- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Dual simes, független mobilt kell venni, hozzá Hipernet Home mobilnetet.
-
Ezzel vitatkoznék. Az alapkérdés így hangzott: "Hogyan tudjuk a legolcsóbban tartani a kapcsolatot egymással?"
Erre írtam, hogy szigorúan a legolcsóbban voip-pal. Azt hiszem ez nem kérdés. Az, hogy a 4 Ft körüli ár nem rossz, az nem vitás, de neki nem a nem rossz, hanem a legolcsóbb megoldás kellett.
Ja és voip-pal ugye megoldható ingyen is, ez pedig a legolcsóbb kérdést el is dönti szerintem. Ha pedig nem, akkor percenként 30-40 fillértért a vezetékest hívva. Ez pedig szintén nem szorul magyarázatra a 4 Ft-hoz képest, és akkor a belföldi családtagok hívásdíját hozzá sem adtam. Amennyiért ő 1 percet fogad, annyiért 10 percig hívja a családot vezetékesen. És akkor fel sem merül a családtagok hívásindítási díja (ami ha mondjuk egy feltöltős mobil, 40-50 Ft/perc, akkor összesen az ő hívásfogadási díjával együtt elég masszívan drágább, mintha akár csak voip alapon hazahívja az itteni vezetékest). Szóval legolcsóbb megoldásnak a roaming azért még mindig nem megy el. -
-
StLui
veterán
Jogos, természetesen 640XL. De sajnos ez attól még egy fejlesztők által rég elfeledett ótvaros platform, pedig nagyon szerettem volna androiddal sosem találkozni, azóta gyereknek már azt vettem, iOS-t meg a csak drága telefonjai miatt szerettem volna dobni. 10-ből 9-szer azt olvasod: "elérhető android és iOS-re"
-
dptrsk
Topikgazda
Minden (V)POSnak van egy terminalIDje.
Ezen kívül minden tranzakciónak is van külön transactionIDje.Ezek számodra nem gyakran tartalmaznak fontos adatokat, ezért csak panasz esetén adják ki.
A transactionID azthiszem a bankszámla kivonatokon szerepelni szokott adott tétel megjegyzés rovatában.. -
Már leírtam,de mégegyszer az összes telekomos feltöltés,az 1500ft,és a 2x15000ft is ugyanarról a terminálról vagy terminálon keresztül ment,a terminált nem én találtam ki,egy hölgy aki a bankomnál foglalkozik az ügyemmel mondta,nem én találtam ki
(#74110) taip
Ez a tranzakciós listán van rajta amit a hölgy küldött nekem e-mail-be,a rendörségi feljelentés,és a bankkártya reklamációs ürlappal együtt -
Igen a telekom saját menümön keresztül töltöttem fel,az ATM-ből csak pénzt veszek fel
#74074) Vangelis:A bankom azt nem tudja.hogy milyen számra töltötték fel,csak azt tudja mikor,történt 2016.07.16 15.33-15.35 között 4 kisérlet
15.35 15000 ft nem sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés
15.35 15000 ft nem sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés
15.34 15000 ft sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés
15.34 15000 ft sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés -
Keem1
veterán
Elismerem, az én infóm úgy 2 évvel ezelőtti. Elképzelhető, hogy azóta változott, bár ismerve a telkó cégeket, nagyon elcsodálkoznék, ha még IPv6 előtt megoldanák ezt a problémát.
Amúgy a telekomnál vannak teches szakik is, de sajnos nem emlékszem, hogy jutottam el hozzájuk. Az alap üszis kislányok nyilván ezt nem vágják, meg elég nehezen (indokolt esetben) kapcsolják a műszakis fiúkat, de ők viszont eléggé képben vannak.
-
blackmajesty
aktív tag
Ami miatt nekem a legfontosabb, az az, hogy mivel van vagy 5 szolgáltatás a telekom fiókomban, (4 mobil, és egy otthoni) tudjam könnyen a számlafizetést megoldani. Eddig ehhez külön kellett bejelentkezni, így már nem kell. És nem is mindig volt hajlandó a régi belépni, jellemzően ha moziba mentem, és igénybe akartam venni a kapcsolat program kedvezményt, nem tudtam bemutatni a kártyámat. (nem fogom fizikális formában magamnál tartani, mert már így is annyi kártyám van, hogy nem fér el sehol) Egyelőre ezzel nincs ilyen gondom.
-
Keem1
veterán
Ez már nagyon off, de kinek a pap, kinek a papné.
Nekem nem szimplán telefon, hanem köldökzsinór, az életemet megkönnyítő nem nélkülözhetetlen, de elég fontos eszköz. Sokszor csak ez van nálam. Kapcsolattartás minden fokon (a telefonhívástól a fb üzeneten át az e-mailig), ezzel fizetek (paypass), gyűjtök pontokat (supershop), papír nélkül jegyzetelek (Google Keep), zenét hallgatok, fotózok, és még sorolhatnám. Ilyen szinten legyen az életembe simuló eszköz, nem akarok arra várni, míg elindul valami vagy épp nem úgy működik, ahogy az adott helyzetben megkívánnám. Ezért a kényelemért képes vagyok egy kisebb vagyont elkölteni, ha transzparensen beleillik az életritmusomba. Ott van, ha épp kell, észrevétlenül (mert nem azzal töltöm az időm, hogy működőképes állapotba hozzam), de ha épp meg kell jelennie (tárgyalás, üzleti vagy privát vacsora), akkor beleillik az elegáns, szemet gyönyörködtető formájával.
Meglennék nélküle, nem vagyok függő (volt, hogy otthon hagytam, vidékre utaztam és már a vonaton jutott eszembe, hogy a konyhapulton pihen a cucc), de ha már van, miért ne használjam?Offot befejeztem
-
Keem1
veterán
Valahol igazad van, persze. Én pár éve meguntam az alsó-középkategóriás készülékeket. Nagyfogyasztó vagyok, csak a prémium készülékekben nem csalódtam eddig. Ami drága így is, úgy is. Az egyik legolcsóbb díjcsomagban vagyok, amit kiegészítettem plusz nettel. A havi díj lebeszélhető (le is szoktam), a netet meg elhasználom az említett voipra, meg minden másra. Azt nézve, hogy a nagyobb elektronikai áruházak eleve drágábban adják a telefonomat, olyan rosszul nem jártam. Szolgáltatás így is, úgy is kellene hozzá, persze 2 évig egy szolgáltatóhoz vagyok kötve. Viszont 14 éve ugyanott vagyok, így ez nem gond. Egyik szolgáltató se szent, tehát végülis oly mindegy, melyiknél vagyok (itt van több rokon, ismerős, így a mérleg a T felé hajlik).
-
nem kell mutatni, vannak/lehetnek kivételek, pláne amikor akcióznak bizonyos üzletekben, de nem minden esetben/általánosságban, így ellenpéldát is lehet hozni bőven, aztán itt jön a kérdés, hogy kinek milyen telefon kell épp.
arról nem is beszélve, hogy nem telekom előfizetők is nézegetik a szolgáltatós kínálatot és ha épp független készülékről van szó jó áron, akkor lecsapnak.
nyilván, ha korrekt forrásból van olcsóbban máshol, akkor nem alternatíva a szolgáltatós kínálat, de ezt mindig adott típus és ár határozza meg. -
_Moriarty_
aktív tag
Engem nem érint a készülékkel és készülék nélküli havidíj, mert Next S Atk esetében ugyanannyi, ahogyan néztem a honlapot. Ezt mondjuk meg sem kérdeztem.
"A duplán befizetett számlát sajnos valamiért nem számítják be automatikusan, szóval ha csak egyszerűen kevesebbet fizetsz a következő hónapban, akkor azt hiányként fogják számolni."
Remélem ez nem így lesz, mert erre direkt rákérdeztem, hogy nem fog-e hiányként mutatkozni, ha kevesebbet fizetek, azt mondta az ügyintéző, hogy nem. Majd figyelek a januári számlánál.
tylerddd: igen, nekem is ezt mondták.
-
_Moriarty_
aktív tag
Én felhívtam őket és igen, a 3000 Ft differencia ebből adódik.
Megkérdeztem és azt mondták arany szintű ügyfélként, ha a hosszabbításnál nem veszek telefont, akkor azt bármikor megtehetem. Nincsen időkorlát, hogy x hónapig nem vehetek készüléket.Más téma: ha valaki duplán fizet ki egy számlát, akkor vagy kéri a visszautalását, (ami 30 napos határidő) vagy jobban jár, ha a következő számlája összegéből levonja és csak a különbözetet utalja. Nekem ezt tanácsolták.
-
a szolgáltatói oldalról írtam a rációt, az én oldalam a másik, hogy nem izgat különösebben a dolog.
minden postának elérhető a nem 40-es, hanem sima városi telefonszáma is, ahogy a területi igazgatóságokra...stb. is perceken belül találni nem 40-es telefonszámot, de jellemzően kapcsolnak kérésre, vagy adnak külön városi telefonszámot, csak kedvesen kell kérni.. -
Soulfly842
addikt
Tévhit az, hogy bárhol ingyenes....
Minden korlátlan csomagnál csak a normál díjas belföldi vezetékesre és mobil irányba biztosított a korlátlanság (hoppá díjcsomagnál is az 5000 perc eszerint értendő még akkor is ha hoppá pluszról van szó).
Felesleges ezen ennyit 'lovagolni'. Ez nem normáldíjas, hanem egy egyedi díjazású hívási irány, amire egyedi kitételek vonatkoznak mindenhol.
(#65603) meroly
Annyira nem furcsa a 'tölthető, de már nem lehet hívni", hiszen előtte szépen írta a lejárati időt
A tölthető=ez esetben: Töltéssel újraaktiválható -val
-
Intel fan11
őstag
Ha van vezetékes telefonod, akkor arról hívd a kék számokat, mert telekomnál az ingyenes! Egyébként abban 1etértek veled, hogy nem hívják fel a figyelmed arra h igen is ez fizetős! Ott a Telekom NEXT M díjcsomag hirdetik h belföldi telefonálás ingyenes, a kék szám nem belföldi?? És nem néztem utána csak a számlán láttam a + 1500 ftot! De már megtanulhattuk volna, hogy apró betűben van a kutya elásva! Apropó Nem neveznék Bankot! Ugyebár kormányunk eltal 150ezer ftig ingyenes a készpénzfelvétel! De közben kaptam 1 kedvező csomagot, melyben összeghatár nélkül havi 2 tranzakció ingyenes! örültem is! Vettem fel 200ezer ftot! Látom a banki kivonaton kártya tranzakciós díj! Fel is hívtam a bankot ez mi? És elmondták! Mivel én igénybe vettem a 150ezres kormány által előírt pénz felvételt csak addig ingyenes! Le kell mondani az ingyenes kézpénz felvételt, hogy az ő hirdetményül éljen, mivel a kormány elírás erősebb! Ez is vicc amúgy ha ők adnak ingyenesen 200ezret azzal betartják a kormány követelését is! Mind1 rájuk hagytam és lemondtam a nyilatkozatot a 150ezres készpénz felvételről! Szóval ennyit a szolgáltatókról és bankokról nagyon résen kell lenni és bújni az apró betűt!
-
nem tudom/lehet pontosan forintosítani, mivel több tényező függvénye.
pedig ha szűken veszem, akkor számomra az tehet róla, akinél végződik a hívás, mert ő hirdeti külön kategóriásnak, de csak bizonyos irányból vállalja át a különbözetet, aki nem abból az irányból hívja, az nem kapja meg a kedvezményt, de mivel ez egy fizetős szolgáltatás a cég és a szolgáltató között, így ha akarnám sem tudnám érte a szolgáltatót hibáztatni, mert ahogy írtad is, vezetékes díjszabású, amit adott esetben mobilról hívunk.
extra profit; a cég azért fizet elő kék számra, mert érdeke az ilyen jellegű elérhetőség, a szolgáltató meg biztosít meghatározott összeg ellenében ilyen szolgáltatást, osztoznak a költségeken, de profitálnak is belőle mind a ketten.
szabályozás; aszerint szerződnek és működtetik a szolgáltatást.
félrevezetés; sehol sem látok kék számoknál félrevezető leírást, hogy mobilról is aszerint hívható, ha nem az. -
emeltről nincs szó, a belföldi kék számok alapesetben vezetékes vonalak/végződtetésűek, amit vezetékes kategórián belül kezelnek, a mobilos szolgáltatók pedig eszerinti (külön) díjszabással dolgoznak, kivételt csak a célirányos szerződések képeznek.
a hatósági vizsgálat azért ütközne akadályba jelen szabályozás szerint, mert létezik vezetékes <-> mobil irányú szerződési lehetőség is, tehát semmi akadálya, hogy egy cég nem csak vezetékes, hanem mobilos irányból is biztosítja az őket hívóknak a kedvezményes tarifát, de azt (is) neki kell állnia - a különbözetet -, erre pedig nem sokan hajlandók - van rá persze példa, létezik olyan taxi...stb. központi szám, amit nem csak vezetékes, hanem mobilos számoknak megfelelően is szerződtetnek. -
arra értettem, a routert pedig pont emiatt nem tudom elfelejteni, mert bizonyos esetekben olyat is megvalósíthatsz általa, amit a szolgáltatás alapban nem tud/enged, de erre írtam, hogy más témakör, nem illő itt kitárgyalni az ilyen kerülőket.
előfordult, hogy a szolgáltató nem publikus ip címet ad, de arra is van megoldás. -
ezt csak úgy tudnám elképzelni, hogy két netes kapcsolat is adott, mert ahogy előttem is írták, ha a stick nem lóg a neten, akkor nincs miként elérni, amennyiben csak az az egy netes elérés lenne.
csináltam már olyat kérésre, hogy usb csatival rendelkező, 3g/4g usb stick kezelésére képes és kettős wan tudású routert alkalmaztam, amin az usb stick bekonfigurálva, illetve a router kábelen is kapott netet, így ha a stick leszakadt a szolgáltatóról, akkor a routeren keresztül - a mási net által - tudta táveléréssel menedzselni az illető a dolgot, de ott elég speciális igények voltak, azért kellett bonyolítani és szinte összefűzni a céges mobilinternetet és a privát kábelnetet.
utóbbi hozzászólásodra; amennyiben a stick a neten lóg és csak az arra kapcsolódó eszközök szakadnak le, úgy még másik net sem kell mellé, a router újraindításával a stick is úgy tesz.SymbianOS; a my telekom esetén van, hogy a tranzakció után már a befizetett állapotot írja, máskor meg nem és akár egy ki-, majd belépés is kell hozzá, hogy frissüljön az állapot, de néha az oldal frissítése is elég, a fene sem érti...
a bb net kapcsán nem nagyon vagyok képben, nem használom, de hallok/olvasok néha faramuciságokat annak kapcsán. -
Alpa Ka
újonc
Dominom van, most is van mobilnetem, de csak a legkisebb csomag. Soha nem használtam mobilnetet elsődleges netként, csak most kerültem ilyen szar helyzetbe. Mivel dominóm van, nem kell semmilyen új hülyeséget kötnöm, ezért lenne kényelmes számomra.
Mindenhol 2 évvel hirdetik a mobilnetet, de most nézem a té oldalán, hogy 1 évre is annyi. Lehet akkor bepróbálom.
Köszönöm a a segítséget.
-
Alpa Ka
újonc
5 giga net nekem bőven elég, csak este mikor hazajövök, akkor használom, éjszakai töltéshez pedig kevés a 20, mindenképpen kell korlátlan csomag. Azt szeretném kérdezni, hogy az éjszakai net csomagot lehet-e dominóhoz rendelni? A dominós sim működne egy TP-LINK TL-M5350 készülékkel ?
-
golyós
addikt
Nem olyan bonyolult.
98-ban vettünk nekem és az asszonynak is előfizut.
Idén áprilisban meg az új munkahelyemen kaptam egy sz.rt (Evolveo Strongphone Q4) korlátlan beszéd és 4gb nettel.Lejárt a hűségem és ezért gondoltam, hogy visszaadnám, de nem járok jobban.
Ennyi, nem kell mindent túlgondolni. -
golyós
addikt
Körülnéztem, zsákutcának tűnik mindenképpen.
1.
Ha visszaadom feltöltősre akkor a másik előfizetésem ami jelenleg Next M társkártya helyből megemelkedik 5000ft-al.Ehhez jönne a feltöltő kártya havi 1500ft-os költsége.Itt gyakorlatilag többe fog kerülni. a havi költségem
2. Visszaadom teljesen hiszen van céges telefon korlátlan beszélgetéssel+4Gb net
Ekkor is + 5000ft/ hó a társkártya főkártyára váltása.700 ft-al leszek beljebb.A legszebb az egészben, hogy a múlt héten kaptam meg az Emailt. hogy amiért olyan fa.za gyerek vagyok, hogy több mint 16 éve előfizető vagyok adnak 4000ft ( !!!!!!) kedvezményt készülékváltáskor.
Kössz a bizalmat, költsék gyógyszerre. -
az csak hiszed, az edigital esetén nem egyszer volt már rá konkrét példa, hogy nem lte, vagy nem az itteninek megfelelő lte régiós készüléket árulta, az okostelefonos témában olvashatsz is róla, hogy még korrektek sem voltak, amikor valaki írásban rákérdezett a dologra, akkor válaszra sem méltatták, hanem utólag módosították a specifikációs leírást.
ebben a témában is találsz több kapcsolódó hozzászólást, amikor például az edigital nem lte képes ace 4 (ami más hardverben is gyengébb, mint az lte verzió) árát vetették össze a telekom által forgalmazott ace 4 lte verzióéval. -
fattyu666
tag
Szükségem van a 3 giga netre havonta a munkahelyemen.
Ezer éve itt vagyok a Ténél, nincs velük különösebb gondom.
Én úgy gondolom, nekem megéri kamatmentes 10-20 havi részletre megvásárolni náluk a készüléket. Mindenféle szaladgálás, papir munka nélkül. És ugye bármikor kifizethetem az egészet, vagy akár pár részletet is előre.
Hangsúlyozom én így gondolom, nekem megéri.Tehát a kérdés továbbra is adott:
Vásárolt e már valaki mobilnet előfizetés mellé okostelefont, kamatmentes részletre?
Vagy mobilnet mellé csak tablett, illetve nootbook vásárolható? -
szaniszlokar
aktív tag
Nekem még nincs nagy tapasztalatom a 4G hálózattal, kb egy hónapja van csak 4G a településünkön. Visszaraktam a Win 8.1-et és majd figyelek, hogy előfordul-e megint a gond. Ha nem akkor valószínűleg a W10 a ludas, ha meg előjön megint, akkor majd jelzem a Telekom felé.
Eddig Telenoros mobilnet előfizetésem volt, ott tapasztaltam időnkénti vánszorgást. -
nem, a mondat egészében értendő, nem az idézett szövegrész külön kiemelve.
a felhasználói problémák esetén, szoktam írni/kérdezni azok esetleges okait is, abból is látható a dolog.
jelezd a problémát a szolgáltató felé, hátha fény derül az okra, hogy az egyszerűen csak technikai és nem is várható/lesz benne változás, vagy lesz/lehet orvosolva. -
félreért(h)ettél, nem írtam, hogy csak és kizárólag ebben a pillanatban adott a probléma, továbbá olyat sem, hogy felhasználói hiba.
amit te most épp szeretnél, az nem működik, sok más dolog viszont igen, ennyi.
a renomém változásától nem félek, bár nem vagyok szolgáltatói illetékes, így abba az irányba nem kell külön megfelelnem, de attól még mindig azt írom, amit adott esetben gondolok, valamikor az a felhasználónak tetsző - mert akár a szolgáltató ellenében is segítek, ha úgy látom jogosnak -, máskor meg nem, mert nem tartom indokoltnak a problémá(zás)t...stb., ez van, de úgy nehéz bármit is csinálni, hogy kivétel nélkül mindenkinek megfeleljen... -
nem teljesen mindegy, mert sokszor írnak úgy általánosságban, hogy közben akár nem publikus díjcsomagról van szó, úgy meg pláne több a (hiba)lehetőség.
amennyiben a 1430 hívása nem megoldott, úgy intézheted személyesen a megfelelő telekom üzletekben, , továbbá bármilyen hívószámról a 0612659210 vagy a 06309 9303100 ügyfélszolgálati számon - nem telekom magyarországi mobilhálózatból belföldi vezetékes, illetve más mobil hívószám szerinti számlázás -, vagy jelezd itt; link, megfelelő elérhetőség megadásával.bostone; 5 GB esetén nagyon soknak tűnik az 1 GB eltérés, csak kerekítéssel nagyon nehéz összehozni, szélsőséges eset kell(ene) hozzá.
úgy számolgattam korábban, egy e-mail cím a (leg)rövidebb intervallumú fetch (15 perc) esetén ~15 MB egy különbözet hónapban, ha ebből van több, mellé még hasonló módon frissítenek különböző alkalmazások (időjárás, naptár...stb.), akkor annyiszor 15 MB összejön, ha nagyon olyan módon böngészget valaki, hogy sok apró adatforgalom, ami mellett gyakori a felkerekítés, akkor az még hozzáadódik, de az 1 GB különbözetet így is elég soknak mondanám. -
Soulfly842
addikt
Bizonyos díjcsomagok (next M) esetében promóciósan adták. 90 napig ingyenes, ha lejár küldenek egy sms-t, h. Hogyan tarthatja meg az efi., ha nem kéri, akkor lemondásra kerül.
(#61615) pietrasko
Az univerzális egyenlegen van a feltöltés mert csak akkor megy....
(#61585) Ateszpapa
-
-
-
Soulfly842
addikt
"Amint kiválasztom, hogy előfizetéssel szeretném, máris van egy csomó üzletben az Alcatel. Érdekes."
Még erre az egyre nem válaszoltam.
Ez azért van, mert azokat csak havidíjassal tudják eladni, vagy lista áron.
Azok a Stickek speciálisan össze vannak szerelve, egyedi cikkszámmal.
Domino Net&roll kártyával, ill az eszközzel (ezeket központilag 'szerelik össze').Emiatt működik máshogy.
Az, hogy ott látod van raktárkészleten, ergó nem azt jelenti, hogy Domino Net&Roll kártyával összeszerelve is létezik ott. Ha ilyen összerendelésben nincs, akkor nem is fogják tudni értékesíteni neked.
(#59996) taip
Semmi gond.
-
Soulfly842
addikt
"Én onnan indultam, hogy lekértem a modemeket és beállítottam, hogy Dominoval szeretném, erre kiírta, hogy 0 találat, nincs ilyen. A te általad linkelt oldalról is ide jutok..."
Én is írtam, hogy hol kellene, hogy legyen s hol kellene, hogy legyen.
"Szóval elhiszem, hogy elvileg van ilyen, csak gyakorlatilag is? "
Köszönöm a bizalmat!
S ahogy írtam is:
"Üzletekben akad viszont belőle. Nálunk is pl. 3 darab E3372 van készleten, Alcatel W800-ból 1-2 darab."Értsd, elég sokat adtunk már el belőle. S nem spekulációként találtam ki pontos árat, s pontos típusokat... Egyszerűen csak tisztában vagyok a tényekkel.
(#59979) erdoke
ATK-val régebben is küszködött a WS, Integrált társkártyát sem preferálja valószínűleg.
A WS csínját-bínját nem ismerem, én a helyszínen oldom meg általában az előfizető problémáját
-
Soulfly842
addikt
A Telekom oldalán is kint van, bár ahogy most ránéztem a stickig nem jutottam el
(hibaüzenetet hoz
) Promóciós, bevezető ár, így elméletileg később drágább lesz.
Na mindegy.
A lényeg az, hogy a Huawei E3372-t és az Alcatel W800-at domino csomagban jelenleg 9990 Ft-ért árulja a telekom promóciósan, de nagyon kevés helyen lehet kapni.
Üzletekben akad viszont belőle. Nálunk is pl. 3 darab E3372 van készleten, Alcatel W800-ból 1-2 darab.
Viszont mindenhova küldtek ki néhány kósza darabot. Most kell levadászni
Később még drágább is lehet.
(#59971) generaltoti2
Díjcsomag hűségidő mindenképpen van a next díjcsomagokra. 2 évre kivetítve 72Ezer. Viszont, ha a díjcsomagot tekintve bármikor kisebbre akarja az ember váltani, nem kell a teljes kötbért kifizetni, hanem csak amikor a tárgyhó első napjától az utolsó napjáig a díjcsomaban volt (értsd nov11-én aktiválták a a díjcsomagot, márc 11-én akarják kisebbre váltani; akkor: 3000 Ft kötbért fizetni kell december, jan., febr időszakra - erg 9000 Ft.)
1 év hűségidővel a djcsomagra 2000 Ft-val drágább a díjcsomag, hűség nélkül 3000 Ft-val.
Mindezek alapján, ha csak a next díjcsomagot akarja használni, de később kisebbre akar váltani:
1, hűség nélkül a díjcsomagra pl. egy next S díjcsomag 7990 Ft+3000 Ft. És emellé kisebb díjcsomagra vállal hűséget (időszakos használatra ez a legjobb megoldás)
2,, Hűség időt ír alá a díjcsomagra, de a készülékre nem: bármikor lentebb válhat, de a 3000ft/hó kötbért ki kell fizetni teljes naptári hónapok után (logikáját lásd fentebb)
3, hűségidőt ír alá a nextre és a készüékre is: a fent leírt next időarányos kötbéren felül a készülék kötbért is ki kell fizetni.
Mindezek alapján, ha készülékhűségidőt kisebb szerint akarjátok aláírni, ezt kell választani:
-
Teko001
őstag
-
Soulfly842
addikt
Most már 4G képes sticket is árul a magyar telekom 9990 Ft-ért 2000 forintos induló egyenleggel domino quick csomagban.
1, Megveszed
2, Nevedre regisztrálod
3, Jóváhagyást követően átváltod domino-havidíjasra mobilinternetre.Ha eszközt nem kérsz hozzá, akkor hűségidő nélküli lesz így a szerződés.
Ha letelt a nyári időszak, akkor megszünteted, az eszközd meg megmarad utána is, ha szükség lenne rá.
Rohadt jó árak ezek a 4G képes stickekért. Alcatel W800-as is ennyibe kerül, s az már wifit is generál, csak egy usb áramforrás kell neki (csak töltőfej/szivargyújtófej, vagy laptop csatlakozás...)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Visszahívtak ma, de nem túl jó hírrel.
Ameddig hűségem van az előfizetésre csak drágább díjcsomagba válthatok vagy az általuk felajánlott egyetlen csomagba.
Annyit mondtak még, ha van másik előfizetés ezen a néven, akkor Aranytárskártyás csomagot is lehet választani (de ennek azért vannak kötöttségei - pl nem lehet ez a fő előfizetés, nem lehet felmondani a fő előfizetést, stb).
Szóval csak részben igaz, amit Twitteren büszkén kommunikáltak: nem lehet bármilyenbe váltani csak annak, akinek már nincs tarifa hűsége (bár annak ez a dolog nem is lenne kérdéses, mivel arra vált amire akar).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus Rog Strix G16
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest