Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64837) GeneraL_XTX


GeneraL_XTX
veterán

Már megint undorító, amit a Telekomnál csinálnak.... :U Hánynom kell komolyan :W

Volt ugye az áremeléses balhé, van két társkártya előfizetésem, ami érintett lett volna a dologban. Az egyik egy Fun, de az nem lényeges mert most fogom lemondani, de van az ipad-het egy Net&roll XS aminek a havidíja 2000ft volt...ezt akarták emelni 2690-re de ugye nyilatkoztam, hogy nem járulok hozzá.

Erre most kapom az e-mailt ahol SAJNÁLATTAL közlik (na persze) hogy a jelenleg használt díjcsomagom megszűnik augusztus 15-től, de helyette tudnak ajánlani egy másikat, ami -mily véletlen- pont annyi, mint amennyire a csomagomat meg akarták emelni, és még a Nevét se változtatták meg.....azért ilyen pofátlanságot is ritkán láttam már. Oké, hogy 2gb helyett már 3-at adnak, de nekem az teljesen felesleges, lévén a másfél év alatt a 2GB-ot se használtam el soha!!!

Kérdésem hogy milyen lehetőségeim vannak? Legszívesebben megszűntetném az egészet bár úgy tudom még hűség van rajta. Van még egy szimpatikus csomag, az egyel felette lévő ami 3490-ért 30mbit-es sebességet adna 4G hálózaton (jelenleg 10mbit 3G hálózaton) 8Gb adatforgalommal, erre váltanék is,(de csakis a sebesség miatt) csak nem tudom ilyen esetben a hűség is újra 2 év lenne? Mert ehhhez a tetves bandához még egyszer hűséget nem kötök, hiszen úgy néz ki ez csak engem köt őket nem, és ez undorító.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.