Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28326) 1430 válasza gabormgp (#28325) üzenetére


1430
senior tag

A lefedettségnek ehhez semmi köze.
A Domino Surf esetén az adatkeret csak egy keret, az önmagában nem engedélyezi az adatforgalmat a hálózaton, hanem ehhez kell valamilyen adatcsomag. Alapesetben ez az adatcsomag a Domino Go!NapiNet, mely által már engedélyezett lesz az adatforgalom. Innentől ha forgalmat kezdeményezel, először a Surf keretet használod, mert annak nagyobb a prioritása. Ha a keret elfogyott vagy letelt a 30 nap, de nincs 890 Ft-od a megújuláshoz (viszont van még legalább 195 Ft egyenleged), akkor a Domino Go!NapiNet alapján tudsz forgalmazni, vagyis a napi első adatkapcsolatkor levonódik a 195 Ft-os napidíj és kapsz 10 MB adatforgalmat aznap éjfélig.
Megfordítva a dolgot, ha kaptál SMS-t a Go!NapiNet díjlevonásáról, akkor aszerint forgalmaztál (pénzért), tehát nem a Surf 150 MB-os keretét használtad, mert az ezek szerint addigra elfogyott.
Megjegyzem, ha április 16-án vonta le a rendszer a 890 Ft-ot, akkor május 16-án megint le kellett volna vonni a díjat. Ha ez esetleg egyenleghiány miatt nem sikerült, akkor ha volt is még az áprilisi 150 MB-os Surf keretedből, az elveszett, új keretet viszont nem kaptál, és akkor - ahogy fentebb is írtam - automatikusan a Go!NapiNet-et számlázta a rendszer, ha annak 195 Ft-os díját le tudta vonni.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.