Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141059) Noukoum válasza Peterhappy (#141056) üzenetére


Noukoum
veterán

A barca összeszedett játéka szerintem nem függ össze a juve-fradi meccsel. Az első párharc során látszott hogy a barca kevésbé vette komolyan a fradit, ennek megfelelőlen 10 perc alatt majdnem kaptak 2 gólt. És nagyon kedvetlenül is játszottak. Viszont azóta történt egy elnökváltás, az edző taktikáját megszokták. És sokkal nagyobb kedvel játszanak, ez az egész meccsen látszott. Ezért sem hoztak B csapatot, egy döntetlen vagy vereség lélekben elég sokat tud elvenni mely a folytatást is befolyásolhatná. Meg nem is lesz hétvégén egy el classico hogy finoman fogalmazzak :).

De tegnap csúfosan kijött a klasszis különbség.
Ami a realitás. Egy magyar embernek gondolom fáj, de ez a valóság. Valójában ez a 3-0 ez lehetett volna 8-1 is ha a barca 25 perc után nem áll le. Egy ilyen barca a fradinál jóval erősebb csapatokat is kitömött volna, lásd Kijev!

Amit még érdemes hozzátenni hogy nagyon de nagyon látszik hogy fáradnak a játékosok, nem bírják a kettős terhelést. Kijev ellen tényleg óriási csoda kéne, ezért sem értem hogy miért mondják sokan hogy fradi szint. Csak magunkat csapjuk be, aztán meg jön a pofon. Ugye Dinamo Zagreb 0-4? Így hogy 3-3 alatt még az iksz is nekik kedvez, azt gondolom nagyon kicsi esély van 3. helyre.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.