Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #45799 üzenetére
Mitől kakálnának be? Platini az a francia gyökér lenyilatkozta, hogy senkit nem zárnak ki a blből.. Főleg nem egy francia csapatot, mert hát az milyen lenne már, ő fennen tökéletességüket, a Párizsi csapatot, na nehogy már..
Pénzbüntetést kaptak? Wow.. Mintha Bill Gates kapna büntetésként 100000 dollárt, mert felvásárolta az Apple-t..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
Neymar szép kis gól akasztott
(#45799) KisTücsök Ha Mounak van egy kis esze nem adja el.
Bár megnézve az elmúlt egy évet, hogy eddig kit adott el, van bennem félsz.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz Enzolord #45802 üzenetére
Én nem tudom mit kaptak, kérdeztem.
___xsanyi77: Hozzá szerintem ragaszkodik. Köré egy csapatot is lehetne építeni. Szívesen látnék a közeljövőben aranylabda esélyes chelsea játékost, na, ő az lehet.
Bár azt sem értem, hogy miért menne? Ő keresi a legtöbbet. Vagy szarul érzi magát a csapatnál?
Áhh, remélem csak kamu.
-
7600 GS
addikt
Falcao sem lesz ott a VB-n,
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #45805 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem PSG-nek sok lenne ez egy szezonra.
Lehetne köré csapatot építeni, ha nem pukkadna ki márciusra kb[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #45815 üzenetére
+1, nem biztos hogy rosszabbul járnak így a franciák attól függetlenül, hogy Ribery persze jobb játékos még.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
ma lesz egy jó kis magyar - albán...
annyira, de annyira vágyom, hogy kikapjunk.
puskásban, olyan 3700 néző előtt.
de még egy 0:0, vagy 1:1-es döntetlennel is kiegyeznék.
és utána a pinyő féle siker értékelés.ha meg véletlenül 2:1-re nyerünk, (nagyon remélem, hogy nem), akkor atesz szavai borítékolva:
"hosszú, fáradtságos utat tettünk meg, hogy fel tudjunk nőni a feladathoz. a fiúk megtették, és a munka gyümölcse beérni látszik."amit sajnálok: múltkor volt már csank. gondolom csak azért merészkedett elő a barlangjából, mert jenő ugye pihin van, és nem kellett tőle félnie.
így a tőle való, szokásosan magas röptű elemzésben nem lehet újból részünk.
pedig ittam volna szavait.
múltkor rákerestem a nyilatkozataira.
kb. fél órán keresztül hahotáztam magamban.
a csúcs akkor is ez...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
vans?
őstag
válasz Napfénysüti #45826 üzenetére
Elkepesztoen multifunkcios vagy, en tuti veled leszek az oreg csapatban, ha lesz foci.
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #45821 üzenetére
De van ilyen is:
Pogba -> Real?
Vidal -> Real?Így már lehetséges. Csak így a Juve elég szarul állna. Még így is igazolniuk kell, ha a BL-ben is akarnak alkotni valamit.
(#45825) pohár: Azért azt eltudnám nézni egy darabig, ahogy az idősebbek megpróbálják. Nem egy, nem kettő meg bele is trafálna. És bele is fog. Véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz L_YKing #45829 üzenetére
Össze ne vesszetek, utoljára ilyen kb 10-12 éves koromban volt.
vans?: az igazsághoz tartozik hogy én már minden poszton játszottam tartósan. ifista koromban szélső középpályás voltam, majd felnőttben szélső hátvéd lettem de 1 szezont a szomszéd megyében még csatárként is toltam. Emiatt a rúgótechnikám nem rossz, főleg egy kapushoz mérten.
Lassan már tényleg összejön ez a PH-s foci. Jó lenne mondjuk ha 12 ember elmenne.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
pohár
félisten
válasz Integra #45828 üzenetére
azért a 10%-osnál nagy az a lyuk...
bár a 100%-oshoz oda fel a ficakba, hát nem tudom hány ember kap majd ilyen visszatérítést
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
úgy tűnik costa tényleg megy a cselszibe, 39m ojró
cr7 meg lehet, hogy mégis hiányozni fog a németek elleni meccsről
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #45831 üzenetére
Hát én kapuba nem állok be úgyhogy mindenképpen kell egy.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
mennyit ér fabergáz a szigeten?
manu 43
chelsea 40
arsenal 36...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
de figyeled a szar szöveget.. visszakapod, ajándékkártyán..!
tehát nem kp, hanem levásárolhatod náluk, újrakészpénzt soha nem látsz tőlük se, mástól se, azt nem. azt csak te adj! de rögtön, folyamatosan, vásárolj, fogyassz, zabálj
ez a kibaszott lényeg csak ebben az aljas mocsok világban. add oda a pénzed nekik, amiért melózol egész nap, meg életedben
vegyél okostelefont, az kell kurvára.. vegyél házimozit, új tévét, vegyél minden szart, amit csak rádtolnak a reklámban -
Integra
titán
válasz Tibiajax #45838 üzenetére
tudod, a rózsaszín mez csak a kezdet...
egyébként megmondaná valaki, hogy platini miért annyira ideges?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #45836 üzenetére
lényegében ugyanott vagy, ha venned kell valamit (vagy áron alul eladod az ajándékkártyát)
-
Tibiajax
nagyúr
jajjjj istenem, milyen meccs megy a madrid-tévén..
olyan meccs, amikor -most nagyon figyelj, mert nem kis dolgot mondok- még Tibi is real madrid-drukkernek vallotta magát, ha szembeállították a vallató-lámpával
madrid v barcelona (1998)
milyen csapat volt ez már.. hátul voltak akik voltak, ilyen Hierro meg Robi Carlos félék, nullák...
előttük olyan focizni nem tudó emberke, mint Redondo, mellette egy fiatal Seedorf, meg Amavisca, előttük szerbia és horvátország csillagai, Suker meg Mijatovic.. ejj bazze....
ja és még elöl meg egy ilyen kis akárki Raul
nos igen, ekkor volt utoljára -számomra komoly (és nem feltétlen-lóvé) madrid, nem is csoda, h utána kezdem elpártolni tőlük. sajnálom, megváltozni nem fogok tudni soha, nem is akarok, utáltam világ életembe a kibszott lóvét, meg már akkor is. ahol azt -vagy csak azt- érzem, az onnanstól nekem érdektelen
Persze, közrejátszott az is, h elkezdtek a kedvenc hollandjaim szivárogni egymás után a Barcelona-ba, és ez elég is volt ahhoz, h a fehér kelme/teka-mezt lecseréljem egy szép centenáriumi nike mezre..
Kluivert-tel a hátuljánés azóta egyáltalán nem volt okom még véletlen se visszapártolni
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #45843 üzenetére
Akkor 1-2 év, és United drukker leszel a javából... Yesss..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #45844 üzenetére
én még most sem tudom milyen szurkoló...
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #45846 üzenetére
Felsorolni sem tudja, annyi csapatnak szurkol.
__________Néhány száz meccs megint fogadási csalásba keveredett.
"A Telegraph egy hete számolt be arról a titokban készített felvételről, amelyen egy nigériai futballügynök azt állítja: 81 000 font ellenében befolyásolni tudja a sárga lapok és a büntetők számát országa válogatottjának világbajnoki mérkőzésein."
-
L_YKing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest