Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141056) Peterhappy


Peterhappy
őstag

A tegnapi meccsről elmondtatok mindent, én nagyon nem is vesézném ki. A legdurvább a sebességkülönbség volt, a leglehangolóbb az egészben pedig az, hogy épp ebben javult a Fradi az elmúlt években. Egész egyszerűen a Barca más kávéház. Csak abban bízhattunk, hogy B csapattal, demotiváltan játszanak, de kaptunk egy igen erős AB kezdőt és sajnos a motivációval sem volt gond. A Juve meccs után az is várható volt, hogy nem veszik félvállról a találkozót, sajnos fél óra koncentrált, magas hőfokú játék erre volt elég.

Nagyon jól mondta valaki (elnézést, hogy nem kerestem vissza, kicsoda), erre nem készít fel a mennyei. Ezekből a meccsekből lehet a legtöbbet tanulni és minél többször jut ide el a Csapat, annál inkább helyt állhat. De tegnap csúfosan kijött a klasszis különbség.

Azt sajnálom, hogy nem tudtunk gólt szerezni, de tegnap nem is igazán volt benne a játékunkban.
Mondanám, hogy nincs más hátra, győzni kell Kijevben - de még az sem reális elvárás. Én hihetetlen boldog leszek, ha valahogy valamilyen isteni csoda folytán beelőzzük a Kijevet és odaérünk a tavaszi EL-be, de akkor is büszke leszek, ha simán kikapunk ott is. Őszintén remélem, hogy nem így lesz :K de azzal a gondolattal értek egyet, miszerint még a Kijev is jócskán más szintet képvisel, mint mi.
De amilyen futballévünk és általában amilyen szeszélyes (és sok tekintetben iszonyatosan elszabott) esztendőnk van, miért ne sikerülhetne épp Ukrajnában nyerni? :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.