Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Jenő, Jenő...
Életedben nem rúgtál még a labdába, de osztod az észt. Köszönjük, nem vagyunk kíváncsiak a gondolataidra, csak egy normális közvetítést kérnénk. Vicces volt ez a nagymonológja, Király Gabit majdnem lecummantotta.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Na de a stúdióban ülő seggnyalóra sem vagyunk kíváncsiak (nem Kokó, hanem a TV-s funkcionárius).
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek...
a svédek totál összeestek. de nem is az, nem rosszak ezek a svédek (nálunk nyilván mérföldekkel jobbak), de Özilék...
ez a cselszis Schürle nagyon tolja a balszélen. kurva jól játszik, pedig csúnya
másik szélen Özil tolja, középen Gözze, hátuk mögött Hummles, akkor egy néger, de az is halálbiztos, látszik rajta, elegáns és stabil. és labdázgatnak, svédeknek már nincs közül a meccshez. hazai közönség előtt.. -
Tibiajax
nagyúr
lol
-
diegho
nagyúr
válasz Ps Vita #29904 üzenetére
Ott született, de az ősei nem németek. Nikolics pedig a régi nagy Magyarországon született, attól, hogy majdnem 100 éve nem tartozik hozzánk, előtte nagyon sokáig hozzánk tartozott. Nem értem miért baj az, ha nem 15 generációra visszamenőleg szín magyarból áll a válogatott. Vagy álljon azokból, de akkor ne legyen rinyálás, hogy esélyünk nincs vb/eb-re kijutni.
-
feka007
veterán
válasz 7600 GS #29902 üzenetére
Bár nem néztem végig, de én egyetértettem vele a végén teljesen. Megérdemlik az osztást teljesen.. Ilyen leégés után ráadásul még verekedni is van kedvük a gyengébb csapat ellen (bár ezt asszem a külföldi kis ripacs kezdte). A kifütyülés is jogos volt. A moldáv szurkolók egy sima barátságos meccsen kivonultak a stadionból, mikor már kb 2 góllal vezettünk, ahhoz képest a magyarok sztem elég türelmesek voltak.
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
uramisten Schürle, mit csinálsz....
ez az ő estéje
-
Ijk
nagyúr
Ezt az egész selejtezőt a románoktól itthon beszopott zártkapus, 92. perces nyomorék bekapott góllal buktuk el.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
7600 GS
addikt
Beszarok, a bosnyákok csak kvalifikálták magukat a VB-re.
-
homeless09
őstag
Anglia nem nyert meccset Manchester United játékos nélkül 1998-óta.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #29920 üzenetére
Gondolom,mert mindig van a keretben MU-s,ez szerintem a Bayernesekkel is elmondható a német válogatottnál(vagy Barca/Real-spanyolok,Milan-olaszok,Ajax-hollandok,usw.),mondjuk ez csak tipp
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Mondták, hogy a hollandoknak kellene a 8. hely a FIFA listán, ezzel a mai meccsel megvan nekik? Ha jól látom holnap után fogják frissíteni a listát. Itt a kalkulátor szerint bejönnek bőven a brazilok elé.
A másik, hogy feljegyzem magamnak ide a jelenlegi harci kapacitásokat : Hollandia 9. ; Szerencsétlenek 30. ; Andorra 200.
Harmadik, hogy találtam a listán pár méltó ellenfelet:
201 Somalia
202 Macau
203 Djibouti
203 Cook Islands
205 South Sudan
206 Anguilla
207 Bhutan
207 San Marino
207 Turks and Caicos Islands -
IreN!CuS
őstag
Utálom az index-et meg minden ez ez tiszta trollfoci-s cikk lett
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #29903 üzenetére
"Csank-nak amúgy volt olyan pillanata élete során, amikor nem hót részegen állt a kamerák elé?"
szerintem itt csak a metadon + speed veszett össze benne:
[link]
vagy nem. de igen. de mégsem.****
(#29917) Tibiajax
jó egyeseknek.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
BRÉKING!!!
Jövőre Hummels a Barcáé 35m €!
Jó lesz a védelem.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #29936 üzenetére
ha télen jön, nem fog tudni játszani a bl-ben..
ugye pedig pont ott kellene az erősített hátsó alakzat -
nextman
aktív tag
2017 vegeig van szerzodese. Meglepodnek erosen.
-
cyberkind
félisten
Egyes hírek szerint Mesut Özil 5 hónapnyi kihagyásra kényszerül!
Hoppá .
-
diegho
nagyúr
Van remény?
„Jelenleg hét-nyolc név a pakliban, közülük három-négy már vezetett topcsapatot. Tapasztalt, kemény edző kell, valószínűleg külföldi lesz. Nem kapkodunk, várjuk még a javaslatokat" – mondta Csányi.
A legjobb talán Hiddink lenne a posztra, de lehet, hogy inkább olyan embert keresnék, aki a bundesligában is edzősködött a nagyobb csapatoknál. Én tényleg nem szeretem a német válogatottat/bajnokságot, de jelenleg ők a legjobbak és a legjobbtól sosem szégyen tanulni. Ráadásul ha olyan német edzőnk lenne (nem Matyika), aki jó kapcsolatot ápol a bundesligás klubbokkal, még 1-2 fiatal magyart akár ki is lehetne vinni oda játszani. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy pl Nikolics, Böde mennyire tudna fejlődni egy bundesliga csapatban, vagy Balázska kicsit lejjebb venne az arcból és elmenne fejlődni egy top csapatba. Lenne jövője ennek a csapatnak, ha a tényleg tehetséges játékosok ott játszanának, ahol kell, de amíg Nikolics és Böde itthon pocsékolja az éveket, ne várjunk áttörést. Az pedig külön öröm lenne, ha lenne egy olyan topligás középcsapat, ahol 2-3 magyar hétről hétre együtt játszik, ez nagyon sokat dobna a válogatotton.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Torghelle Xanyi
Egervári Sándor: A lemondásom fő oka, hogy Xanyit hiába válogattam be, mert saját elmondása szerint az ő tudása magasan meghaladja az univerzum szintet!Hát ez ...
-
KisTücsök
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest