Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentes711
tag
A stadionok szörnyű állapota miatt az UEFA elrendelte,hogy az összes meccset Xbox-on kell lejátszani!
Tücsök: jobb később mint soha!
[ Szerkesztve ]
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Sickboy25
addikt
válasz NyxNyxNyx #46385 üzenetére
Kapnak ők ennyit, bekerülés nélkül is...
barca0519951 : ki ez amúgy?? Nem nézek barca meccseket fogalmam sincs kik játszanak benne...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
KisTücsök
addikt
válasz szentes711 #46408 üzenetére
De mekkora már...
Több évtized után most jutott eszükbe? Remélem azért összejön.
-
homeless09
őstag
Nani kis gólja.. Sajnos nem adták meg.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #46412 üzenetére
Akkor remélem a portugáloknak fogsz szurkolni a vébén.
-
TommyGun
őstag
Na már csak pár óra, mind1 mi lesz minden meccset megnézek végre vééébééééé
Az esélyekről meg szóljon itt ez az azóta közhellyé vált gondolat >
"Fußball ist ein einfaches Spiel: 22 Männer jagen 90 Minuten lang einem Ball nach, und am Ende gewinnen die Deutschen" - Gary Lineker"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
válasz venember83 #46415 üzenetére
Velős problémáid vannak
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Sickboy25
addikt
bakker és tényleg... azért volt ilyen ismerős...
De ugye nem Neymar? Mert a szemét nagyon elrontották, nem ilyen kerek neki így nagyon nem hasonlítja... Csak a két böszme fülbevaló
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
salival
aktív tag
-
L_YKing
addikt
Igen Neymar!
Mike: Mondjuk ebben igazad van.
Képszerkesztők ezt hozták ki belőle. Először úgy volt, hogy nem is lehet megcsinálni.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
IreN!CuS
őstag
Még utoljára feldobom a témát , Tippverseny a VB alatt a linkelt topicban.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #46420 üzenetére
Szerencsére az az idő elmúlt. Nem tudom, hogy miért, de valahogy nem szeretem a német válogatottat, sőt...
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #46426 üzenetére
Hál' Isten nem vagyunk egyformák...
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #46426 üzenetére
akkortájt kedveltem őket: Völler az egyik kedvenc játékosom volt, meg Hasslert, Möllert és Kohlert is bírtam; viszont Klinsmann, Mattheus nem voltak szimpatikusak
Resistencia eterna
-
Sickboy25
addikt
válasz KisTücsök #46429 üzenetére
Nah ja... Ezek a focista arcképek rohadtul nem jöttek be!! Bandus amit linkelt karikatúrákkal kellene próbálkozni, sokkal jobbak!
MÁS: Valaki a közszolgálati tévékben otthon van?? Pontosan M1 és m2 érdekelne, hogy műholdon nyomják -e a VB-t, mert sokat le szoktak kódolni!
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
hogy a vén gyökerekek hogyan ragaszkodnak a székükhöz, mint ez a blatter is...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Egy kis off, így a VB kapcsán. Megkérdeztem egyik barátomtól h:
én: ma lesz az első
vb meccse
nem lesitek meg?
ezt megnézem
meg a döntőt
Bálint: lol
az irodában kényszerített minket a főnök h kössünk fogadásokat
nagy foci boozi
de én max a szerencsémben bízhatok
meg mondjuk arra a csapatra fogadok, ahol több a feka
ugyanis azok gyorsan futnakA lényeg h értünk hozzá.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
szab.tam
nagyúr
válasz runner 125 #46434 üzenetére
ez egyáltalán nem off...
itt sokan kb. pont ennyit értenek hozzá, meg azt, hogy mennyiért fognak talán majd nem igazolni egyes játékosokat, mert a blikk és a sportgéza is megírta.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
Melóhelyen nálunk is van tippelős játék, aki nyer az kap keményen egy bögrét. De legalább így pár csaj is kitöltötte.
Més que un club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Napfénysüti #46436 üzenetére
"kap keményen egy bögrét"
bögrét, kancsót, köcsögöt.
az a nem mindegy.
nyersz, és keményen kapsz egy kemény köcsögöt...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sickboy25
addikt
Nah akkor hajrá Croatia
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
az igazi focibuzik.. ezt megnézem, meg a döntőt..
a tipikus csajduma, kb -
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
Végre eljött a nap, nézni fogom a meccseket ahogy a munkám engedi meg természetesen indul a fogadási szezon is, remélem nem bukok sokak.
-
szami777
addikt
Na végre elkapott a vb hangulat engem is
6 év után rászántam magam és vettem egy tévét is végre, m1 még nincs, úgyhogy irány Szabadság téri kivetítő.
Valamiért rossz érzésem van, hogy a brazilok be fognak fürödni. Ne legyen igazam.(#46444) KisTücsök
Igazából semmi sincs
15 napon belül beszerelik a "nemistudommicsodát. " és akkor lesz minden, addig marad a helyi sörsátor meg a belváros mert itthon nem nézek egyedül vb-t.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
válasz szami777 #46443 üzenetére
én nagyon remélem, hogy a brazilok jól beszopódnak.
a zavargásokhoz ugyan nem elégséges, de szükséges feltétel.én zuglóból pont telibe látom a hhh-i adót.
dvb-t-n van jó kis igyen fullhd m1-m2-dunám...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #46447 üzenetére
Mi ez a brazil ellenszenv mindenhol?
Nagyon jó kis csapat lett ez, szimpatikusak is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Sickboy25
addikt
Azért ez így nem lesz semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest