Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
Viktor0610 #96698 üzenetére
Sziasztok!!
Lenne egy fontos kérdésem,a korlátlan net meddig is korlátlan??
Mi az amit lassíthatnak??
Usb megosztásnál pl Asztali pc Wot frissítés szabad?? -
válasz
Soulfly842 #96697 üzenetére
Köszi.
Akkor legközelebb így teszek. -
Soulfly842
addikt
válasz
Viktor0610 #96695 üzenetére
Lassíts egy kicsit
Ugyanazt a kódot néhány mp-vel később elfogadja
-
-
Szeretnék egy dominós számot adategyeztetni, de mind mobilról, mind asztali gépről (Chrome) azt írja a megérkező kód beírása után, hogy lejárt vagy érvénytelen.
Más is járt így?Mi a megoldás?
-
válasz
Soulfly842 #96693 üzenetére
Eddig fizette rendesen. Reméljük ezután is fogja.
Bizony, nehéz eset, hiszen ha a behajtási csoporthoz kerül az ügy, a páromon fogják követelni és mivel betéti társaság, teljes vagyonával felel.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Oposzumtoszó #96692 üzenetére
Ajjhaj, nem egyszerű ez akkor sajnos...
A törlesztőket fizetné szerinted rendesen?Ha igen, akkor a könyvelésbe mehet az eszköz.. de ti tudjátok, hogy mi a legjobb döntés. Nem egyszerű ez.
-
válasz
Soulfly842 #96688 üzenetére
A testvérével nem lehet kommunikálni, mert a megkeresésekre nem reagál.
A mobilszolgáltatók feketelistáján is rajta van, mindhárom szolgáltató esetében a mai napg kiegyenlítetlen tartozással.
Tudomásunk szerint több jogerős FMH is hatályban van ellene, de papíron nincstelen, így nem tudják érvényesíteni.Ennyit a testvéréről. Nagyon kedves nőszemély.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Oposzumtoszó #96689 üzenetére
Magánszemély esetében igen, de jogi személynél nem. Másak a feltételek.
Jogi személy esetében két tanús, cégszerűen aláírt meghatalmazásra van szükség (értsd, ha a címpéldányon szerepel bélyegző, akkor a meghatalmazásnak is céges bélyegzővel ellátottnak kell lennie) ill. két tanú szükséges ezen felül.
Nem a Telekom szab itt más feltételeket, hanem a jog
Továbbá az is lehet, h. telefonon, online rendelte meg (jelszóval pl) és futár vitte ki..
-
válasz
Oposzumtoszó #96687 üzenetére
Szia,
Utána kell járni (már amennyire lehet), hogy miként történhetett, mert lehet felelős csak a párod testvére, vagy csak a szolgáltató ügyintézője, de az is lehetséges, hogy mind a ketten, mindegyik verzióra létezik egyszerű magyarázat.
A fejlemények függvényében lehet lépni, de a rendőrségi feljelentést követően kinyomozzák és ha jogsértés megállapítható a leírtak alapján, akkor az a szerződés (hosszabbítás) semmis lesz. -
válasz
Soulfly842 #96688 üzenetére
A Telekom nem csak közjegyző által hitelesített meghatalmazást fogad el?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Oposzumtoszó #96687 üzenetére
Az ügyintéző? Nem feltétlenül.. Mi van, ha gyártott egy meghatalmazást, amire dobott egy bélyegzőt is?
A testvérével egyeztetettek? Lehet egyszerűbb lenne előtte egymásközt megbeszélni.
Neki van esetleg cége, vagy működik mint jogi személy? (egyéni vállalkozás)
Ha igen, akkor nincs gond, a legbékésebb rendezés ilyenkor az átírás.
(átírni jogi személyről - jogi személyre aktív hűségidő mellett akkor is lehet, ha van rajta eszköztörlesztő - ez esetben egy 4500 Ft-os átírás és békésen rendezve lett). (Jogi személyről magánszemélyre is át lehet íratni aktív hűségidő alatt, de akkor a telefont egy összegben ki kell fizetni (ez alól kivétel, ha egyedi keretmegállapodás miatt egyedi hűségidőt írtatok alá)).
Ismerőse, barátja az embernek lehet 100 meg 100, s őket meg is válogathatja - de a családot sosem. Én a békés rendezésre törekednék rendőrségi feljelentés helyett, ha van rá lehetőség, vagy a környezet lehetővé teszi.
-
Sziasztok!
Egy igen kényes ügyben szeretném a tanácsotokat kérni.
Párom örökölt egy céget. A cég nevén van kettő darab mobil előfizetés.
A párom az ügyvezető, az aláírási címpéldány is az ő nevére szól, tehát jogilag ügyet csak ő intézhet.
A testvére használja az egyik előfizetést, fizeti a terheit, viszont meghatalmazása, egyébb jogköre nincs!
Felmerült a gyanú, hogy elhozott egy készüléket szerződéshosszabbítással az előfizetésre, a párom engedélye nélkül.
(Ennek délután személyesen utánajárunk, azért érdeklődnék, mert felkészülten szeretnénk odamenni).Ha a fent leírt gyanú beigazolódik, a rendőrségi feljelentésen kívűl mit tudunk tenni? Lehet kérni a Telekomot, hogy törölje az előfizetést? Ebben az esetben az ügyintéző is bűncselekményt követett el, ha jól gondolom.
-
Melack
veterán
Sziasztok! Ha a telekom honlapján vettem kiegészítőt, ami tönkrement (eltört a kábele), akkor garancia kapcsán kihez kell fordulni? A Telekomhoz vagy az importőrhöz? Köszönöm válaszotok!
-
Bferibörs
addikt
válasz
gyarmatinic #96681 üzenetére
én még sms-t sem kaptam a kb. 1 hete adat egyeztetett karimról.
-
betyarr
veterán
válasz
gyarmatinic #96681 üzenetére
jó neked.én ezt sem igazán értem,hogy miért nem jelenik meg mindenkinek ez a dátum
mitől függ vajon?miért van ez a megkülönböztetés előfizető és előfizető között
-
gyarmatinic
tag
Tegnap egyeztettem 2 Dominos kártyát egyből megjelent, hogy 2019ben kell legközelebb egyeztetni
-
MájMekk
tag
Szánalmas, ahogy a Telekom a pártunk és kormányunk által kitalált, a terrorizmus elleni küzdelem jegyében elrendelt feltöltőkártyás azonosítást végzi. Azonosítás rég megtörtént online, ennek ellenére folyamatosan jönnek a felszólító sms-ek, az online felületen a régi érvényesség jelenik meg, a telefonos hölgyike meg tehetetlen. Gratulálok!
-
btudos
nagyúr
válasz
gyarmatinic #96673 üzenetére
Tárgytalan
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
gyarmatinic #96673 üzenetére
A 25% Telekom kedvezmény ebből kerül levonásra, mivel az nem biztos, hogy a hűség alatt végig fenn áll.
Ha pl. 1 év múlva felmondasz minden otthoni szolgáltatást, mert azokra nincs hűség, a mobil havidíjad a 15990 lesz, amíg van 3 otthoni szolgáltatásod, addig 15990-25%=11992,5~11993 lesz -
gyarmatinic
tag
Ugye csak szivat a Telekom megrendelem az S9-et havidíj 11 993Ft/hó + készülék törlesztő (Magenta 1esek vagyunk) erre a rendelésnél 15 990Ft/hó havidíj van....akkor most mi történt?
Előfizetéseimnél ez jelenik meg:Mobil Korlátlan +Mobilinternet 6 GB 11 993Ft/hó Telekom kedvezménnyel (16 990 Ft vállalt minimum havi díj) -
gabe_
őstag
válasz
radio100jozs #96664 üzenetére
"A WiFi az a műholdról jön,"
Hogy is van ez?
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ha jól emlékszem volt itt valaki aki tudott raktárkészlet infokat mondani.
Rendeltem még 12.-én egy HTC U11-et otthoni előfizetéshez, de azóta is szórakoznak a berögzítéssel, viszont ma már azt látom a honlapon hogy kifutó a dolog és már azon izgulok hogy addig szórakoznak amíg a végén már nem lesz (ok nyílvánvalóan nem a legkelendőbb telefon).
Szóval az a valaki tudna nekem mondani egy készlet infot?
köszi
-
olloczky
senior tag
Hali
Ha van még maraton netem és rendelek rá újat, akkor összeadódik vagy az új lép életbe? Gondolom az utóbbi.
üdv
-
anadroid
senior tag
válasz
4Grider #96662 üzenetére
Igen, kiírja. Amelyik el van nevezve, ott a nevet és a számot is, a legalján meg a "Másik szám azonosítása" pont is megjelenik.
Egyébként a legutóbb azonosítani próbált számok közül 2 kapott SMS-t, hogy rendben (és a weben is az jelent meg), a többi csak azt kapta, hogy majd értesítenek, akár jó, akár nem. Ezeket viszont 3 nappal később törölte a fiókomból. Ugyanezt játszották tavaly is.
Az értesítésről meg csak annyit, hogy a február 22-i egyeztetés visszajelzését még mindig várom (nem annyira, mert végigmentem szombaton az összesen újra).
-
4Grider
nagyúr
válasz
anadroid #96656 üzenetére
A https://www.telekom.hu/shop/adategyeztetes oldalra lépve kiírja a Telekom fiókodba regisztrált Domino kártyáid hívószámait? Mert nekem a hívószámok mögött ott van, hogy meddig volt adategyeztetve.
-
mirci18
addikt
Sziasztok. Olvastam erről az új szabályozásról hogy akinek korlátlan opciója van (nekem pl Tv Go) az csakbaddig tudja használni a szolgáltatást amíg van nete vagy nem lassítják le. Marhara mérges vagyok de ez van ez a jövő. Egy kérdésem lenne ha a netem lassítják de wi-fi n akarom nézni ott is lassítva lessz?
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Telekom fiókba más se tud belépni vagy csak én?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest