Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106339) BenHans válasza venember83 (#106312) üzenetére


BenHans
addikt

Azt olvastam, hogy a Milan sorsáról még nem döntöttek. Legutóbb Gattuso nyilatkozott, hogy szeretnének egy középpályást igazolni és nem jó a bizonytalanság...
Plusz egy cikk az anyagiakról.

Ringman: Volt egyszer egy olasz válogatott, amit alábecsültek, ahol olyan nevek is játszottak akiket alig ismertek és azóta sem nagyon kerültek a figyelem középpontjába. De ezt a válogatottat Lippi irányította és voltak vezéreik, ebben a csapatban volt lélek. Tudtak küzdeni. Totti bokatörésből éppen hogy felépülve, injekciózva, Ausztrália ellen sorsdöntő büntetőt értékesített -de még hogy!- és kiosztott a VB-n 3 gólpasszt is. A teljes lebonyolítást tekintve pedig 24 labdát tett a gólszerzők lábára ami Pirlo összesen 18 gólpasszával együtt elég komoly! A végén pedig az akkor 23 éves De Rossi megmutatta hogy Rómának van örököse, azzal hogy ugyanúgy ágyúzta be a büntetőjét a döntőben mint Totti az ausztrálok ellen.
Most pedig az a kérdés, hogy a válogatottnak lesz-e örököse...

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.