Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz szab.tam #45400 üzenetére
Ennyin múlik, ahogy Integra mondaná(vagy megerősít, vagy nem), ez kell az egyszerű embereknek, akik nem hogy az orrukig, de a szempillájukig sem látnak.
Nézd, a rámás 3 olyan fontos gólt fejelt, hogy nem is mozdultak vele...
Egy héttel előbb szombaton meg Godín fejelt a bárkának úgy, hogy fel sem ugrottak vele.
Ezért utálják Hegyi Ivánt, mert ő a mérkőzést és a játékot szokta elemezni, nem a végeredményt...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz forceberg #45401 üzenetére
Hegyi Ivánt azért utáljuk mert a teljesen szubjektív véleményét akarja rátukmálni mindenkire. Ha valakinek 50% alatt van a labdabirtoklása már nem érdemli meg a győzelmet. Legtöbb meccs után jön a "eznemazareal" szöveggel, miközben lemossák az ellenfelet a pályáról. Szurkolónak, megmondó embernek elmegy, de szakértőnek nem.
Nyilván neked nincs vele bajod mert a "bárszát" szereti.És bocsánatot szeretnék kérni minden Madrid szurkoló nevében, hogy örülni merünk a BL győzelemnek.
KisTücsök: meg az összes olasz meccs
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
forceberg
veterán
válasz NyxNyxNyx #45403 üzenetére
Nem a Bárkát szereti, hanem a szép focit.
Gondolom, hogy nem hallottad még a Zizou féle Margitról beszélni...Ez a reál idén sem mosott le senkit sem... a Schalkén kívül.
Ha lemosott volna, akkor 15 ponttal bajnok is.
Idén nekik jött össze, ennyi, nem több.
Örüljetek, nincs azzal semmi baj.
De a legjobb, amikor olyanok deszimáznak, akik nemhogy az elsőre, de még az utolsó előttire(9.) sem emlékeznek...Nyilasi kell szagértőnek, aki pont azt tudja mondani, amit a többség hallani akar.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
7600 GS
addikt
válasz forceberg #45404 üzenetére
Szerintem te nem vagy vele pontosan tisztában, ki is az a Hegyi Iván.
http://nol.hu/sport/tizkeresztseg-1464163
.... gondviselés is főszerepet játszott abban, hogy a brazil bekk – a többiekkel együtt – ráadáshoz jutott.
...egyenlítéshez óriási szerencse...
a hosszabbítás első gólját a walesi labdarúgó szerezte (2-1). Ebben legalább annyira megmutatkozik a mázli, mint a „plusz három perces” egalizálásban, elvégre a 100 millió eurós játékos a hagyományos két félidőben csak csetlett-botlott, és a „királyiak” kevés gólhelyzetét meghökkentően zavart és ügyetlen mozdulatokkal elrontotta.
...Bale megkapta a lehetőséget, hogy két méterről, az üres hálóval szemben ne hibázhasson (2-1).
(Kuipers holland játékvezető ötöt tett rá a kilencvenre.) Igen, ezen múlt.
Mert a másfél óra döntő hányadában úgy zajlott minden, ahogyan az Atletico akarta...
Ferdítések, féligazságok, bicskanyitogató stílus. Ez zavarja a legtöbb embert (klubszimpátiától függetlenül, ismerem én olyant MU meg Juve drukker-t is, akik szintén nem adnak a véleményére.
Azt gondoltam képes lesz most az egyszer elismerni, hogy igen, valamit csak jól csinált a Real Madrid hogy BL-t nyert. De nem, ez nem történt meg.
Egyébként azért nem igaz amit mondasz (nem a Barcát szereti, hanem a szép focit), mert amikor az ötlettelen szar játékát tolta a Barca már évekkel ezelőtt is, akkor is ment az állandó fényezés tőle, meg hogy a világ legjobb csapata. Barca részről elvesztett Clasicó után is emlékszem hasonló jelentéstartalmú mondatra tőle.
-
Sickboy25
addikt
válasz 7600 GS #45391 üzenetére
Tudod mennyi pénz van a foci bundában?? Sokkal több, mint a drogban... Így már azért el tudod képzelni, akkor, hogy milyen összegekről beszélünk...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
Spanyol Szuperkupa augusztus 20;27 , EU szuperkupa augusztus 12.
-
addikt
-
KisTücsök
addikt
Aki szokott Atletico meccset nézni. Filipe milyen?
Szóva jött, AC helyére.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #45413 üzenetére
"jelenleg munkanélküli."
Jelenleg már sokadik éve, mi?
-
TommyGun
őstag
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #45419 üzenetére
Eléggé dicsérik, hogy az elmúlt két éve jó volt.
tizenegynéhány milliát megér akkor? nem mintha én fizetném.
Amúgy nem sok marad az atleticoból jövőre szerintem. Nekem (amennyi atleti meccset láttam) még Koke meg Arda Turan tetszett nagyon.
DeathAdder: Mondom, nem lehet rossz dolog sztárfocista apukának, rokonnak, barátnak, kismacskának, stb lenni.
[ Szerkesztve ]
-
szentes711
tag
Sztem korrekt
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Integra
titán
a psg 73 millios ajánlatot készül hazardért tenni...........
fabianski 4 évre írt alá a swanseahoz az arsenaltól
del bosque visszautasította a manu edzői ajánlatát
a barcelona után a city is bekopogott benatiaért
mascherano egyre biztosabb, hogy megy a nápolyba, évi 4.5 misiért
soldado 1 év pl után lehet, hogy megy az atleticoba
moratát vinné az arsenal, de a real visszavásárlási opcióval engedné csak
barcelona megkezdte a tárgyalásokat adra turan tanácsadójával
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
A Marca szerint az UEFA egy mérkőzésre fogja eltiltani Xabi Alonsót, amiért engedély nélkül pályára lépett Bale góljának az ünneplésekor. Alonso így a BL-döntő után a Szuperkupa-döntőt is kihagyhatja.
-
Dinter
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz Dinter #45434 üzenetére
Úristen, ne máááár , szerintem meg lépjünk már túl ezen a BL tizedik szarságon... megtörtént, örültünk vége, lejárt köszönjük... Már igazából 7600GS-en kívül senkit nem izgat...
Beszélgessünk mondjunk at Atletico bajnoki címéről vagy a Man. Cityről, vagy a Diósgyőrről vagy a Tatabányáról... Annyi izgalmas téma van még
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #45439 üzenetére
Ha nem tévedek, náluk vágódott be a köztudatba a nem is oly' régmúlt magyar csatárzsenije, Tököli Attila anno a Dunaújvárosnál csinált csodákat, igaz? Ahogy a szerethető válogatott edzője is náluk volt akkoriban, hogy is hívják, na, elfelejtettem... Egervári Sándor. Micsoda idők. Könny csordul szememből, hogy azokat még megélhettem, bezzeg akkor még volt futball...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #45439 üzenetére
Ott játszik unokatesóm...
Illetve egy ideje sérült volt, remélem, jövőre MB1es mezben feszíthet.. Meg én is..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
válasz venember83 #45442 üzenetére
Így van. Én kvázi ott éltem pár évig a főiskola miatt.
Mondjuk akkor már igen hanyatlóban volt a labdarúgás acélvárosunkban (2003-tól). Viszont női kézilabda meccsekre még kijártam időnként.
Azért régi szép idők, még afpiskolás csapattal játszottam Debrecenben meg Miskolcon is. Floorbal csapattal meg veszprémben sőt a DF kézicsapatában is védtem beugróként egy tornán amit nyertünk is.
Ennek ellenére utáltam Dunaújváros de kíváncsi leszek mit alakít majd DPASE a mennyeiben.Ja róluk ugrott be! Téne volt Fehérváron egy elég jónevű kispályás torna komoly díjazással (nemzetközi) na ki ellen játszottam?
Salamon Miki volt, asszem még gólt is lőtt nekem. Na ő most a DPASE-ben játszik: DPASE keret
Més que un club!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz forceberg #45404 üzenetére
A lemosás alatt akár a kiscsapatokat is értem. Azért abból volt példa. (mellesleg a Bayern-t is odakehet azért venni, főleg a visszavágón. de ha neked nem, hát nem)
Az első mondatod pont az amit írtam. Lehet hogy neki(és neked) az a szép a foci mikor nagy százalékban tartják a labdát, de nem mindenkinek. És egy szakértőnek nem az a dolga, hogy elmondja neki mi tetszik. Ennyi erővel az első sarki kocsmából behívhatnának egy random embert, nem mondana több hülyeséget.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #45446 üzenetére
igen, olvastam, csak nem írták, hogy alá is írt már. végülis...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #45446 üzenetére
érzik/tuduják ők is, hogy egy ilyen idényük volt, megy/menekül mindenki, aki tud, mert a következő húsz évre ugyanígy visszasüllyed az atletico a középmezőnybe. nem lennék meglepve, ha simeone is továbbigazolna egy nagyobb csapathoz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #45444 üzenetére
En is DUF hallgató vok
-
gyuromoj
veterán
A 2014/15-ös szezontól kezdődően a Bajnokok Ligája elődöntői előtt eltörlik az addigi sárgalapos figyelmeztetéseket, azaz a jövőben csak az kényszerül kihagyni a döntőt, aki az elődöntő visszavágóján piros lapot kap. Az eddigi igazságtalan szabály ellen Xabi Alonso a legjobb példa, aki minden BL meccsen játszott, és a három sárgalapja közül egyet még a csoportkörben kapott, mégis kihagyni kényszerült a döntőt. A másik kettőt egyébként a Dortmund és a Bayern elleni visszavágókon kapta.
Forrás: Madridom.huPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest