Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12851) tjb007 válasza dokee78 (#12850) üzenetére


tjb007
nagyúr

"Szétszedik,de össze is tudják rakni szakszerűen?"

Nem, a szervizben kőműves segédmunkások dolgoznak akik abszolút nem értenek hozzá.

(#12852) dokee78 válasza tjb007 (#12851) üzenetére


dokee78
félisten

Olvastad a promlémám,miért lett szervizbe adva?

Azért kérdezem,mert szerinted tudják cserélni a hangkeltő részét vagy készülékcsere lesz?

(#12853) blueye válasza dokee78 (#12852) üzenetére


blueye
veterán

Ezt így látatlanban itt senki nem fogja neked megmondani.

(#12854) tjb007 válasza dokee78 (#12852) üzenetére


tjb007
nagyúr

Olvastam, nem vagyok szervizes de szerintem semmi akadálya nincs a cserének.

(#12855) Something_


Something_
őstag

Halihó!

Öcsémnek karácsonyra rendeltem egy T-s SIM-et. Meg is jött 1 nap alatt. Az lenne a kérdésem, hogy kicsomagolás nélkül aktiválni tudom neten vagy 1430-on keresztül? Értelemszerűen egy másik számról. Plusz hogyha ez így megoldható akkor szolgáltatást is tudok mellé rendelni?
Azért vettünk neki T-s SIM-et, mert a vodafone-nál nincs normális mobilinternet csomag és most rá van kattanva a telefonos netre, had örüljön ezzel majd tud.
Még egy kérdés:D Van még ez az akció, hogy az első 2 hónapban 90 ft a 100as net. Ez domino-nál úgy van, hogy rendeléstől számított 30-nap egy hónap vagy itt is hó első napja és hó utolsó napja? Ha megrendelem most, akkor 60 napra lesz rajta ez a net vagy csak január 31-ig?

Köszi annak aki elolvasta, annak aki válaszolt még nagyobb köszönet:D

(#12856) Coolmat


Coolmat
őstag

Üdv!

Tegnap intéztem el, hogy az egyik Dominós számomból Fun aranytárskártya legyen (Likehoz lett hozzátársítva). Ez mind szép és jó, de van egy kis gikszer vele: a szerződéskötéskor meg kellett adnom a bankszámlaszámom, mert banki átutalás van bejelölve fizetésnek nálam, holott távszámláról fizettem eddig. Mondom nem baj, de rákérdeztem, hogy vissza tudom-e majd állítani távszámlára, azt mondta az ügyintéző persze. Hát ez valahogy nem igazán sikerült, mert a következő most a helyzet: a My-T-Mobile a Like-os számomon nem enged folyószámlaszinten belépni (nem fogadja el az 5 jegyű kódot, mellesleg ugyanezt a kódot adtam meg a Funhoz is, szóval ez sem lehet gond), a Fun-os számomon pedig egyszerűen be sem enged a My-T ("Belső hiba Ismeretlen ok."), előtte még Dominósként be tudtam vele lépni. A távszámlára belépve még ott van a folyószámlám elfogadott státusszal.

Kérdéseim: most akkor automatikusan levonja majd a számlámról a pénzt vagy továbbra is távszámlára kapom majd a csekket? Valamint miért nem enged be a folyószámlaszinten a my-t a like számomon funos társítás óta, ill. miért nem enged be egyáltalán a funos számomra?
+1 kérdés: Fun-nál a *102# egyenleglekérdezés ugyanúy ingyenes mint Dominónál?

(#12857) djculture válasza Coolmat (#12856) üzenetére


djculture
félisten

+1 kérdésre: 56ft lekérdezni a havidijasnál. Az alábbi módokon lehet lekérdezni:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#12858) Coolmat válasza djculture (#12857) üzenetére


Coolmat
őstag

Köszi a linket, viszont itt egyik módszer sem az általam is írt *102# . Ez a Fun ilyen öszvér, vagyis félig előfizu, félig feltöltőkártyás, és ennek megfelelően a *102#-es lekérdezésre ezt írja: Havi keret X Ft, Dominós része Y Ft ami felhasználható ...-ig. Ezt többször is lekérdezve nem csökkent a havi keret, szóval merem remélni hogy ez a módszer ugyanúgy ingyenes mint Dominónál.

(#12859) tjb007 válasza Something_ (#12855) üzenetére


tjb007
nagyúr

"Öcsémnek karácsonyra rendeltem egy T-s SIM-et."

Milyet ?
Mert ha "simát" akkor azzal semmit sem kell csinálni, berakod a telefonba és használod, ha Domino Qucik akkor pedig a leírtak szerint kell aktiválni: [link]

Part 2:

A bekacsolástól/aktiválástól/megrendeléstől számított kétszer 30 nap.

(#12858) Coolmat

A *102# díjmentes az előfizetés típustól függetlenül.

[ Szerkesztve ]

(#12860) Kephamos


Kephamos
addikt

Hali!

Kaptam ma egy lg otimus 3d-t és az a problémám akadt, hogy mobilinternet az nem van. Eddig realx csomagban voltam, most média mániára váltottam. APN beállításokkal próbálkoztm a, tmobile és internet címszavakat adtam meg a gugli első pár találta alapján. mi a teendő?

(#12861) tjb007 válasza Kephamos (#12860) üzenetére


tjb007
nagyúr

[link]

A névhez, a web'n'walk helyére tetszés szerint beírhatsz bármit.

(#12862) Kephamos válasza tjb007 (#12861) üzenetére


Kephamos
addikt

Ez volt az alapból beállított és sajnos így sem akarja az igazságot...

(#12863) kali válasza Kephamos (#12862) üzenetére


kali
legenda

a hozzáférési pont engedélyezve?

(#12864) Kephamos válasza kali (#12863) üzenetére


Kephamos
addikt

Itt csak olyan van, hogy adatkapcsolat engedélyezve. Az pipálva van.
Az nem tudom, hogy lehet-e probléma, de a régi sim kártyát egy újra cseréltettem.

[ Szerkesztve ]

(#12865) Kephamos válasza Kephamos (#12864) üzenetére


Kephamos
addikt

Most nézem és a telefonról menüpontban a saját telefonszám ismeretlen.

(#12867) kali válasza Kephamos (#12864) üzenetére


kali
legenda

a zöld pöttyre gondolok az első hozzáférési pontnál, a sor végén;

n

alapban nem mindig van engedélyezve, olyankor csak odapöttyinteni, és kész!

(#12868) Kephamos válasza kali (#12867) üzenetére


Kephamos
addikt

Nekem kék a pötty, de egyértelműen ott van.
mod.: ami vicces, hogy wifire se tudok csatlakozni, mert egyel kevesebb karaktert enged begépelni, mint amennyi a jelszó... :U

[ Szerkesztve ]

(#12869) dedike válasza Coolmat (#12858) üzenetére


dedike
addikt

Annyit tennék hozzá tjb007 válaszához, hogy a Fun (és a Mix) esetében mindkettő módon le lehet kérdezni, értelemszerűen a csillag 102 kettőskereszt ingyenes! ;)

Ezért nem csökken az egyenleged!

Jó szerencsét!

(#12870) 1430 válasza Coolmat (#12856) üzenetére


1430
senior tag

1. Távszámlás fizetési mód nincs. Mikor Távszámlára regisztráltál, automatikusan Banki átutalásra váltott a fizetési módod. Nem lett volna kötelező beállítania a kollégának a bankszámla számot, de végül is mindegy.
2. A Like-os számoddal eddig sem engedhetett belépni folyószámla szinten, csak nem volt rá szükség a számlaadatokhoz, mivel eddig ezek szerint egy hívószám volt a számlában. Most már valóban folyószámla szinten kellene belépned, de ehhez folyószámla szintű jelszóra van szükséged. Ilyened nyilván még nincs, mert csak 5 jegyű jelszóról írtál, a folyószámla szintű jelszó pedig 6 számjegyű. Ezt is létrehozhatod My T-Mobile-ban vagy telefonos ügyintézőn keresztül, ha tudod az 5 számjegyű jelszavaidat (és a leírtak szerint tudod).
3. Domino-ból előfizetésre váltáskor töröltetni kell az előző My T-Mobile regisztrációt, ezt telefonos ügyintézőn keresztül kérheted, 2-3 munkanap az átfutási ideje, és utána be fogsz tudni lépni.
4. Banki átutalásos fizetési mód esetén nem automatikus a számlaösszeg levonása (az a csoportos beszedés), tehát neked kell gondoskodni a befizetésről (pl. átutalás, bankkártyás fizetés). Távszámlát kapsz továbbra is, de csekket eddig sem kaptál Távszámlára (mivel nem is lehet csekkes a fizetési mód Távszámla esetén, lévén nem kapsz papír alapú számlát).
5. Igen, a *102# továbbra is működni fog (díjmentesen), ebben a hónapban részarányosan kaptad meg az 1600 Ft-os havi keretet és ha volt feltöltött egyenleged, azt a januárban keletkező számlából írják jóvá.

HGabor89
Normál Domino SIM-et az első hívás indításával lehet aktiválni (addig nem hívható például). Ha még decemberben aktiváljátok a Go!Net M-et, akkor biztos megkapjátok a kedvezményt. Egyébként aktiváláskor 90 Ft-ot von le a rendszer, és ha 30 nap múlva lesz 90 Ft az egyenlegen, a második ciklusra is 90 Ft-ot fog levonni, de ha épp nem lesz annyi egyenlege az öcsédnek, nem tud megújulni a csomag, és elbukja a második ciklusra vonatkozó kedvezményt, vagyis feltöltést követően már a normál 990 Ft-on újul meg a csomag. Erre érdemes figyelni.

Kephamos
Próbáld meg valamelyik Androidos telefon beállítása alapján ellenőrizni a menüpontokat, például Galaxy S beállításai szerint.

Egyébként meg próbáld meg a "+ALAPNET" szót elküldeni SMS-ben a 1430-ra, hátha nem lett aktiválva az alapcsomag, ami a MédiaMánia keretet biztosítja.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#12871) Coolmat válasza 1430 (#12870) üzenetére


Coolmat
őstag

Köszönöm a kimerítő választ!

1. Azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy muszáj neki egy számlaszámot beírnia. Ha tényleg távszámlára kapom ezután is akkor valóban mindegy.
2. Sikerült megtalálnom a My-T-ben folyószámlajelszó készítést, persze az elfelejtett jelszó menüpontban :) Kérte hozzá az 2 számom ötjegyű kódját, a végén pedig megkérdezte, hogy mindig folyószámlaszinten szeretnék-e belépni valamelyik számról.
3. Folyószámlaszinten belépve mostmár tudom mahinálni a Fun-os számomat is, úgyhogy akár így is maradhat a dolog :) Mellesleg mikor az első számom váltottam át Dominóról Likera ott automatikusan ment a My-T, nem kellett töröltetnem az előző regisztrációmat.
4. A csekk megfogalmazásom kicsit slendrián volt, értsd: a számlát kaptam távszámlára, papírosat természetesen nem. Ha továbbra is így marad annak csak örülök :)
5. Köszönöm neked is ezen megerősítést, és valóban részarányosan kaptam meg a havi keretet.

(#12872) Coolmat


Coolmat
őstag

Bocs az új postért, lejárt a szereksztés.

Nem tudom volt-e már itt a topikban, de most fedeztem fel, hogy a Likenál végre lehet a 3 kedvezményes számot változtatni My-T-ben is az Előfizetések testreszabása -> Hívások menüpontban:

(#12873) beci


beci
őstag

Androidos telon szeretnem az email klienst beallitani indamailes postafiokra.A fogadas mukodik,a kuldes sajna nem.Mik a beallitasok?Koszonom.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#12874) kali válasza beci (#12873) üzenetére


kali
legenda

indamail esetén nincs saját smtp, a (mobilos) szolgáltatóét kell beállítani, ami adott esetben;
mail.t-email.hu port; 25

[ Szerkesztve ]

(#12875) Kephamos


Kephamos
addikt

Jelentem sikerrel jártam. Felhívtam a 1430-at és egy kedves hangú hölgy megoldotta a problémámat.

(#12876) beci válasza kali (#12874) üzenetére


beci
őstag

Azt irtam be,de sajnos nem küldi el az emailt.:(

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#12877) kali válasza beci (#12876) üzenetére


kali
legenda

régebben írtam már erről, esetleg még némi + info; link

[ Szerkesztve ]

(#12878) club1 válasza beci (#12876) üzenetére


club1
veterán

Sejtésem szerint a mail.t-email.hu vár tőleg egy t-email-es email címet és egy hozzá tartozó jelszót a kiküldéshez, merthogy náluk az smtp szerveren - ha jól gondolom - be kell jelentkezni.

(#12879) kali válasza club1 (#12878) üzenetére


kali
legenda

igen, közben privátban már segítettem neki, de másoknak (is) hasznos lehet az infó; kell aktív t-s e-mail cím a t-s kimenő szerver beállításához/működéséhez!

[ Szerkesztve ]

(#12880) Bushmann válasza Kephamos (#12875) üzenetére


Bushmann
tag

A legjobban ezt szeretem a T-mobile.nál, hogy mindig olyan kedves hölgyek segítenek :)

(#12881) Something_ válasza tjb007 (#12859) üzenetére


Something_
őstag

tjb007 és 1430:
Köszi a választ, akkor majd beüzemelem neki. Ezzel az akciós 90 ft-os nettel kapcsolatban még annyi lenne a kérdés, hogy elég megrendelnem 23-án? Mármint január 1-től szűnik meg ez az akció ugye? Most még feleslegesnek látom aktiválni, úgyis csak 24-én kapja meg.

Mondhatnátok egy e-mailt címet, hogy kinek kell írni, hogy kapjatok a ph-s aktivitásotokért év végi prémiumot, mert elég sok terhet levesztek az ügyfélszolgálat válláról, hogy még szabadidőtökben is itt osztjátok az észt nekünk tudatlanoknak! :C :R :R

(#12882) dedike válasza Something_ (#12881) üzenetére


dedike
addikt

Szerintem mindenre vágynak, ezen kívül.... ;]

(De, hogy megérdemelnék, az vitán felüli! :R )

Jó szerencsét!

(#12883) tjb007 válasza Something_ (#12881) üzenetére


tjb007
nagyúr

Igen, elég ha akkor aktiválod.

(#12884) ChrissTa


ChrissTa
tag

Ha a My T-mobile-on keresztül szeretnék megrendelni egy Go!Net M csomagot a jelenlegi előfizetésem mellé, akkor ahhoz kell valami papírt is kitölteni? Vagy csak simán megrendelem és kész? Mennyi idő után lesz aktív?
Ilyen speckó flottás előfizetési csomagban van az egész család édesapám cégénél. Ez bonyolítja a helyzetet?

Előre is köszi a segítséget! :R

(#12885) Magnum PI


Magnum PI
tag

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a Tmobile-nál meg lehet e úgy venni egy készüléket, hogy részletre de nem választok mellé új díjcsomagot?

Mert nekem van náluk előfizetésem csak a telefont szeretném megvenni részletre új csomag nélkül. Lehetséges ez? Amúgy 4 hónap múlva jár le a 2 éves hűségem náluk.

(#12886) dedike válasza Magnum PI (#12885) üzenetére


dedike
addikt

Előrehozott készülékváltás lesz a Te megoldásod! ;)

ChrissTa:

Igen, a flotta tudja bonyolítani a dolgot. Hívd fel a 1430-at, ott azonosítás után elmondják neked a lehetőségeidet! ;)

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#12887) Something_ válasza dedike (#12886) üzenetére


Something_
őstag

Előrehozottnál nem drágább a készülék?

(#12888) dedike válasza Something_ (#12887) üzenetére


dedike
addikt

De igen, drágább...

Jó szerencsét!

(#12889) Magnum PI válasza dedike (#12886) üzenetére


Magnum PI
tag

Értem, na és ennek mi a menete? Tényleg drágább lesz a készülék emiatt?

(#12890) Something_ válasza Magnum PI (#12889) üzenetére


Something_
őstag

Ha belépsz a MyTmobile-ba ott kiírja sztem, hogy a te előfizetésedhez milyen konstrukcióval és mennyiért tudsz készüléket venni szerződésmeghosszabbítással.

(#12891) kali válasza Magnum PI (#12889) üzenetére


kali
legenda

néhány ezressel drágább, hiszen megfizeted azt, hogy a 24 hónapos hűség lejérta előtt, már 18 hónap után vehetsz új telefont adott előfizetésre, további hűség aláírásával - persze ez csak arany vagy platina kiemeltség esetén lehetséges!

(#12892) Magnum PI válasza Something_ (#12890) üzenetére


Magnum PI
tag

Köszi megnéztem és azt írja a meglévő előfizetésemhez, hogy " Meglévő hűségnyilatkozata lejáratáig nem veheti igénybe a kedvezményt" ugye most vagyok a 18. hónapban az előfizuval. Itt csak az új havi előfizetéses opciót engedi nekem de az meg gondolom csomaghoz kötött lehet csak. Vagy akkor nem jó helyen nézem :)

(#12893) molnarpeter válasza molnarpeter (#12136) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Megválaszolom magamnak: lehet. :)

mp

(#12894) anonymus89


anonymus89
addikt

Sziasztok!

Egy kérdésem volna egy okos telefonnál mire elég kb. 500 MB internet, flash támogatással rendelkezvén????
Váltani szeretnék díjcsomagot Like-ról (mivel az 1500,-Ft csak T-mobile-s számokra vonatkozik) más havidíjban benne lévő meghatározott mennyiségű internettel rendelkezőre....

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#12895) Kephamos


Kephamos
addikt

Ez a mobiltv micsoda pontosan és hogyan lehet előhozni? Optimus 3D-m van médiamánia s csomaggal.

(#12896) anonymus89 válasza Kephamos (#12895) üzenetére


anonymus89
addikt

itt a t-mobile-s link és keresd meg a hogyan működik a mobil tv részt...

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#12897) Something_ válasza anonymus89 (#12894) üzenetére


Something_
őstag

500 mb? Majdnem elég egy 1 cd-s avi film letöltésére.
Pontosan mit szeretnél tudni? Átlag felhasználónak böngészésre opera minivel szerintem bőven elég. Úgy vettem ki a hsz-edből, hogy like-ban vagy. Na már most az ugye 50 mb. Netezz egy napot átlagosan, mérd le az adatmennyiséget és szorozd be a napok számával, vagy egy olyan számmal amennyit gondolsz.

(#12898) anonymus89 válasza Something_ (#12897) üzenetére


anonymus89
addikt

Most az az igazság egy W300i-ről netezek, amin opera van és úgy van beállítva, hogy képek betöltése kikapcsolva, cél minél gyorsabb legyen... Remélem nemsokára okostelóm lesz és arra lettem volna kíváncsi mennyire szipkázza az adatforgalmat egy olyan készülék, amiben flash támogatás is elérhető? néha egy-két youtube-os videó, menetrend pdf formátumban netán akciós újság megtekintése.. kb ennyi jutott eszembe. Like-ban vagyok de már nem sokáig mivel nem csak t-mobileos számokat hívok így alapból 1500-ról indulok es engem anno nem így tájékoztattak., így azon töröm a fejem vagy mediamania vagy ikonra váltok kérdés melyik jönne jobban 200 perc lebeszélhetőség vagy fix percdíj...

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#12899) Something_ válasza anonymus89 (#12898) üzenetére


Something_
őstag

Youtube-os video sokat eszik, de nem vészes. Napi 1-2 belefér bőven. Okostelón is lehet állítani a képek minőségén, így nem tölti be fullra. Ha PDF akciós újságot nézel azt meg tudod nézni most is, hogy hány mb, ennyi lesz mobilnettel is. Viszont menetrendet nem kell nettel nézned, mert van sok féle androidos alkalmazás, amivel offline módban meg tudod nézni az aktuális menetrendeket.

MM S - 5.000 ft - kb 180 perc (90 perc t, 90 perc más hálózat) + 50 sms + 500 mb net. (mobiltv-t nem veszem ide valamiért..)

Like - 1.500 Ft - 100 perc T-mobile irányba, 50 mb net, 3 ingyenesen hívható szám.

Ha a Like-nál nézed azt, hogy ha még a 100 T irányon kívül beszélsz még 100 percet más hálózatba, akkor is "csak" 4.000 ft a számla.

Ugye a Like-nál nem 500 mb-s net van (ami külön 2000 ft havonta), hanem 3 ingyenesen hívható szám. Viszont ezt kell mérlegelni, hogy kell 500 mb net vagy fontosabb a 3 ingyenesen hívható szám. Like javára még azt mondom, hogy 50 mb-s net, de ha eléred, akkor sincs túlforgalmazás, ergo böngészésre tökéletes!

Sztem a legjobb kombo az, hogy Like + 100 mb-s net (1.000 ft) + 100 perc hálón kívül = 5.000 Ft = 100 perc T-Mobile irányba, 100 perc más hálózatba + 150 mb TÚLFORGALMAZÁSI DÍJMENTES mobilnet + 3 ingyenesen hívható szám.

Magánvéleményként még annyit, hogy ha egy átlagfelhasználó(!) átvált Like-ról egy másik nyilvános tarifára az nem normális szerintem:)

[ Szerkesztve ]

(#12900) BéHGT válasza Something_ (#12899) üzenetére


BéHGT
senior tag

A skype mennyit forgalmat generál telón? Mert múltkor mértem egy oylan programmal, ami állítólag elég hiteles, és 40 perc alatt nem generált 300 KB-t. Ez lehetséges? Nem akarom nagyon túllépni a 2GB-ot, ha tényleg annyit generál, kb lehetetlen is...

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.