Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30346) 1430 válasza club1 (#30285) üzenetére


1430
senior tag

"Az alkalmazások igénybe vételéhez mobilinternet szolgáltatás és megfelelő operációs rendszerű okostelefon szükséges, illetve letöltésük és használatuk adatforgalmat generál. Roaming helyzetben a fentieken felül, roaming adatdíjcsomag megléte is szükséges..."
Tehát az oldalon "ajánlott alkalmazások" igénybevételéhez kell roaming helyzetben a roaming adatcsomag. ;)

lugosi
Igen, működni fog a 1430-ra küldött SMS, hacsak nincs önkiszolgáló ügyfélszolgálati tiltás a számodon (üzleti számoknál előfordul, hogy ne aktiváljanak mindenféle szolgáltatásokat az alkalmazottak). Persze ebben az esetben az alkalmazás sem segít, mert az is önkiszolgáló. Mellesleg az USSD kód használatával az SMS árát is meg lehet spórolni.
Egyes okostelefonokon vagy notebook-on a kapcsolódás indításakor egy (ingyenesen elérhető) úgynevezett Landing Page is fel szokott jönni, ott is aktiválható T&S.

kecsawi
Nem a mostani számla miatt korlátoztak, hanem egy korábbi miatt, és június közepén kellett kapnod értesítést róla, hogy elindult a 30 napos türelmi idő a lejárt számlák rendezésére.

Outlander
Nem megoldható. Ha a számod egyébként a 30-as körzettel még kiadható, akkor is legfeljebb mint választott szám veheted igénybe (az új előfizetés díján felül +6500 Ft), de ha a számod olyan formátumú, akkor lehet, hogy az már "különleges hívószám" kategória, akkor meg még több (díjszabás 5.2.).

Snooker
Nem feltétlen értem, amit írsz, de esetleg Domino-ból havidíjasba váltottál? Mert akkor a korábbi "regisztrációt" töröltetni kell. Ha ez a helyzet, hívd a 1430-at.

morphin
Ezt pár napja kitárgyaltuk, olvasd át, a Te kérdésedre is benne van a válasz. ;)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.