Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66655) kali válasza talamasca (#66654) üzenetére


kali
legenda

kár ezt ennyire túlgondolni, mert az apple is érdekesen áll hozzá az ilyesmihez - bár már engedett valamennyit a korábbiakhoz képest -, meg a szolgáltatónak is van egy meghatározott üzletpolitikája, ami eddig jól működik, különben már változtattak volna rajta.
kérhetsz értesítőt, ahogy sokan mások is, az nem kötelez vásárlásra, aztán vagy kivárod, hogy kapjon adott készüléket a szolgáltató, vagy megveszed közben máshol, nincs ezzel semmi gond.
sokan keresik a 64 GB verziót, mert a 16 GB kevés - bővíthetőség nuku -, a 32 GB megszűnt - sok más gyártónál már 32 GB a minimum alap -, előfizetés hosszabbításával, sokszor részletre akarják venni, így a kereslet adott, nem ritka, hogy sokan kérnek értesítőt, de a gyártó nem túl sok darabot küld adott típusból, így ha az értesítő kiküldését követően valaki nem kellően gyorsan reagál, akkor megint csak a nincs készleten felirat fogadja, mivel mások gyorsabbak voltak és megvásárolták közben a raktárra beérkezett darabokat.
megnézheted az apr-ek kínálatát, a 16 GB verzióra írják ők is csak a holnapi napot, a 64 és 128 GB verziókra már 2 - 4 hetet, aztán lesz, amikor lesz...

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.