lehet, hogy lesz foci?
aztarohadt, de sokan vannak, telt házfasza ez a kazah himnusz, igazi rambo feeling, csak a vörös fejpánt hiányzik róluk
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #46134 üzenetére
csak azt ne mondd nekem, hogy burnout szindrómában szenved...... mert akkor visítok
valszeg betett neki, hogy a kommunikációs tréningen annyira rágyúrtak a beszédkészségre, hogy az a memóriájának a rovására ment. hiába, egy ekkora mesteredzőnél a kettő egyszerre már nagy kihívás.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Napfénysüti #46134 üzenetére
úgy néz ki...
végére 1:3?
azért vagy 1000-en kimentek az üllői úti (500 ft-os, duplaszenvedős) ingyenjegyért.
vajon a kazah szurkolóknak is jár?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tiv83us
veterán
Van valakinek stream, mar reg kinoztam magam magyar focival
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Integra
titán
válasz tiv83us #46140 üzenetére
ez meg a kinti ip-ről?
de igyál hozzá!!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest