Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz Bálnaborjú #55838 üzenetére
Próbáltad inkognitó módban?
-
cris78
őstag
Tegnap hívtak a külső aksi miatt. Legalább az rendeződik...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
hukli21
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy melyek azok a készülékek a T-nél, amik függetlenek? Olvastam, hogy vannak ilyenek, eddig a Sony Z3 compactot mondták.
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
glaci
őstag
Ok, köszi!
Egyelőre azért még mindig ott tartunk, hogy az SL, az alap és ritka, hogy nincs.
Csak annyi változott, az évek alatt, hogy régen cserébe a hűségért magkaptad az SL -os készüléket a független ár fele vagy negyede áron. Most meg a lockos készülék néha még drágább is, csak a "0% THM" miatt éri meg foglalkozni velük.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
jellemzően szerepel a leírásban az "sl", de attól még független néhány típus.
az árazás más kérdés...Beca1990; xperia elég sok van egy ideje, amiken nincs hálózati korlátozás.
hurenzon; s4 az első széria esetén, én később vettem és már nem volt az.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ákinard
aktív tag
Valaki meg tudja mondani a webcímet, ahol beállítható, hogy a KAP pontok menjenek el a mobil lottóra? Érintene engem is.
-
Teko001
őstag
válasz Bálnaborjú #55853 üzenetére
Igen arra gondoltam. De akkor nem gyorsítótár/süti probléma. Mintha lett volna korábban szó róla, hogy tudnak a problémáról, hogy bizonyos helyekről ilyen választ ad az oldal, ezek szerint még mindig fennáll a probléma.
-
legenda
válasz migabi24 #55875 üzenetére
szó nincs félrevezetésről, több darab is volt a kezemben, amit ezen szolgáltatótól vásároltak a megjelenés után közvetlenül, és nem.voltak hálózati korlátosak, kicsivel később az enyém már az volt.
itt a fórumon is találsz tulajdonosi hozzászólást mind a két t-s szolgáltató kapcsán, illetve korábbi apróhirdetést is, ami igazolja, hogy akadt függetlenül eladott is.
ne egy darab alapján általánosíts, és főleg ne dobálózz félrevezetéssel![ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
A 3.-at használom ha érdekel, vettem a megjelenés napján, rá fél évre, és most 2 hónapja is, nem találkoztam függetlennel, szerintem maradjunk abba, hogy nem függetlenek az S4-ek, nem neked szólt, hogy ne vezesd félre, hanem aki azt állítja, hogy függetlenek
[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Rendelkezem egy Net&Roll S előfizetéssel, amin már nincs hűség, és fel lett függesztve 6 hónapra. Ha lejár az előfizetés felfüggesztése, akkor le szeretném mondani az előfizetést. Mi a módja az előfizetés megszüntetésének? Online nem lehet kezdeményezni, csak személyesen valamelyik üzletben? Előre is köszönöm a segítséget
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #55880 üzenetére
Telefonon is lehet, úgy tudom.
-
A@ron
tag
válasz szőröscica #55865 üzenetére
ha van rajta egyenleg, akkor 95%, hogy készülékprobléma lesz, tekintve hogy nem típushiba (nem özönlöttek az ügyfelek az elmúlt napokban hogy hello, ez nem jó.)
#55879 migabi24 : sok telónál van úgy, hogy az első széria még független, de utána nem az. általánosítani nem igazán lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Ha dijcsomagra vallalok huseget azoknal mennyi szokott lenni a kotber? Next S dijcsomagrol lenne szo.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #55880 üzenetére
Telefonon is fel tudja mondani a tulajdonos, ha fel lett függesztve, azonban a felfüggesztés ideje alatt nem ketyeg a hűség...
Tehát, ha februárban jár le de januárban felfüggeszted 6 hónapra, akkor 6 hónap után lesz még 1 hónap hűség, amit le kell tölteni. így augusztusban tudod felmondani. -
A@ron
tag
válasz szőröscica #55883 üzenetére
Régen emlékeim szerint 1200 forint volt a limit, most már hogyha az indításhoz van rá elég egyenleg, akkor kéne, hogy működjön. 3-500 forinttal például.
Másik telóba téve kellene megpróbálnia szerintem ha van rá lehetőség, aztán akkor kiderül, hogy a telefon vagy a sim a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz migabi24 #55879 üzenetére
én sem azt írtam, hogy mindegyik az, de volt közte eleinte.
amióta az i9505 helyett i9506 van, azok közül már nem csak nem volt a kezemben, de nem is hallottam vagy olvastam függetlenről.más; jól mutatja már a rendszer az elektronikus számla állapotát.
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mozaik S tarifával levő előfizetésem. Jól látom, hogyha rendelek NetPlusz M-et (meglévő mobilinternet-díjcsomag bővítésére), akkor egy hónapig 190 Ft-ba kerül? Ha mondjuk 29 nap múlva lemondom akkor tenyleg csak 190 Ft lesz és utána többet nem számlázzák?
Köszi előre is
-
Teko001
őstag
Igen, amennyiben: Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen. Kedvezményes időszak: havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő egy naptári hónap
-
cattus
addikt
Üdv.!
Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Ha beadom a telefonom a T-hez javításra, a szervizelés időtartamára kötelesek-e cserekészüléket biztosítani?
2. Elég ha beviszem a telefont a dobozában + jótállási jegy + számla, vagy le kell adni a telefonhoz kapott tartozékoat is (fülhallgató, adatkábel, töltő)?Do the thing!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz cattus #55894 üzenetére
Nem köteles cserekészüléket adni, ha nem tudod okostelefonban használni, mert pl otthon csak butatartalékteló van, akkor kérhetsz és szoktak adni havidíj jóváírást.
Attól függ mi a baj a telefonnal, ha pl nem tölt el szokták kérni a töltőt is.
De ha az a baj, hogy nem megy a kamera akkor csak a készülék kell a szervíznek.
Általában jotállásijegy+számla kell, doboz nem. Csak a készüléket szokták elkérni, akksi(ha kivehető) és hátlap(ha levehető) a javítás ideje alatt nálad marad. -
cattus
addikt
válasz dptrsk #55895 üzenetére
Köszi a választ, itthon jelenleg csak normál SIM-es butatelefon van, a mostani meg micro SIM-es. Havidíj jóváírás nem érint, kártyás csomagban vagyok. Maga a készülék meg téglává vált (valami nagyon elborult a szoftverében, de nem kizárt, hogy hardware-es hiba lépett fel), akkor ezek szerint a tartozékok nem kellenek.
Do the thing!
-
törölt tag
Next s-hez nincs valami normális limitbővítő opció? Next S csomagban vagyok. Az 500MB kicsit kevés, nemtudom miért nem emelik már, a sávszélt meg bezzeg az egekig emelik -.-
-
törölt tag
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest