Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129401) Kornel válasza blt.62 (#129400) üzenetére


Kornel
veterán

a fogyasztásra írtam.
fogadok, hogy sokallni fogod a téli városi 12 litert, amit Munez írt :K

(#129402) 8th válasza blt.62 (#129400) üzenetére


8th
addikt

Azt is belekalkuláltad, hogy ebbe elég mélyre kell beülni? Nem tudom ez mennyire gond a lábad miatt. Tudom ez egyéni fejlövés de én biztosan 4hengeres dízellel venném nem a v6-al. Abból is volt automata és az picit kevesebbet is fogyaszt.

(#129403) tboy93


tboy93
nagyúr

Sracok kene egy kis help. 1.2M-ig (only auto egyeb koltsegek nelkul) mit ajanlotok foleg varosba, illetve M0-on valo ingazasra egy kezdo jogsis csajszinak? Nem szeretne nagy autot, civic meretnel kisebb kene. 10 evnel nem lehet oregebb. Klima, kp zar, szervo, elektromos ablak kell. Jazz, bubi swift ami eszembe jutott, de mi van meg? Micra illetve mitsu colt jo lehet?

(#129404) Kornel válasza tboy93 (#129403) üzenetére


Kornel
veterán

1.5 swift GS.

Colt belül gagyesz, nem kicsit, nagyon.
Micra jó.

[ Szerkesztve ]

(#129405) blt.62 válasza Kornel (#129401) üzenetére


blt.62
őstag

Tudom a téli 12L sok de a 2.0 HDI picasso is 10-11L-t fogyasztott a számítógép szerint. Legalább is ennyit írt ki mindig.

MegtorloXp

(#129406) rbalint88 válasza tboy93 (#129403) üzenetére


rbalint88
addikt

grande punto, corsa D, alfa 147 vége, jazz.

(#129407) tboy93


tboy93
nagyúr

Koszi mindenkinek, atragjuk oket :R

(#129408) bitpork válasza rbalint88 (#129406) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

plusz égy a puntóra a grandéra.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#129409) roberto211 válasza tboy93 (#129407) üzenetére


roberto211
őstag

Swift II +1

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#129410) bandus válasza SzlobiG (#129348) üzenetére


bandus
veterán

En ezert hataroztam el, hogy minden szirszarrol elteszem a szamlat, meg az osszes tankolaset is, hogy ha valaki nagyon szeretne km-t szamolgatni :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#129411) Integrale válasza Kornel (#129404) üzenetére


Integrale
veterán

Szerintem a Swift sem kulonb a Coltnal, kemeny kopogos minden, az ajto olyan hanggal csukodik, mint a Wartburge.
Nem tudom, hogy felszereltsegenkent mennyire valtozik az ilyesmi a Swift eseteben, de amiket en vezettem azok mind ilyenek voltak, GS felszereltseguek. Mentesegere viszont semmi sem zorgott, ellenben a korabeli Yarissal, ami ugyan ugy kong es kopog, de melle meg nyoszorog is.

"Bad reklám is reklám too"

(#129412) Kornel válasza Integrale (#129411) üzenetére


Kornel
veterán

Nekem swiftem volt (most is), meg korábban is.
Sokkal sokkal puhább, és jobb anyagokból van, mint ez a gagyesz Colt.
En egy CZT-t néztem, konkrétan hatul a műanyag elem olyan volt, mint egy tejfölös doboz.
A swift anyaghasznalata ennél sokkal sokkal jobb.
Kemeny, de vastag, és nem zörög.

(#129413) runner 125 válasza tboy93 (#129407) üzenetére


runner 125
nagyúr

Jazz, Swift, Micra, Yaris - kb. ebben a sorrendben.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#129414) akos727 válasza tboy93 (#129403) üzenetére


akos727
senior tag

Jazz by far.

(#129415) Qru válasza tboy93 (#129403) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Jazz vagy gombóc Swift.

#nincsbennetarcsi

(#129416) aero. válasza blt.62 (#129400) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Ha el tudod cserélni csináld. :K

Már 1,5 éve akarsz cserélni, ne kínozd tovább a lábad.

(#129417) Kornel válasza Qru (#129415) üzenetére


Kornel
veterán

Tiszta becsnepperek vagyunk már itt ;]

(#129418) Integrale válasza Kornel (#129417) üzenetére


Integrale
veterán

Kar, hogy nincs Jazz coupe, cabrio, suv es premium szedan. :DDD

"Bad reklám is reklám too"

(#129419) Kornel válasza Integrale (#129418) üzenetére


Kornel
veterán

Hondabol van választék ;)

(#129420) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Múthéten írtam pár sort arról hogyan jártam. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy írjak-e többet, de arra gondoltam hátha valakinek lesz mit tanulnia a történetből - ha mást nem, legalább h odafigyeljenek a másik félre.

Jelentkezett egy komolynak tűnő érdeklődő Teddy-re. Egy Németországban dolgozó magyar srác volt. Lelkesen mondta, hogy kinézett két Touareget (egy v10 5.0 és Teddy volt a terítéken). Telefonon beszélgetve mondtam neki, hogy ne érezze győzködésnek, de a v10-t nem javasolt megvenni, és elmondtam neki amit Mágus2-től hallottam róla. Kérdezett Teddyről én meg elmondtam mindent őszintén. Elmondtam hogy alkunak nincs helye, azért a legolcsóbb 3.0 tdi mert vannak esztétikai hibái. Megkértem, hogy adjon egy e-mail címet ahová tudom küldeni a hibákról a konkrét fotókat. El is ment neki mindenről közeli, jól látható fotó. Mindent hiba (na jó asszem egy hátsó lökös hibát elfelejtettem) ahogy kell fotózva volt.
Kicsit később ízent is mondjam meg, €-t vagy Ft-t szeretnék. A kérdésemre, hogy nem korai-e még erről beszélni, amikor mondta is, hogy Teddy kell neki. (?!) Elmondtam, hogy megjelent egy olaj folyás a motoron elől, de a húsvét miatt szerelő már nem vállalta el. Nagyon előzékeny volt, mert felajánlotta hogy egy minimális alku fejében nem érdekli ez a dolog. Ez a minimális alku általam 50k huf-ban lett megajánlva amit el is fogadott (gondoltam egy tömítés ára és egy olajcsere költsége korrekt alku).
Közeledett a megtekintés napja, amikor is kaptam egy telefont tőle, hogy nem jött neki össze a pénz és hát nem akar megbántani de csak 2 milliója van így nem jönne el megnézni az autót. Gondoltam magamban, sebaj legalább szólt. Megköszöntem neki az értesítést, és megnyugodva lefeküdtem aludni.
Reggel a telefonos ébresztőm előtt már volt a némított telefonomon 6 nem fogadott hívás vadidegen számról. Visszahívtam, és kiderült hogy az előző nap visszalépett vevőjelölt volt. Közölte, mégis jön nézni az autót. Most nem írnám le bővebben mi fordult meg a fejemben - gyertek, mondtam.
Meg is érkeztek. Ami csak azért volt ciki, mert előző nap Kecsekméten :) voltam esőben így a kocsi ganajos volt, és ugye nem számítottam érdeklődőre. Így amikor megérkezett adtam a kulcsot neki h menjünk el lemosatni az én költségemre. Nem akarta vezetni, vigyem csak én , mondta majd beül és hallgatózik. Nem egyedül jött, hozott magával két srácot, akiket autókereskedő haverjaiként mutatott be. Itt már kezdtem sejteni hogy tátott szájjal rohangálás lesz a fszerdőben.
Mentünk, vezettem. Elmondtam , mutattam mindent amit fotón is elküldtem. Hallották a motort, megnézték az új tárcsákat és betéteket, megfigyelték a váltót. A lemosott autón a legapróbb karcolás is javítandó kategória besorolás lett. És kezdődött a kereskedő által:
-A kopottabb első kerekek helyett venni kell újat
-A karokat fújni kell
-Ha tönkremegy a váltó akkor az horror
-Az az olajszivárgás a motor végét jelentheti (itt megjegyezném, hogy az ünnepek utánra már megvolt a tömítéscserére az időpont -most is ott van Teddy- és mondtam h nem kell neki megcsináltatni mert én már gondoskodtam róla.)
-a Vevőjelölt barátjának mondja - ne várd el hogy igazat mondjon, semelyik eladó nem mond igazat (mindezt ott a pofámba, azután h mindent korrektül elmondtam és megmutattam)
-és hogy ezek mind milyen drágák Németországban -megjegyezném h pár nappal a találkozó előtt megmondta h itthoni rendszámos hobbiautó lesz :U

Amikor elértem a türelmem végére, megkérdeztem a következőket:
-Miért akarja az eladóval megfizettetni egy autó üzemeltetési költségeit? (mert ugye ha nem tőlem veszi akkor is kell rá gumi, akkor is beszarhat rajta akármi)
-Miért hazugoz le szembe, amikor még vezetni sem volt hajlandó a kocsit, de már fikázza?
-Miért gondolja, hogy vagyok olyan buta, hogy tegnap még magyar rendszámos kocsinak volt szánna, majd most amikor hipotetikus költségekről van szó, akkor meg német díjjakkal akar számolni?(mert ugye senki nem hiszi h újra fognak fényezni teljesen egy 11 éves kocsit mert csak)
-Annak ellenére , hogy előre letisztáztuk az alku kizárását, és az olajprobléma miatt én magam ajánlottam fel az én költségemen csináltatást, mégis mit képzelt, hogy ha közli a tényt h van kpja hanyatt esek?
-Nem tudott válaszolni a kereskedő h mennyi légrugós üzemeltetési tapasztalata van? - mert azoknak az első kerekén a gumi mindig sokkal kopottabb, lévén állandóan változik a kocsi magassága. Nekem meg éppen csak az utolsó 5-6 év :U
-Nem tudtak mit mondani és tenni arra az ajánlatomra h kerítsenek egy nekik tetsző szerelőt VCDSsel és nézzék át rendesen - mégis szar a kocsi és nem éri meg az árát?!

Beajánlottak még egy 2,3 milliót. Megköszöntem hogy szántak rám időt, és elhagytam a mosó területét.

Azt kell, mondanom, hogy egyre jobban el vannak rugaszkodva a használt autó vásárlók a valóságtól. Egy SUVot akarnak a piac legolcsóbb áránál is 20%-kal olcsóbban(ami már egy swift árával is vetekszik), ami hibátlan és ne is kelljen rá költeni.
Nem tudom hol élnek ezek az emberek. Nem tudom miből és legfőképpen nem értem egyáltalán hogyan élhetnek meg, ha nincsenek tisztában egy ilyen autó üzemeltetési költségeivel. Majdnem dobott egy hátast amikor megmondtam mennyi a 4 tárcsafék és betét rá. :U

Bocsánatot kérek a hosszú és talán néhol összefüggéstelen írásért. Sajnos nem kicsit ugrik még most is a várnyomásom ha csak rá gondolok.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#129421) Kornel válasza bitpork (#129420) üzenetére


Kornel
veterán

Vettél volna egy swiftet, jazz-t, sx4-et, százszor eladtad már volna azóta ;)
Amugy poliroztasd ki, jó sok szilikon bele, rakd felhibatlannak, oszt szeva.
Ez már a túl őszinte hirdetés kategória, bevonzod az ilyen kcsgoket.

En is megmondtam, amikor nem tokeletes verdat arultam, de tényleg ne ess túlzásba.
Jó az az auto, hidd el, a vevő is el fogja hinni.

[ Szerkesztve ]

(#129422) bitpork válasza Kornel (#129421) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nem vagyok hajlandó hazudni :B
Megmarad. Bajom nincs vele, élvezem. Megcsináltatom amit kell, és majd megy fel megint csak akkor már a piaci átlagért ami 3 milla feletti :K
Polírt Munezzel megbótolom (előre félek mennyi lesz :D ), szilikonozni nem fogom, mert hetekig súroltam mire kijött az a vödörnyi amit anno az eladó belekenyt :W

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#129423) Luck Dragon válasza tboy93 (#129407) üzenetére

+1 Grande punto.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#129424) 8th válasza bitpork (#129420) üzenetére


8th
addikt

Független értékbecslővel készíttess egy becslést azt színes fotókkal füzetben lefűzve a kezedbe kapod + csináltass egy fullos állapotfelmérést márka szervízben. Ezeket a papírokat dugd a "kedves" érdeklődő orra alá, hogy 'neteparaszt' ilyen az autó. Ennyi az ára és pont. Kell vagy nem kell? Aki ezek után még nekiáll ott vakarózni meg bekérdez hülyeségeket azt szó nélkül ott kell hagyni a toszba. Bohóc emberekkel teli kabaréország. :(

(#129425) Buci21


Buci21
addikt

Üdv :D jó állapotú 6-700 ezer forintos Saab 900 2.5 V6turbo mennyire nyűgös? Lehet, hogy mégis szerelemből vennék autót, de szopórollert nem akarok ><

pl ez

[ Szerkesztve ]

(#129426) aero. válasza Buci21 (#129425) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Ez nem turbós, szívó V6. A 900-as szeret rohadni íveknél, köszöböknél.

(#129427) Buci21 válasza aero. (#129426) üzenetére


Buci21
addikt

Uhh elnéztem, este van már :D és a rozsdán kívül más nyűg? Mert lakatoltatni talán mindent lehet, vagy már meg is lett csinálva

[ Szerkesztve ]

(#129428) TaaT válasza Buci21 (#129427) üzenetére


TaaT
veterán

"Mert lakatoltatni talán mindent lehet"

De nem mindent érdemes :)

Give them hell Ukraine!

(#129429) aero. válasza Buci21 (#129427) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Én sok rosszat nem hallottam róluk, GM motor, ez volt a Vectrákban, Calibrákban is. Ha a km hihető akkor nem para.

(#129430) Buci21 válasza aero. (#129429) üzenetére


Buci21
addikt

Akkor lehetséges, hogy szerelemautóm lesz? Nem valami japán corolla vagy maxima vagy 626 mazda? Akkor megnézek pár ilyet is amint hazaértem :R

(#129431) aero. válasza Buci21 (#129430) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Menj el nézd meg. Vidd elSzikiékhez pl. állapotfelmérésre, anélkül ne vegyél Saabot. De amikor azt mondom, hogy szeret rohadni, akkor tényleg. A 900-asok nagy hírében állnak ennek. A vezérléscserét számla nélkül ne hidd el és annak az állapotát is meg kell nézetni.

(#129432) Integrale válasza aero. (#129426) üzenetére


Integrale
veterán

Meg a tuzfallal van valami problema, talan elvalik a kasznitol, de ez a kesobbiek soran javult.

"Bad reklám is reklám too"

(#129433) MunezXBK válasza bitpork (#129422) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Már mikor felajánlottam, hogy megcsinálom, hogy el tudd adni?

Most viszont az eddigi melóimmal sem tudom, hogy mi lesz, mivel ebben a kereskedésben szombaton is mennem kell.

(#129434) etejedu


etejedu
őstag

Sziasztok! Nissan Almera 1.5 sedan 2000 évtől, érdekelne hogy van e volt e ilyenje valakinek, mert a Toyota (békalámpás) mellett most ez is szóba került otthon. Nagyobb is szebb is biztonságosabbnak is érzem/látom. Megnéznék párat, mire kell ennél odafigyelni?

[ Szerkesztve ]

(#129435) Tsebacsi válasza bitpork (#129420) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ez azért humor. Nemkicsit. Nekem a kibicekhez nem is lenne türelmem. A lakáseladásom most folyik, szerencsére ott eddig nyafi nem volt, csak azért, hogy "mennyire messze van mindentől". Vazzeg, zugló, 14. kerület zöld övezet, aki ide jön, az a csendért jön ide. Fiatal bulizós menjen másfélszer ennyiért egy belvárosi garzonba... Plusz volt aki aláígért 2 misivel. :F Tollas lenne a hátam? :U

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129436) focvis válasza Tsebacsi (#129435) üzenetére


focvis
veterán

Onnét jársz autóval a Normafára dolgozni?
Perverzül hangzik. ;]

(#129437) bitpork válasza 8th (#129424) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Szerinted egy taxos felmérésnél nincs ott a zsidó szorzó? Az első megnyilvánulás az lenne hogy biztos ismerősnek csinálta és felértékelte. :N Maradok a megszokott vonalon. Hirdetem amikor és ameddig és majd jön vki mint Dominál aki elsőre azt mondja hogy oké miért nem pakoltál még ki belőle?

(#129435) Tsebacsi: Hát itt is ilyen viczes összegek vannak. 2.9-ről levittem az árát 2.5-re hogy ne legyenek ilyen - olyan csere ajánlatok meg hát csak kellenek a műanyagok a belibe. Erre jönnek 2 millió körüli ajánlatokkal. Azért kíváncsi lennék, hogy a többi eladó touaregnél is is ilyen tapasztalatok vannak-é? Mert akkor a magyar vevő nem csak hülye, de szánalmas is.

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#129438) MunezXBK válasza bitpork (#129437) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Meséltem talán, amikor a 3.2M-s autóra aszongya a parasztja, hogy olcsóbban érdekel, 2M-ért. :U

Mindezt kereskedésben...

(#129439) Tsebacsi válasza focvis (#129436) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Minden percét élvezem (f@szt :DDD ). Szívesen járnék bringával 10 percre, de a mesének vége, Andersen meghalt. Most is még kijebb költözöm, mert nekem ez jó :DD

bitpork: Mindenki csodát akar venni, olcsón. Mondjuk egy nepperrel leállok én is pofátlanul alkudni, de egy magánemberrel nem.

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129440) footy válasza Kornel (#129412) üzenetére


footy
addikt

2008 utáni Coltot néztél? Mert az újabb modellek beltere jobb minőségű lett és a zajszigetelés is sokat javult.

[ Szerkesztve ]

(#129441) yodamastah válasza Buci21 (#129425) üzenetére


yodamastah
őstag

Volt ilyenem 2002-2003 magasságában. Az enyém SE volt, azaz a legjobban felszerelt, volt benne minden ami szem szájnak ingere. Sosem volt még olyan autóm amit annyira utáltam és szerettem volna egyszerre. Nagyon kényelmes és jól vezethető, visszafogott megjelenésű gép. Sajnos folyamatosan javítani kellett rajta valamit. Úgy pörögtek a 100ezrek hogy csak lestem. kb 2 évig volt meg, a végén már az országból se mertem kimenni vele. Amikor blokk repedésig jutott a történet és blokkot kellett cserélni akkor tele lett vele a cipőm és eladtam.

Az enyém automata volt, és zabált is rendesen. 12-13 liter volt az átlagom, télen volt hogy evett a belvárosban mászkálva 20 litert. Jó ez mondjuk a max volt, de Bp simán megette a 15-17et nálam.

Lehet csak én fogtam ki egy szart, de akkoriban sem volt jó híre ennek a modellnek. Nem véletlen hogy 600-800k-ért már 10évesen lehetett ilyet venni :)

Ez után 2 toyota corollám volt, ami nem véletlen :D

[ Szerkesztve ]

(#129442) Buci21 válasza yodamastah (#129441) üzenetére


Buci21
addikt

Én csak kéziváltósat vennék, pályára :D gondolom ennyi lóerőhöz hosszabbra van hagyva a váltó, szóval pályán 10 körül elvileg el lehetne vele csettegni. Szóval azt mondod, figyelni kell rá :R bár ha olyan fiatalon ennyi nyűgje volt, akkor gyanúsan te ültél fel valami rollerre (gondolom én, hogy egy autónak 6 évesen nem kellene főalkatrésszel mrgmakkanni...)

A corolla nálam is biztonsági játékosként van ott, de a szívem az ilyen gyönyörűségek felé húz... Saab 900, Mazda Xedos 6 (v6)... Lőjetek le, ha vennék egy rollert magamnak a nyárra :W

[ Szerkesztve ]

(#129443) 8th válasza yodamastah (#129441) üzenetére


8th
addikt

Az szép. Egy D2 S8 kézi váltóval eszik 17-18litert városban. Ha cipőzöd akkor is max. ~30liter de akkor már űzöd belőle az ördögöt rendesen. ;]

[ Szerkesztve ]

(#129444) yodamastah válasza Buci21 (#129442) üzenetére


yodamastah
őstag

Pályán nem volt gond a fogyasztással. Horvátországi nyalarást 8.5 átlaggal lenyomtam. Városban evett sokat, főleg BP belső kerületek. Mondjuk nálam az 1.6os manuálos autók is 9-10et esznek BP-en, de a 20 litert amikor összehoztam a V6ossal az eléggé leverte a biztosítékot :D

[ Szerkesztve ]

(#129445) Buci21 válasza yodamastah (#129444) üzenetére


Buci21
addikt

Csak a pályás fogyasztás érdekel, annyi város fog neki jutni, amíg erzsébetről kiérek a városból, meg amíg edinburgh külvárosába megérkezem :DD a kettő között a végtelen pálya :C nem szeretnék mindenhova autóval járni... Kiutazni meg hétvégi hobbizni itt a dombok közé pedig olyan szééépnek tűnik :W

(te mit csinálsz az ezerhatosokkal, hogy 9-10 litert leborítasz a torkukon?)

[ Szerkesztve ]

(#129446) yodamastah válasza Buci21 (#129445) üzenetére


yodamastah
őstag

Hát ha van lé javítgatni akkor vedd meg nyugodtan. Legyen 3-400k bármikor ha költeni kell. Én is úgy vettem meg hogy ha évi 2-300k belemegy akkor jók vagyunk, de sajna ennél több ment bele :D

Sokat mászkálok a belső kerületekben. 3-4km-es utak, sok lámpa, klíma megy állandóan. Ez van. De volt 7-8as átlagom is, amikor késő esténként a csajomhoz jártam odavissza a rakparton. De inkább a 9-10 a jellemző

[ Szerkesztve ]

(#129447) bandus válasza MunezXBK (#129438) üzenetére


bandus
veterán

hétvégén ránéztem kíváncsiságból, a civic még mindig ott van :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#129448) Alg válasza yodamastah (#129446) üzenetére


Alg
veterán

Csak ha éppen valahol Párizs külsőn rohad le alatta félúton Anglia felé, akkor nem annyira segíti ki a "van lé javítgatni" mert kb. jobban megéri otthagyni az út szélén mint egy komolyabb hibát kijavíttatni vagy főalkatrészt cserélni. (+ motelben megvárni míg elkészül)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#129449) focvis válasza Buci21 (#129445) üzenetére


focvis
veterán

Nem SAAB-ban, hanem Vectra B-ben volt nekem ilyen motor, manuális - 2.6 V6, ami a 2.5 V6 továbbreszelése, nagyon szép hangja van, magabiztosan lép.
Cégesen tankolva evett 10-12 litert tempósan hajtva, minimális várossal, főleg M7, M1. Nyaraláskor, kulturált közlekedéssel 9 liter. Pontosan emlékszem, hogy a legjobb fogyasztásom 7,8 volt, nagyon visszafogottan.

(#129450) Buci21 válasza Alg (#129448) üzenetére


Buci21
addikt

ebben van valami :R ezek ennyire megbízhatatlanok?

(#129449) focvis :
és ezek a végtelen motorra költött forintok jelentkeztek nálad is? nekem egyértelműen a kultúrált közlekedés és a 9-10 literes fogyasztás a cél :DD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.