- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
A második évben bekövetkező, ugyanolyan készülékre történt fődarabcsere (tehát készülékcsere) esetén gari nem indult újra nekem sem - bár az ugyanolyan teló volt. Mivel ilyenkor nagy százalékban refurbished telót adnak, arra meg nem szeretik vállalni, törvény pedig nem kötelezi.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy egyes esetekben megadják a második évben is, viszont nem kötelesek. Annak idején én is mentem hepajkodni a Sonyhoz meg mindenfelé de végül beláttam, hogy sajnos nekik van igazuk.
Szerintem másik típusra cserénél is ugyanez van, kivétel, ha visszavásárlás történik.Ha 12 hónapon belül van a garis csere, akkor viszont nincs vita, törvényileg kötelező a gari újraindulása.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
A számlamásolat és a hívásrészletező, az két külön dolog.
-
A@ron
tag
Ha valaki tudja az 5 számjegyű jelszavadat, esetleg akkor. Egyébként nem.
Ha bemész egy szem. ügyfélszolgálatra igazolványokkal (és persze a te neveden van a szám), akkor ott utána tudnak keresni annak hogy pontosan mikor lett beterhelve a díj, és még arra is lehet esély, hogy kiderítsék, hogy ki által (de ez nem biztos).
A jelszót sztem változtasd majd meg biztonság kedvéért.Jóváírásért is reklamálj mindenképpen, általában megadják, főleg, mivel nem nagy összegről van szó.
(#74238) g0dl: Tudomásom szerint nem, szinte mindenhol fix összegek vannak.
-
A@ron
tag
Az emberek többségének a mobiltelefonon kívül más közüzemi számlái is vannak, amiket ugyanúgy postán, csekkel kell befizetni. Így ugyebár, ha azokkal együtt feladja valaki a mobilról szóló csekket az plusz időbe egyáltalán nem kerül, ergó hosszútávon valóban időt spórol.
Persze léteznek olyan emberek is - én is találkoztam velük - akik szeretnek várni és idegeskedni. Találkoztam olyannal, aki inkább kivárt másfél órát a T üzletben a csekkét a kézben szorongatva, ahelyett, hogy átsétált volna az ugyanabban az épületben, kb 50 m-re található postára, hogy ~ 5 perc alatt befizesse. A végén pedig még ő volt felháborodva, természetesen. Na, az ilyen embereknek már tényleg magyarázni kell.
Hogy egy életszerű példával éljek: Más szolgáltatóknál sem megy be az ember az ügyfélszolgálatra számlát fizetni minden hónapban, pl. én sem járok be a gáz, áram, víz, stb. szolgáltatómhoz külön-külön minden egyes ügyfélszolgálatra befizetni, mert az ügyfélszolgálat nem ezért van. Valamiért viszont a telekommunikációs szolgáltatóknál sokan hajlamosak elfelejteni ezt. Sokan házhoz is jönnek a pofonért, mert 95% rendelkezik bankkártyával és okostelefonnal, amivel nagyjából 2 perc befizetni egy számlát a-tól z-ig, mindezt otthonról, a kanapéból. Ehelyett bejönnek,
Természetesen vannak olyan, speciális esetek, pl. nagyobb tartozás, előre fizetés, stb. esetén, ahol indokolt is lehet az ügyfélszolgálati kapcsolat, de ez a valós befizetések kb. 5-10%-a. Az összes többi befizetés nyűg mindenkinek.
- az ügyintézőnek, aki alapvetően nem pénztáros (olyan a postán van), és napi szinten milliós tételekkel zsonglőrködni nem egy kellemes dolog- a befizetőnek, aki minden hónapban duplán áll sorba
- és főképp az összes többi ügyfélnek különösen, akik az ügyfélszolgálatot rendeltetésszerűen szeretnék használni, de nem tudják a sok befizető miatt kialakult soroknak köszönhetően.
Szóval igen, jobb nagyjából mindenkinek és gyorsabb is.
-
A@ron
tag
Olyan nincs, hogy megrendelsz egy kisebb csomagot minimális időre hogy emez olcsóbb legyen. Két okból sem lehetséges:
1. a 200 megás a legkisebb netcsomag, bár 2016-ban már az sem elég túl osk mindenre, de még létezik
2. ha átváltasz egy másik havidíjas csomagra, amiben alapban legalább minimális mobilnet benne van (pl. Move XS - 30 MB), akkor ahhoz téve a Netplusz S-nek már az olcsóbbik árát kell fizetned, de csak addig, amíg ebben a díjcsomagban vagy. Olyan nincs, hogy visszaváltod a díjcsomagot, de a neted marad olcsóbb.#73950 dugynok:
Ha az átvevőnek nincs semmilyen szolgáltatónál tartozása, és a telefonszámhoz kapcsolódóan nincs elmaradás, sima ügynek kell, hogy legyen. Az átadó és az átvevő fél kell, hogy jelen legyen, személyesen, papírokkal. Átírás díját első havi számlába fogják terhelni jó esetben. -
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Ezt annyiban kiegészíteném, hogy a flottás, vagy flottásként működő csomagok 80-85%-ában benne foglaltatik, hogy nincs benne társkártya jogosultság. A Fradinál konkrétan nem tudom, hogy hogy van, de érdemes utánaérdeklődni, mert lehet, hogy amíg a Fradi csomagon nyer valaki 1-2 ezer forintot per hó, a Next M Aranytárskártya sima next m-mé válásával plusz 5000 forint csapódik a csomaghoz havi szinten... ha készülék is lett rá véve.
-
A@ron
tag
létezik a "72 órás csere" fogalma. menj be ezt mondogasd és verd az asztalt. Lehet majd megpróbálnak lebeszélni róla, mert valamivel több adminisztrációval jár az ügyintézőnek, de attól még csak ragaszkodj hozzá. Ha minden tartozékot, stb mindent beviszel kötelesek visszavenni és egy ugyanolyat adni érte bontatlanul.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
08.01-jén vezették vissza.
-
A@ron
tag
támogatott vagy sem, ettől függetlenül kivitelezhető.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Szia!
Ha Telekomos vagy, akkor érdemes, főleg lefedettség miatt. 3G lefedettség tippre 50% körüli Mo.-n, és bővülni már nem fog. 4G esetében viszont már most 80%-ot súrolja alulról, és 2015 végére elvileg 90% fölé fog menni. Nagyon sok helyen már most is észreveszed, hogy vagy LTE, vagy EDGE hálózat van, 3G nincs, mert nem fejlesztik.
Telenornál ugyanez.
Vodánál annyiban más az üzletpolitika, hogy ott a 3G nagyon erős (95% fölött), 4G-ben viszont óriási a lemaradásuk (Területre szerintem kb. 10-15% lehet e lefedettségük, és az se túl szerencsés frekvenciákon).
Ezért egyedül a pirosaknál nem érdemes csak a 4G miatt megvenni egy eszközt, az összes többi szolgáltatónál nagyon ajánlott.Én Telekomnál kb 3 hónapja váltottam HSPA+ only készülékről LTE-képesre, és sokkal jobb a lefedettség, érezhetően jobb a szolgáltatás.
-
A@ron
tag
Pont fordítva van, mint ahogy érted. Az előfizetés előnye itt is kijön, mert ha valaki ellentmond, akkor amíg a szerződése tart, addig azokat az árakat kapja. Míg aki ragaszkodik a feltöltőkártyáshoz, az itt is rosszabbul jár. Hiszen itt őt nem kötik olyan szigorúan a dolgok, viszont a szolgáltatót sem.
Az meg, hogy vannak jól informált, de rendkívül korlátolt munkatársak is, minden egyes szolgáltatónál így volt, akikkel én valaha kapcsolatban kerültem, legyen az telenor, UPC, DIGI vagy épp a Telekom. Ha azt feltetelezed, hogy ez nem így van, akkor sajnos fogsz még egy párat koppanni ezzel kapcsolatban...

Nekem volt "szerencsém" a Telenor listáját is nézegetni családi érintettség miatt, ott 2 napos határidővel kellett ellentmondani. És nem 1-2 forintos (bruttó!!) percdíj vagy 50 forintos havidíj emelésről volt szó, hanem sokszor 600-800 forintokról per előfizetés, ami ráadásul nem lebeszélhető.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Hát ennek a posztnak az első felében amit írtál, az alapján azt feltételezném, hogy teljesen képben vagy, de a második felében össze-vissza kevertél mindent.
Tisztázzuk: mindegy hogy úgy fogalmazunk, hogy új szerződéskötésnek minősül, vagy a szabályok saját magadra vonatkozólag kötelező érvényű elismerésének, vagy a hatályos ÁSZF automatikus elfogadásának, a lényeg, hogy ha feltöltöd, akkor már az új tarifákkal beszélhetsz. Ez valahol logikus és érhető is szerintem, eddig is csak ritka esetben érte meg feltöltőkártyásnak lenni, ezután sem lesz másképp.
Az, hogy az egyik t-pontban az egyik ügyintéző nem hallott erről, hát, nem akarlak kiábrándítani de sajnos ez nem jelent semmit.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
(#62967) r3dsnake: Hivatalos szabály, hogy bárki vehet, aki hitelképes szvsz nincs tartozása, de személyenként csak 1 db-ot. 490 forintba kerül, egyszeri 2 GB adatforgalom, 150 Mbps max sebesség, 4G-képes. FONTOS! Addig tart, amíg el nem fogy a 2 GB, vagy a vásárlástól számított 60 napig! Utána rendes havidíjas (Net&Roll) csomagra váltható hűség nélkül. Vagy hűségvállalással eszközt is lehet venni hozzá a váltás után.
-
A@ron
tag
így van.
meg lehet csinálni pontban is meg partnerben is, csak nem mindenki tudja hogyan kell. Pedig egyébként az ő érdekük is lenne.
(#62960) TeebyKay: pontosan így működik a dolog.
(#62961) attiati: nem, kifejezetten csak a szöveg és kép jellegű tartalmak, pl már a beágyazott videó sem minősül annak, az általad említettekről nem is beszélve.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
igen, mert írásbeli hivatalos panasznak minősül, bár olyan szempontból nem szerencsés, hogy 30 nap az átfutása. Személyes vagy 1430 gyorsabb ebből a szempontból.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Úgy, ahogy a kolléga a #62878-as kommentben leírta:
"felhivtam a 1430at, jeleztem, hogy nem kivanom elfogadni az aszf modositast.
igy a rogzites pillanataban ervenyes tarifak mennek tovabb a regi dijakkal (domino: netplusz XL es surf dijcsomag), amig nem valtoztatok dijcsomagot, vagy amig a tmobil nem valtoztat hivatalosan." -
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
3 db papír:
- "Csatlakozási, belépési, és változásbejelentési nyilatkozat"
- még egy papír a feltételekről, ennek most fejből nem tudom a címét
- ÁSZF egy példánya ("Készülékbiztosítás - tájékoztató" címmel)+
ha az elmúlt másfél hóban volt kötve, akkor "készülékbiztosítás- összefoglaló" címmel egy dokument hogy mit vettél át
milyen összegről, mekkora időszakról van egyébként szó? az elejéről lemaradtam.... de lehet hogy tudok akár közvetlenül is segíteni
ha gondolod írj PÜ-t -
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Ez nettó hülyeség, 3 darab papírt is alá kell írnod és az ügyintéző köteles neked átadni a biztosításhoz kapcsolódó ÁSZF-et (az egyik papír arról szól hogy átvetted). Ha telefonon kötöd akkor meg ott a hangrögzítés ugyebár.
Verd az asztalt nyugodtan.
#62780 kali: 90-95%-ban a flottás csomagokra is a publikus árak érvényesek (a magasabbak, mivel nincs a csomagokban alapban net), tehát ha arany vagy platina szintű a szám, akkor az 590 ft-os 200 megás net mehet, és engedi is a rendszer. csak ezt kevés ügyintéző tudja/használja sajnos.
#62801 pietrasko: Igen, EcoSurfre vált, viszont az 5000 ft kötbért nem 1, hanem 2 év után engedjük el,
-
A@ron
tag
Nézzük a másik oldalát a dolognak.
Ha pl ~50 km-ről bejön az ügyfél (mivel nincs közelebb hozzá üzlet), mert neki egy új kártya kell, kisebb méretű mint az eddigi, az ügyintéző látja a gépben, hogy tényleg nagy a kártyája, esetleg ott villogtatja a csillivilli új telefont is, amibe tényleg kisebb kell, papírok rendben vannak, viszont nincs nála a kártya, akkor ki fogja a +100 kilométer utazást meg rengeteg időt kifizetni neki, pusztán azért mert valaki kőbe véste, hogy kötelező bemutatni a kártyát? Mert az ügyintéző biztosan nem.
Tehát: ha a kártyát méret miatt cseréli az ügyintéző, akkor ingyenes, és mivel meg tudja állapítani ennek jogosságát, teljesen mindegy hogy ott van-e a kártya a helyszínen avagy sem.
Ha bármely más eset áll fenn, akkor valóban kérheti az ügyintéző a kártyát, és annak függvényében ítéli meg, hogy fizetős-e a csere vagy sem. Ennyi, aztán kész. Az én magánvéleményem szerint ezzel a módszerrel 95%-ban helyesen meg tudja ítélni az ügyintéző, hogy díjmentes-e a csere, avagy sem.
Vicces is lenne, hogyha minden mezei ügyintézőnek kötelezően kellene olyan jellegű képzéseken részt venni, hogy meg tudja állapítani, hogy vajon ez a sim-kártya most túlhasználat miatt hibásodott meg, vagy tényleg magától romlott el, netalántán gyártási hibás, vagy a telefon sim-foglalatával nem pöpec valami, illetve hogy melyik gyártmányú telefont melyik típusú kártya szívja le, esetleg hogy azt egy másik T-üzletben vágták-e le neki kártya-készlethiány miatt (ilyenről is hallottam már), vagy otthon kezdte el szabdalni az ügyfél. És most még végtelen hosszan esztergálhatnám a fingot, és sorolhatnám, hogy miért lenne hülyeség, hogyha a való életben tényleg az ügyintézőnek kellene felelősen döntenie erről a kérdésről és az bármilyen világmegváltó következménnyel járna.
Értem én, hogy neked az a véleményed, hogy anomália van, ettől függetlenül, továbbra is azt tartom, életszerűtlen lenne, ha kötelező lenne az ügyfélnek bemutatnia a kártyát. (Ugyanúgy, ahogy az előfizető hűségidőn kívül szerződés megszűnésekor sem köteles leadni a kártyát. Ott is be lehet jelölni olyan lehetőséget, mint a kártyacserénél, hogy nem adta le. Nincs semmi következménye.)
-
A@ron
tag
Nem olyan bonyolult a dolog.
Ha méret miatti cserét kér az ügyfél az ügyintéző tudja ellenőrizni a gépében hogy ténylegesen milyen méretű kártya van kint nála.
Ha hiba miatt akkor pedig a helyszínen kell jelen lenni az ügyfél kártyájának, hiszen akkor az ügyintéző állapítja meg a hibát (Általában régi a kártya).
Ebben a két alapesetben ingyenes a kártyacsere. Persze lehet bonyolultabb is a dolog, pl előfordulhat hogy méltányosságból engedik el a díjat (ügyintézői tévedés történik, vagy rendszerhiba, stb stb ), szóval minden esetet felsorolni nyilván lehetetlen. Illetve persze az is az ügyintézőn múlik, hogy elhiszi-e a történetet, amit az ügyfél mond.
Ezért mondom, hogy az ügyintéző kérheti a kártya bemutatását, de anélkül is jó eséllyel meg tudja állapítani, hogy díjmentes-e a dolog avagy nem, tehát nem feltétlen helytálló, amit írtál.
Nyilván a bemutatgatós verzió logikusabb lenne, de - tapasztalatból mondom - rengeteg olyan élethelyzet van, amikor a kártya cseréje bár ingyenes lenne, valamilyen technikai okból nem megoldható az, hogy ott legyen maga a kártya, ezért fordulhat az elő, hogy ügyintézők nem kérik el a régi kártyát.
-
A@ron
tag
Átválthatod Next S-re de mivel az a főkártyás számod így készülékkel (csekkes, személyes fizetés esetén) 8590 ft havidíjat fogsz fizetni (ha nincs rajta készülék úgy 7090). Mivel egy néven mindig legalább egy főkártyának kell lenni, a te három számodból pedig a Fun Társkártya és a Fun S Aranytárskártya díjcsomagok (nevükből is adódóan) társkártyás díjcsomagok. Így hogyha a Next S-r Társkártya kedvezményt szeretnél (ahol csekkel 6090, online 5490 ft a havidíj), akkor a Fun kártyádat át kell váltanod főkártyás (pl Move XS, S, M) csomagba, hogy legyen legalább egy főkártya a neveden. Ha az arany szintű akkor nyertél. Ha jól értem így érheted el amit akarsz.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
nem kötelező elkérnie az ügyintézőnek. (a kártyacserés papíron van egy rovat, ahol feltünteti, hogy leadta/nem adta le )
(#56802) Ferrarer: Ha még forgalmazzuk a készüléket, akkor csak arra, ha nem, akkor bármilyenre, viszont az adott készülék utolsó forgalmazói listaárával maximum 10%-kal drágább jelenlegi listaárút.
(#56807) jenei1994: egyik csomagban sincs net, így az nem releváns. Domino 5 vagy Domino NAP ami neked jó lesz szerintem.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Move XS csomag + NetPlusz XL = 50 perc hívás/SMS, túllépés esetén 38/40 forintos perc/SMS díjjal számlázódik, illetve 3 GB+30 MB net benne van, túlforgalmazás esetén díj 0 Ft, 32/32 kbit/s-re lassít. Ára online fizetés esetén 1990+2290 = 4280 Ft/hó, személyesen, csekkel kedvezmény nélkül 4580 Ft/hó. Számlázás perc alapú.
-
A@ron
tag
Minden hónapban 15-e és 22-e között van a beérkezési határidő mobilszámla esetében. Az adott hónapra vonatkozó határidő a kiküldött számlalevélen /e-mailben található. A készülékrészlet beérkezési határideje mindig az adott hónap utolsó napja.
-
A@ron
tag
Régen emlékeim szerint 1200 forint volt a limit, most már hogyha az indításhoz van rá elég egyenleg, akkor kéne, hogy működjön. 3-500 forinttal például.
Másik telóba téve kellene megpróbálnia szerintem ha van rá lehetőség, aztán akkor kiderül, hogy a telefon vagy a sim a ludas.
-
A@ron
tag
ha van rajta egyenleg, akkor 95%, hogy készülékprobléma lesz, tekintve hogy nem típushiba (nem özönlöttek az ügyfelek az elmúlt napokban hogy hello, ez nem jó.)
#55879 migabi24 : sok telónál van úgy, hogy az első széria még független, de utána nem az. általánosítani nem igazán lehet.
-
A@ron
tag
nem. ezt úgy hívják, hogy MÁK.
#55846 joamilestoné: talán a PIN2, de ki tudja...
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Elveszik, bár nem értem, hogy ebben a szituációban miért fontos az arany szint, illetve hogy mit értesz azon, hogy a végső cél a Next csomag. Miért nem abba váltasz be akkor egyből? Like-nál a hálózaton kívüli forgalom így is, úgy is havidíjon felül számlázódik, lehet, hogy rosszabbul jársz majd így, minthogyha mondjuk egy 2 ésves Next S csomagba tennéd készülék nélkül.
Illetve még egyszer kérdezném, miért fontos az neked, hogy az arany jogosultságod azonnal meglegyen? Azt mondtad, a másik számot nem kapcsolnád hozzá társkártyaként, hanem egyből menne le Dominóba.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Ace4 alapban promóciós áron van kinn, tehát az meglepne, (plusz ajándék füles is van hozzá.) S4 mini, na azt valószínűbbnek tartom.
(#53150) Cartman King: ipadet csak és kizárólag adat alapú előfizetéshez vásárolhatsz, tehát a telefonod részletei ilyen szempontból lényegtelenek. Vagy kötsz mobilnetre (Net&Roll csomagok) előfizetést, vagy otthoni (vezetékes) meglévő nethez tudod kérni. (NetMánia csomagok).
Hang + adat alapú, tehát klasszikus mobiltelefon jellegű előfizuhoz ipadet nem fogsz tudni kapni.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Én mondjuk az Árkád első emeletén az egyik random üzletben, kirakatban vagy három független iPhone 6-ot láttam dobozzal, tokkal, vonóval, mindennel együtt, úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Kicsit meg is lepődtem, szemben az iStyle-ban persze híre-hamva nem volt ugyebár.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Aki egész évben szán ennyit magáncélú kommunikációra, annak tényleg nem tud mit mondani a Telekom, mint ahogy más szolgáltatók sem, azon kívül, hogy legyen feltöltőkártyás. Én csak egy általános példát mondtam, konkrét adatok hiányában.
Példának annyit tudnék mondani: ha 100.000 forintod van autóvásárlásra, akkor sem fogod tudni megvenni a kívánt VW Passatot, mindegy, hogy melyik kereskedőhöz mész.
-
A@ron
tag
Ha a net a legfontosabb, akkor ott a max 2290-es Move XS, és rögtön bővítőnek 1290 az 1 GB net.
Ha a telefonálás a fontos, akkor ott vannak a Next csomagok.
Kettő közötti kompromisszumként pedig a Move S, M, M ATK illetve a tanulóknak további kedvezmények (Like S, Music XS)
Ha dolgozói díjcsomagról beszélünk, ahol általában valóban nincs benne alapnet, akkor pedig legtöbb esetben a telefonálás van vicc áron, evidens szerintem, hogy a net valamivel drágább. Annál az adott cégnél érdemes ilyenkor reklamálni, aki a díjcsomag feltételeit így alkudta ki.
-
A@ron
tag
Platinakártyára 20% kedvezmény megy az önrészből.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Nem fogjátok tudni megoldani, csak ha az megy be személyesen, akinek a nevén van a teló.
Magánszemély-magánszemély meghatalmazás a Telekomnál csak közjegyzői vagy ügyvédi ellenjegyzéssel működik, ami alsó hangon 20.000 forint tudomásom szerint. Akkor már jobban megéri az elő-számlafizető váltás 6500-ért, viszont hangsúlyozom, hogy ennél - mint ahogy a telefonvásárlásnál - is személyesen meg kell jelennie a telefonszám előfizetőjének, mivel papírokat kell aláírni. Gondoljátok át, de potyára ne induljatok el semmiképp.
(#48301) Fr3eWar: át lehet, csak legyen mellette ugyanazon a néven, ugyanazon a folyószámlán legalább 1 darab, rendes csomagban lévő, arany szintű előfizetés.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
A sokadik hasonló kérdés miatt akkor kiemelve leírom, remélem több mindenkinek segítek ezzel.
Hivatalosan:
Amikor a SIM-csere díjköteles:
-elveszett
-ellopták
-rongálódottAmikor a SIM-csere díjmentes:
-hibás
-nagyon régi
-ha a T-nél veszel készüléket, és kártyaméret miatti cserét kérszEnnek fényében kérjétek a cserét!

-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
honlapon belépsz telefonszám-jelszó párossal -> bal fent számlák -> ha befizetett a számla, legörgetsz, kiválasztod sor végén a PDF-et és letölti. Ha befizetetlen, akkor fölül a sárga részben mutatja, rákattintasz, hogy "megtekintem a számlát", utána a következő oldalon a negyedik, Letöltések fül, és ott dobja ki, hogy " Hitelesített számla letöltése PDF formátumban". Oda kattansz, és lejön a számla PDF-ben.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
igen, csapjad neki. Annyi, hogy nem lecserélés lesz, hanem hozzáadódik, így 1 GB+200 MB netet használhatsz majd. A fordulónap nem változik.
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Azt szerintem csak akkor, ha a tulajdonos igazolja papírokkal a tulajdonjogot és kéri a tiltást, magyarul, ha ellopták.
legdurvább eset az SIM-tiltás és tartozás behajtócégnek átadása nagy tartozás esetén, illetve jön még a feketelista. Csalás, vagy bűncselekmény-gyanúnál a rendőrség.
De miért is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
csak a szokásos

-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha gondolod írj PÜ-t