Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112829) Peterhappy válasza MdewC (#112826) üzenetére


Peterhappy
őstag

A focisták is emberek. Oké, hogy sokszor annyit keresnek, mint mi, de mégis ez a munkájuk, ugyanúgy lehetnek ők is feszültek, ugyanúgy lehet nekik is sz@r napjuk. És szinte mindenkit ki lehet hozni a sodrából. Nem kell messzire menni - elég Zizou-t megnézni. Az ő "fejese" az év legnézettebb (sőt, négyévente legnézettebb) mérkőzésén szerintem sokkal döbbenetesebb volt, sokkoló volt látni, hogy egy ilyen kivételes pályafutás ily módon érjen véget.
Ott is megvoltak az okok, bizonyosan itt is, még sincs persze egyikük tettére sem mentség. Én a köpködést különösen aljas, a könyöklést ritka alattomos, gerinctelen dolognak tartom. Mégis úgy hiszem, azért a pályafutásának nem fellegzett be, jó eséllyel tanul az esetből és talán soha többé nem cselekszik hasonlóképpen. Lám, Zizou is mire vitte és hiába emlékszik mindenki az esetre, senkinek sem az jut eszébe először; az idősebbeknek a legendás góljai (pl. a BL-döntőben vagy a VB-döntőben), a fiatalabbaknak a semmiből előlépő, BL-címeket halmozó edző.

Vannak a pályán nála sokkal "gusztustalanabb" játékosok, pl. a másik Costa, Diego, vagy épp L.Suárez (aki állítólag a pályán kívül egy jámbor lélek). Douglas elb@szta, egyetértek, de azért innen még van visszaút. Szerintem.

Nem tudom láttátok-e, pár napja volt egy eset a gyorsasági motoros világbajnokságon (azért írom ki így, mert nem tudom melyik sorozatban), ahol verseny közben A csóka átnyúlt B csóka motorjához és nagy sebesség mellett meghúzta a fékjét. Na az döbbenetes és rendkívül súlyos eset. Vagy mikor Keane vagy a másik gyökér (Barton vagy ki) előre megfontolt szándékkal levadássza XY-t és kerékbe töri annak pályafutását. Ezek az igazán féreg dolgok.

És még egy pillanatra visszakanyarodva: tipikusan az ilyen esetekre (gondolok főleg a könyöklésre) jó a videóbíró, hátha idővel annak hatására visszaszorulnak az ilyen húzások.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.