Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125337) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Én voltam az egyik legjobban károgó, amikor néhány éve az UEFA bevezette ezt az új selejtezőrendszert, és való igaz, hogy van aki ezt jól megszívta, de legalább kaput nyitott az ilyen luxemburgi, magyar etc.. kluboknak is hogy képviseljék magukat, mert igazából nem gondolom, hogy bármivel is jobbak lennének a magyar klubok, mint 5-10 éve.

A tavalyi Mol fehérvár videoton fc székesfehétvár vidi sokkal jobb csapat volt szerintem, látszott rajtuk hogy van közük a modern futballhoz, nagyon szervezett és tudatos volt a játékuk. Azóta nem tudom hol tartanak, de a tavalyi egy BL-hez méltó csapat volt, és nem is feltétlenül a pofozógép fajtából.

Viszont szerintem ez a hirtelen zsinórban két EL főtábla sokkal inkább az új rendszer dicsérete, mintsem a magyar futball fejlődése, és luxemburg is jól jön ki ebből az új rendszerből, a semmi után hirtelen zsinórban két EL főtáblával.

Szóval megkövetem magam, korábban engem is nagyon felhúzott, hogy az egyébként is esélytelennek tűnő magyar bajnokcsapatnak még eggyel több kört kell menni a BL-ért. Hát igen, csak kiesés esetén az EL-ben sokkal könnyebb utána a pálya, mint korábban körről körre továbblépkedve.

A Fradi nyara is ezt mutatja meg: egy mákos nagy bravúr az első körben, utána a jutalom a másodikban, a harmadikban kiesés a sokkal jobb csapat ellen, de a play-offban nem Frankfurtokkal és Celticekkel, hanem nagyjából egy hasonló képességű csapattal lehet ki-ki meccselni :)

szerk: elvileg 8 esélytelenebb csapat van az EL-re mint a fradi :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.