Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy teljesen új Lenovo IdeaPad 3-at oprendszer nélkül. MCT-vel csináltam egy telepítő USB-t, és kezdtem is feltenni a Win 10-et. A kulcs beírása után már majdnem azt hittem, sima liba lesz a folyamat, de a telepítő nem talált háttértárat, ahová telepíthetné a rendszert...
Csináltam gyorsan egy Linux Lite telepítő pendrive-ot, ami érdekes módon megtalálta a gépben lévő SSD-t...
Csináltam pár partíciót és telepítettem azt, bízva benne, hogy így már a Win telepítő is megtalálja, hová dolgozhat.
Éjjel félbehagytam a dolgot, hogy legyen idő aludni is, este folytatom.Ha esetleg még mindig nem látná a Windows az SSD-t, akkor tudtok valamit ajánlani, mit érdemes tennem? Nem volt még dolgom oprendszer nélküli, érintetlen új géppel...
Majd igazából dualboot-ot szeretnék, ehhez tudom, hogy először a Win-t kell telepíteni, aztán a Linuxot, de majd később visszatérek ehhez is. Ha lenne bármilyen jótanács a dualboot beállításához, azt is szívesen venném. :)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest