Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148031) kisza25 válasza HIJ (#148025) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

Bemész és megkérdezel egy konkrét típust, milyen kedvezményt tud ajánlani a listaáras kedvezményen felül, ha alapból nem nagyon akar engedni, felsorolsz pár konkurens autótípust , hogy melyiknél mennyit engedtek volna, akár azonos típus másik kereskedés és (persze ésszerű és hihető engedményeket 10-15-20%).

Rákérdezel a 3 havonta lekérhető bemutató autóra, hogy annál mekkora a kedvezmény, mennyit kell rá várni...
Én nem az ott lévő autóra szoktam, hanem a megrendelendőre, amik ott vannak általában már alapból kedvezményesek, mert többnyire bemutató autók amit 3 havonta tudnak lekérni (trükközéssel gyakrabban), viszont sokszor olyan extrákat tartalmaznak, ami nekem felesleges, de olyan meg nincs benne ami kellene.
Meg azt úgy is fogja mondani ezek után, hogy az ott lévőből még tud engedni, mivel neki az lenne a jó, ha azt vinnéd el.
Szóval fogcsikorgatva mond egy árat, ilyenkor feldobod, hogy ettől már kaptál jobb ajánlatot a másik ugyanolyan szalonban (konkrétumot nem kell mondani, ha rákérdez megmondod neki, hogy mondja meg nála mennyi az alja és megmondod ott jobbat vagy rosszabbat mondtak, vagy bemondod azt az összeget amit rászánsz)
Idáig eljutottál, ebből már nem szoktak lejjebb menni, ekkor jön a pofátlan rész:D
Ilyenkor kell hümmögve azt mondani, hogy és ebbe az árba esetleg még beleférne a "komfort csomag", a metál fény, a tetőcsomagtartó, a csomagtér extra rekeszek, könyöklő, nappali LED... amit még szeretnél az autóba, vagy azt mondja, hogy nem, vagy azt, hogy igen. Kevés dolgot enged, akkor feldobod, hogy jól van akkor még megyek megkérdezem máshol is, vagy már túl pofátlannak érzed magad, akkor megegyeztek:D

Amit még tapasztaltam pl. skodánál egyesével lehet kérni extrákat, ott sokkal könnyebb volt belekérni + dolgokat, én anno ködlámpa, tetőcsomagtartó, metál fény, tempomat, könyöklő... tudtam belekérni, ahol csomagok vannak, mint pl KIA ott nem tudsz belekérni csak tempomatot, ott általában egy választott csomagot rádobnak komfort, vagy hasonló, szóval célszerű az árat lenyomni, aztán extrát belekérni.

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.