Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106308) BenHans válasza DeathAdder (#106287) üzenetére


BenHans
addikt

60M€-t kell június 30-ig felmutatni játékoseladásból. Ha ez nincs meg (meglesz...) akkor jönnek a szankciók.

Ellenben az AS Roma kiegyenlítette a számlát - amire még 2015-ben kapott haladékot 3 évre - így megfelelt az FFP követelményeinek és felmentettek minden fajta szankció alól. Így nem szükségszerű játékost értékesíteni.

Az Inter viszont nem áll ilyen jól. Csak részben sikerült megfelelniük, ezért marad a korlátozás miszerint csak 22 fővel vághatnak neki a BL-nek és egyensúlyba kell hozniuk a játékoseladásból befolyt és vétel miatt kiáramlott összegeket. (Ez részben Gabriel Barbosa és Joao Mario leigazolásának köszönhető.)

Egyes források szerint az Inter számított erre és mindez nem változtat az átigazolási szándékaikon, azaz továbbra is prioritás Nainggolan és Malcom leigazolása. Ha ez nem kacsa nem tudom hogy gondolják.
Mindenesetre szerintem így drágább lesz Ninja mint 22M€ + egy tini, bár ez a Roma FFP feloldás nélkül is aprópénz lenne... Monchi talán nem hülye.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.