Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Meggyi001:] Videókártya javítás gyertyával? .... Igen!!!
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [DarthSun:] HDD helyettesítése retro gépben
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu
dptrsk
Topikgazda
És mire reklamál?
A díjszabás egyértelműen írja, hogy ha +44es számot hívsz, az nemzetközi díjakon megy

jozsi968
tag
Most komolyan, arra biztatod hogy nézesse hülyének magát a Telekomnál?! Nemzetközi hívást indított, erre nincs mentség, hogy nem tudta milyen árakon számlázzák.
Igenis valamit el kell tudni engedni. Ez volt a tanulópénz! Reméljük tanult is belőle!

viktorhu
addikt
Ha angol számot hívsz, a hívás mindenképpen Angliába megy az ő szolgáltatójához, és onnan fog visszajönni Magyarországra. Szóval Te ténylegesen Angliát hívtad akkor is, ha ő itt volt.

lugosi
félisten
Telekom hálóval (beszéd) minden rendben? Hívás sikertelen üzeneteket kapok, se ki, se be.

goop
őstag
Én is...

Fifi
senior tag
Szerintem valami hálózati gond lesz:
Másik topicban is panaszkodott erre egy srác.
-- Megválnék tőlük: http://hardverapro.hu/tag/fifi --

AnonymusX
tag
Tudnak a problémáról. Építkezésen kábelt vágtak...

betyarr
veterán
az utóbbi időben valamit reszelhetnek a hálózaton,mert többször előfordult (nem csak nálam),hogy nem ment ki vagy nem jött be a hívás.csak az sms-t kaptuk meg róla.jó lenne,ha az ilyenekről tájékoztatnának...

lugosi
félisten
Köszi srácok, akkor nem készülékhiba.

AnonymusX
tag
"bár mondjuk továbbra se tartom ezt túl logikus dolognak"
Akkor a logikád alapján, ha egy olyan magyar mobilszámot hívnál, ami mondjuk az USA-ban van, akkor nemzetközi hívás díját kéne fizetni?
Nem lenne jó...

wolperting
senior tag
Arra, amit leírt. Számtalan példa van rá, hogy a szolgáltató az előfizető javára eltér az ÁSZF-től. Hogy mást ne mondjak, jópár ismerősöm kapott még a magasforgalmi limit előtti időkben külföldi nyaraláskor összehordott 50-100e Ft-os számlákra részleges jóváírást.
Nem mondom, hogy ugrassza az ügyvédeit, de egy számlareklamációban két mondatban leírni a dolgot a weboldalról indulva 30 másodperc.
⭐ ️🧬️️

lugosi
félisten
Egyetértek veled, nem kerül semmibe, ennyit megér a dolog. Tudva, hogy nincs igaza, legfeljebb pozitívan csalódik.
Nálatok sincs VoLTE?
iPhone 12 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro

dptrsk
Topikgazda
Nincs(bp.)

kali
legenda
Nincs, 4G mobilinternet amúgy rendben, a sebesség és a válaszidő a szokásos jó.

polonic
félisten
Lehalt a TAS vagy az IMS.
Ja, az nálam is rendben van.

lugosi
félisten
Nem volt. Sőt csomószor sehogy se lehetett telefonálni. De én is észrevettem, hogy amikor lehetett, akkor leváltott 3G-re.

Soulfly842
őstag
Nálam sem épültek fel a hívások. Kikapcsoltam a VoLTE-t, s utána ment minden. Elsősorban szerintem a VoLTE-t érintette a hiba, de itt már az is helyreállt jó pár órája.
[ Szerkesztve ]

KZP
őstag
Nekem még 10 perce is leváltott 3G-re...

thomas77
senior tag
Nincs. Hazafele kocsiban telefonáltam. Vissza is váltott gsm-re, de vezetés közben nem tudtam foglalkozni vele. Remélem összestoppolják, mert így elég gáz telefonálni.
Jó lenne ha beraknának pár új készüléket a támogatottak közé. Pl redmi 4x...
Ha már a VoLTÉnél tartunk... hétvégén teszteltem az amerikat t-mobile VoLTE megoldását. S7-tel nem ment (XEH szoftverrel), viszont kártyafüggetlen európai iphone se-vel frankón ment. Ráadásul prepaid simmel!

Soulfly842
őstag
Olyan telefont várni, hogy bekerüljön, amit a telekom nem forgalmazott - elég vad álomnak tűnik egyelőre

thomas77
senior tag
Na persze, de hátha...
(#96924) szabogabor10 válasza Soulfly842 (#96919) üzenetére
Nálam sincs még VoLTE. Próbáltam ki-bekapcsolni, repülő mód, de semmi.

-secret-
Arcképgyáros
Hol látjátok, hogy van-e avagy nincs?

Keem1
addikt
Gondolom, hívás közben a teló visszavált 3G-re (vagy lejjebb, elérhető szolgáltatástól függően).
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.

fornettisuti
addikt
Mobilnet bekapcs.
Ha közben telefonalsz es visszavalt 4G ről akkor nincs.
Honor 20 - LG Gpad 8.3 - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand2 - Redragon & A4Tech

lugosi
félisten
Érdekes amúgy volte alatt, hívásvárakoztatás vagy működik, vagy nem (foglalt jelet ad).
iPhone esetében beállításokban csekkolható.
Nálam még mindig nincs.

fornettisuti
addikt
Volte most nem működik Hatvanban.
Honor 20 - LG Gpad 8.3 - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand2 - Redragon & A4Tech

thomas77
senior tag
Az előbb a 1777 sen volt kapcsolható... szinte egyáltalán nem tudok telefonálni...

vacs
őstag
Sziasztok.
A választások miatt rendszeresen kapok sms-t és hívnak is.
Viszont több ismerősömet egyáltalán nem zaklatják ...
Le lehet valahol tiltani, hogy ne zaklassanak (a telefonszámom nyilvános, talán ez lehet a baj)?
(^)(>.<)(^)

thomas77
senior tag
Tiltani mindenképp érdemes a tudakozóban a számod, de találomra is hívhatnak, az ellen meg nincs mit tenni. Legfeljebb egyesével tiltólistára teszed a zaklató számokat.

UHHH
senior tag
Nem szabad részt venni mindenféle supershop meg egyéb nyereményjátékokban, ahol megadod a telszámod.
Két kijelzős csúcsmobil (Axon M USA) eladó, 50 000 Ft, privi, ha érdekel!

prozodus
őstag
Mikor változott?
Bár amennyit ott a magyar kártyát használtam Azon csak hívnak, de hívni a helyit használom. Olyan csomagot is tudok rá venni bmikor, amivel 10-11Ft-ért hívom még a magyar számokat is. (Most is 120percet (meg x megát) vettem 2 euróért, de van pl 500perc 4-ért, 300perc+20sms 3-ért, stb.)
Azért a most igen jó opció volt, enélkül már nem éri meg az új domino.
[ Szerkesztve ]
Nálam nem.
Érdekes, hogy az IPsec alagút létrejön, meg az ims APN is kap IPv6 címeket. Szerintem az IMS regisztráció hal el.
Szerk.: IPsec alagút a felépülés után gyorsan le is épül.
[ Szerkesztve ]

Hitman
aktív tag
Sziasztok!
Domino-s telefonszámot lehet "titkosítani" utólag? (Online tudakozóban ne legyen kereshető.)
Most hogy lelőtték a Domino Most-ot (jelenleg aktív az opció), ha Domino 5-ről Domino Fix-re változtatom a szolgáltatást elbukom a Most opció előnyeit, vagy az élni fog a Fix esetén is kivezetésig?
Igen, nekem pont az előfizetésről váltás után lett "titkosítatlan" valamiért, aztán felhívtam az üfsz-t és megcsinálták.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

Hitman
aktív tag
Engem ma egy üfsz csóka lerázott azzal, hogy amikor vásárolva lett a szám akkor lehetett nyilatkozni, ha átmegyek havidíjasba talán nyilatkozhatok. Eszem megáll, hogy évente vegzálnak a "ki használja ezt a számot, mert terrorizmus van" és egy ilyen sz*rt nem lehet megoldani hasonló mennyiségű kattintásból...
Majd 1414-en Én is megkérdezem, bár domino jelszót már tuti nem tudom... (Köszi a tippet!)
2 dolgot tudok elképzelni:1. nem tudta hol kell beállítani, 2. kajás volt és nem érdekelte a problémám.

prozodus
őstag
Ezekbe az órákba kell sim, v hogy működik rajtuk a hívásfogadás?

vwpolopg
őstag
Applewatchról nem tudok nyilatkozni, de androidos és saját OS-es vonalon több óra van amibe kell. Illetve a másik kategória ami BT-n van összekapcsolva a telóddal és úgy működik kvázi mint egy bt headset.

prozodus
őstag
Bmikor lehet. Legalábbis nekem ezt mondták, mikor meggondoltam magam.

prozodus
őstag
Kösz!
Na, ha csak bt, akkor már korántsem olyan előnyös. Női nadrágokon szeretik lespórolni a zsebet. Úh míg én zsebre vágom a telót...
[ Szerkesztve ]

r3dsnake
nagyúr
Apple Watch wifin és BT-n is kommunikál, sőt ha nem látja egymást a teló meg az óra, de egy wifin vagy, kinn az udvaron is fogadhatod a telód hívását.
Téma tudnivalók
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja