Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129551) Declare válasza lenko (#129537) üzenetére


Declare
őstag

Total nem jo a pedlad szvsz :D . A kocsi nem a futott km miatt fog razni, hanem, hogy hol futotta a km eket :D latod, a Nemet utakon futott auto 139k ig nem zörgött...hazavitted 10k mulva zörög :) nemet utakon lehet 200k km futas utan se nyikkanna semmi

(#129535) SzlobiG csak tetelezzük fel (nyilvan elkepzelhetetlen): van ez a Ford, amivel palyaztak (zsir jo utakon, katyuk nelkül) napi soksoksok km-t eveken keresztül, 30k km enekent (amit elert az auto fel ev alatt mondjuk) betoltak a ford szervizbe es lecsereltek amit le kell....most X eves, 400k km el....nem veszed meg mert sz@r....sokat futott.... A masik ugyanennyi idös, de csak 100k km van benne, mert egy kispenzü, fillereskedö ember hasznalta, aki a haverral csereltette a legolcsobb olajat, ugyan csak 30 k km -eneknt...2 evente....es inditgatta sokszor, hidegen futott sokszor, kis utakon katyukbol ki, katyubol be autozott vele.....ezt megveszed, mert tuti, hiszen csak 100k km van benne....

Ha most nem sarkitunk akkor is hasonlo a kep....en nem ertem miert nem lehet ezt feldolgozni es miert elvaras az, hogy egy dizel autoba eves szinten 5-6k km nel több ne kerüljön :U

Multkor beszeltek egy autonepperrel nev nelkül, kitakart arccal. Ö mondta, hogy nem azert tekeri a km orat, hogy nyereszkedjen, hanem hogy el tudja adni. Valos km el Mo-fel sem hivjak....es ezt ti generaljatok, akik ezen lovagoltok es ezt vadasszatok (a "ti" -t ne vedd magadra....meg amugy se vedd magadra, csak probalom leirni, mi a bajom ezzel a "sok benne a km"-el....)

(#129552) Mágus2 válasza Declare (#129551) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Évente 30K? Keveset is írtál. 60K sem ritka évente. :Y

A 20 hónapos octavia-t 128 000km-vel vettem. ;)

[ Szerkesztve ]

(#129553) bmwsan


bmwsan
senior tag

Érdekes egy dolog ez, mit értünk az alatt, hogy ellenorizheto kilométer mert én ilyenrol még nem tudok, hogy valaki 100%-osan meg tudja mondani, hogy mennyi is az annyi...

azt viszont, hogy a nepperek nem azért tekerik, hogy nyerészkedjenek hülyeség szerintem. Magyarul, ha eladja akkor azon nem nyer :F .
Azért szokták tekerni, mert így gyorsabban elmegy és nagyobb haszonnal.

(#129554) xcds válasza Declare (#129551) üzenetére


xcds
őstag

Azért az évi 6ezer és 60ezer között van még pár szám...

(#129555) lenko válasza Declare (#129551) üzenetére


lenko
aktív tag

400-500k futásról volt szó nem 200, tehát total jó a példa.

Az embereknek fáj az igazság!

(#129556) 8th válasza bitpork (#129521) üzenetére


8th
addikt

Én soha sem vennék tekert autót. Ez nálam elvi kérdés. Ha a kilométerrel trükközik az eladó akkor szívbaj nélkül átb@szarint mással is. Igen, 2xx ezer km-nél volt a dmf cserélve kuplunggal együtt és a részecskeszűrő is jó állapotban van, ja meg a turbó is fel lett újítva nemrég. Aztán vagy úgy volt vagy nem. Lehet, hogy palimadár beleül beleteker 50ezret és elmegy vadászni mindhárom. Egy valós 400k feletti futású autónál ez már simán benne van a pakliban ha autópályán kívül nem látott mást akkor is. Csodák nincsenek. Aztán ha az ember fejére ömlik a szar a 600ezres szervíz számlát emésztgetve szépen vállon veregetheti magát, hogy két éve mekkora boltot csinált a piaci áron megvásárolt 400 000+ kilométert futott visszatekert dízellel. A hülyének is megéri, tényleg.

(#129557) Mágus2 válasza 8th (#129556) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Csak kíváncsiságból kinéztem a parkolóra: 10 autóból 7 tekerve volt. :Y

(#129558) Declare válasza xcds (#129554) üzenetére


Declare
őstag

Ketsegtelenül igaz....pont ez volt a mondandom lenyege :D

(#129552) Mágus2 kivancsi leszek, ha haverom octaviajat eladjak, mennyi km t irnak majd bele... egy ev alatt belekerül 77k km....szerintem fog meg ennyit mutatni az a km szamlalo :D

(#129555) lenko Akkor megegyszer :): az belterben illesztesek nem attol fognak nyikorogni, hogy az autoban mennyi km van, hanem hogy milyen utakon hasznaljak.

(#129559) SzlobiG válasza bitpork (#129545) üzenetére


SzlobiG
félisten

Érdekes felfogásod van, de ilyen is kell hisz nem venné meg senki ezeket a tekert példányokat. :)

[ Szerkesztve ]

(#129560) fi:zi'k válasza Kornel (#129532) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Ja, mind vakok vagyunk. :))

A magam nevében, bár ezen a példán keresztül, de inkább általánosságban beszélek.

Amúgy az is kizárt, hogy a nepper ne tudna róla, hogy tekert.

(#129539) bitpork
Az itt lévők talán egy kicsit tudatosabbak, a valósággal inkább képben levők, persze senki sem tökéletes. De azért had várjuk már el, hogy nyíltan ne vágjanak át, mint sz@rt a palánkon.
Az, hogy mikor éri meg jobban egy igazolhatóan cserélt alkatrészekkel, de nagy futású példány, mindig az alkalom dönti el.

(#129545) bitpork
Ha nem tudod elfogadni, hogy másnak a tiedtől eltérő a véleménye, legalább ne személyeskedj. :U

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#129561) Keil Walker


Keil Walker
aktív tag

Sziasztok!

A következő feltételeknek megfelelő autót keresek:
- Anyuka, apuka és 2 gyerek kényelmesen elférjen benne nagy csomagokkal (pl babakocsi+ nagybevásárlás)
- Vegyes használat. Városban mászkálás, autópálya stb.
- Új és használt is érdekel. Ha lehet mindkettőre kérnék javaslatokat
- Keret: 4 millió a plafon

Előre is köszönöm

(#129562) Integrale válasza Declare (#129551) üzenetére


Integrale
veterán

Látom Te sem érted.
Még mindig nem az a baj, hogy sok a km, hanem az, hogy tekerve van és olyan áron adja mint azt ami nincs. De ezt előtted Mágus2-is szépen leírta. Ha patika állapotban van a sok km ellenére, akkor adja annyiért amennyit ér, de ne tekerje, vagy ha tekeri, akkor ne nézzen madárnak mást, és adja olcsóbban.
Nagyon szép feltételezés, ami csak az egyik oldalra sarkít. Nagyon utópisztikus, hogy a 400e-t ment autó bársonyba bugyolálva, csak nyáron, csak hosszútávon, csak tükörsima utakon hajtották.
Melyikre nagyobb az esély szerinted, arra, hogy egy 100-at futott (bizonyítottan) van jobb állapotban, vagy egy 400-at?
Ha csak azt nézzük, hogy 30e km a gyári olajcsere előírás, akkor 400e alatt jobban megsínyli a motor a ritka cserét, mint 100 alatt.

Másik megközelítésből, nekem miért kéne tudva, hogy tekerve volt, megvenni az autót? Pontosan ezzel éltetem ezt a műfajt, mert drága, nem nyerészkedni akaró nepperbácsi azt látja ebből, hogy bázzé, elvitték pikk-pakk, tekerjük csak meg a többit is.

(#129555) lenko Akkor megegyszer :): az belterben illesztesek nem attol fognak nyikorogni, hogy az autoban mennyi km van, hanem hogy milyen utakon hasznaljak.

És szerinted ennek nincs metszete? Nagyobb futás, nagyobb esély arra, hogy ment/többet ment rosszabb úton, tehát de, összefügg a megtett km ezzel.

[ Szerkesztve ]

"Bad reklám is reklám too"

(#129563) Tsebacsi válasza Keil Walker (#129561) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Kicsit tág ez a kör, nem lehetne szűkíteni, hogy melyik márka tetszik, vagy pedig kisbusz, kombi, crossover, hmm?

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129564) runner 125 válasza Integrale (#129562) üzenetére


runner 125
nagyúr

..és azt sem kell feledni, h 400k alatt az autó minden eleme 4x annyit használt, mint egy 100k futásúban. Nyilván, jöhetnek a feltételezések, h addigra minden fődarab már cserélt (jobb esetben), de azt is figyelembe kell venni, h ennyi km-nél már a műanyagok recseghetnek, kopott lehet a beltér, kiült az ülés, szétrúgott az ajtó, kárpitok, küszöbök. Emellett nyilván a fényezése is viseletesebb, kimattult, nagyobb az esély a több esztétikai hibára (ajtórányitás, kavicsfelverődések, karcok, húzásnyomok) és maga a mechanikai / elektromos alkatrészek is 4x annyit dolgoztak. Legyen az egy csomagtérajtó teleszkóp, kerékcsapágy, motortartóbak, szilent, vagy egy ablaktörlő, ablakemelőmotor, rádió.., stb.

Ezt kell megérteni amellett h itt a hangsúly első körben azon volt, h a tekert autót miért piaci áron kínálják..

Még szerencse h a többségnél ez nem fér bele, és racionálisan, tudatosan igyekszik használtautót vásárolni.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#129565) Integrale válasza runner 125 (#129564) üzenetére


Integrale
veterán

[link] :P

Viszont kibővítetted olyanokkal, amikre konkrétan nem gondoltam. :R

lenko: Azt nem Neked írtam.

[ Szerkesztve ]

"Bad reklám is reklám too"

(#129566) lenko válasza Integrale (#129562) üzenetére


lenko
aktív tag

Ez nyilvánvaló, nagyrészben(90%), hogy nem attól, de egy tükörsima úton is kap rezgéseket. Akár motorból, akár ajtó nyitogatás,vagy hőtágulás miatt nem úgy illeszkednek(ha minimális is) Azt ne mondja senki, hogy egy jó úton használt autóban sohasem fog rezegni semmi. ( Fog, csak 3x-4x később)

[ Szerkesztve ]

Az embereknek fáj az igazság!

(#129567) Declare válasza Integrale (#129562) üzenetére


Declare
őstag

Nem a konkret peldara irtam....en is ugy vagyok ezzel, hogy nem kellene olyan kereskedötöl, aki direkt at akar vagni. :N En arra reagaltam, hogy "sok benne a km"

"Ha patika állapotban van a sok km ellenére, akkor adja annyiért amennyit ér,"

na ez a baj, ilyen nincs itthon, mert ra sem keres a nep az olyan autora, amiben 200k nal több van! Pont ezt mondja az a nepper a videoben. Tök mind1, h patika vagy sem, ha 200k fölött van, nem kell a Magyarnak. Ezert (is) tekerik.

"Melyikre nagyobb az esély szerinted, arra, hogy egy 100-at futott (bizonyítottan) van jobb állapotban, vagy egy 400-at?"

Baromi jo kerdes! Ha egy dizel autoban keves a km (evi 15-20k nal kevesebb) akkor szerintem jo esellyel vagy tekert, vagy sokat inditozott, rövidtavu auto volt, amit jobb esellyel hasznaltak a csodas Magyar mellekutakon. Ellenben, ha van egy Nemet import, evi 50k km el, akkor jo esellyel palyan hasznaltak (ergo a futomüve, valtoja, fekjei....mind sokkal jobb allapotban vannak, mint a tized annyi km el, otthon, mellekutakon nyuzott dizelnek).

Az olajcsere periodus, pedig nem szent iras. Ha utannolvasol lathatod, hogy a 30k km olajcsere periodus nem rossz alapvetöen....ha jobbara üzemmelegen megy a motor akkor a longlife olajjal ez nem feltetlen gond! A baj akkor van a 30k km olajcsereperiodussal, ha hidegen megy sokat a motor, sokat inditgatjak. Tehat ha a kis futasu dizelben is es a nagy futasu dizelben is 30k km enkent csereltek az olajat, akkor a 400k km es motor/turbo jo esellyel hatarozottan jobb allapotban van, mint a kisebb futasuban.

"És szerinted ennek nincs metszete? Nagyobb futás, nagyobb esély arra, hogy ment/többet ment rosszabb úton, tehát de, összefügg a megtett km ezzel."

fent megvalaszoltam ezt, de megvalaszolom itt is....egy Nemetorszagban sokat futott jo esellyel autobahnon futotta....illetve ha nem ott akkor is altalaban 1000x jobbak az utak...ergo egyaltalan nem egyertelmü :N

Arrol nem is beszelve, hogy pl a Nemeteknel/osztrakoknal jobb minösegü a gazolaj, szoval alapbol nagy esellyel jobb allapotban van a katalizator/injektorok stb....

Es mielött valaki leirja....igen ezek altalanositasok, nincs szent iras, itt is lehet kitaposott lelkü auto es biztosan van jobb allapotu Magyar, mint Nemet....de a lenyeg, hogy nagyon beszükült gondolkodas mod ez a "sok a km = nem kell" es böven összetettebb a kep es sokan nem latnak tul a km szamlalon....szvsz :))

(#129568) Keil Walker válasza Tsebacsi (#129563) üzenetére


Keil Walker
aktív tag

Márka annyira nem fontos. Kialakításban crossover esetleg suv.

(#129569) Integrale válasza Keil Walker (#129568) üzenetére


Integrale
veterán

Nissan Qashqai, Honda CRV, Ford Kuga.

Lincoln Navigator :DDD

"Bad reklám is reklám too"

(#129570) mqm


mqm
senior tag

Szerintetek érdemes egy ilyenre benevezni?
Első autóm lesz és nem nagyon tudom mit nézzek ,így inkább olyanra bíznám aki ért is hozzá...
Vagy esetleg tud valaki ajánlani egy jó szakit aki ajánlottabb a témában?
:R

Eladó Seestern 600t karóra: https://hardverapro.hu/apro/seestern_sub600t_doxa_homage/hsz_1-200.html

(#129571) Tsebacsi válasza Keil Walker (#129568) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ennyiért sokminden van. Nissan Qashqai 5-7 személyes, Ford B/C-max, Kuga is esetleg, Suzuki Vitara, Fiat 500L, vagy kicsit régebbi Honda CR-V, Chevrolet Orlando is akad.

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129572) bandus válasza roberto211 (#129548) üzenetére


bandus
veterán

nem értitek, szeretni kell és akkor jó is lesz meg a hibáit is meg tudod bocsátani neki :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#129573) runner 125 válasza Integrale (#129565) üzenetére


runner 125
nagyúr

Nem láttam, csak a végét görgettem vissza, de jahm.

A másik ami még baromi fontos és kihagytam az a korrózió.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#129574) molnarpeter válasza lenko (#129537) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Szövet ragasztószalag alá? :)

(#129575) bmwsan válasza Keil Walker (#129561) üzenetére


bmwsan
senior tag

Hali!

A 2 gyerek plusz csomagok miatt mindenféleképpen valami olyat keresnék aminek nagy csomagtartója van.
A Tsebacsi által felsorolt kocsiknak közül a CR-Vnek van legnagyobb csomagtartója 513L, a többinek jellemzoen 400-450 Liter között mozog.
Ha esetleg nyaralás is szempont ott már a babakocsi, plusz a ruhák, illetve a játékok már egy kicsit kevés lehet.
Ha nagy csomagtartó, fontos akkor egy Passat B7 esetleg egy Skoda Superb is jó választás lehet. Sok bennük a hely, hátsósorban is kénylemes. A kombi verziók csomagtartója 600 liter feletti.
Megbízható 2 literes CRTDI motorral nem szokott gond lenni.
Amennyiben a nagy csomagtartó, illetve a kissé "prémiumabb" autó nem szempont akkor, a fentebb említett kocsik közül bármelyik nagyon jó, kivéve a Vitara(375L) és a Ford B-Max(kb. 340L), ezeknek már szvsz kicsi a csomagtartója egy két gyerekes család részére.

[ Szerkesztve ]

(#129576) Tsebacsi válasza bmwsan (#129575) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

C4 Picasso-k? Vagy Renault Scenic?

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129577) bmwsan válasza Tsebacsi (#129576) üzenetére


bmwsan
senior tag

Lehetoseg akad boven.

Majd látjuk, hogy kolléga melyik vonalon haladna, esetleg van-e valami márka amit jobban preferál vagy esetleg valamelyik típus jobban tetszik neki. Mekkora az idális csomagtartó méret.
Mert mi most itt a teljesség igény nélkül írtunk mindent ami, megfelel a kritériumoknak, de így elég szép listát kaptunk :D
A franciákat inkább nem választanám, de Kuga, CR-V, Qashqai, esetleg a két német, ezek már igen jó választásnak tunnek nekem.

(#129578) Integrale válasza bmwsan (#129577) üzenetére


Integrale
veterán

Mar megint ez a francia ellenzes. Nincs semmi baj a C4 GP-vel, de meg a sima Picasso is jo lehet, esetleg a testvermodell 5008.

"Bad reklám is reklám too"

(#129579) Keil Walker válasza bmwsan (#129577) üzenetére


Keil Walker
aktív tag

Köszi srácok. Megmutatom az asszonynak a kocsikat, szóval szűkülni fog a lista :D

(#129580) Tsebacsi válasza Integrale (#129578) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Téényleg, akartam írni az 5008-at is, aztán jól lemaradt :P

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129581) bmwsan válasza Integrale (#129578) üzenetére


bmwsan
senior tag

Csak a sor6, a n@ci wagenek és sohasemegytönkresohasekellrakoltenihonda. ;] :DD

Amúgy nálam ez még a 3F miatt van, de nekem nem is jönnek be, se váltók, se a kulso belso dizájn.
Egyedül motort tudnak gyártani szvsz.

Amúgy volt "szerencsém" egy ilyen C4-et vezetni 200km-t, a végén már azt néztem hogy mennyi üzemanyag van benne, elég-e hogy felgyújtsam ...

(#129582) Integrale válasza bmwsan (#129581) üzenetére


Integrale
veterán

Pedig kifejezetten jok es kenyelmesek, a tobbi amit leirtal pedig szubjektiv. Nekem bejonnek tobbnyire, nem tucat dizajn.

"Bad reklám is reklám too"

(#129583) bmwsan válasza Integrale (#129582) üzenetére


bmwsan
senior tag

Kényelemben, motorban elég jók, csak nem az én világom. De ennek így kell lennie, nem lenne jó ha mindnekinek ugyanaz jönne be. :))

(#129584) Qru válasza bmwsan (#129577) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

"A franciákat inkább nem választanám" - Akkor a Qashqai-t is lehúzhatod a listáról, mert az félig Renault (legalábbis a motorja tutira az).

#nincsbennetarcsi

(#129585) rbalint88 válasza Keil Walker (#129579) üzenetére


rbalint88
addikt

ha a srácok még nem írták, akkor a Fordok közül megnézném jó alaposan az S-Max-ot. városban parkoláshoz e-h tolatóradar és tolatókamera nem árt, de és ellenben jó futóműve van és annyi hely van benne, hogy ihaj. és még 3. gyerek is jöhet bele :) Nyilván mivel nagyobb kategória, ezért adott pénzért öregebb és/vagy többet futott lesz, de azért nem szopókudarcok ezek, hogy ez akkora probléma legyen.

(#129586) tzimash


tzimash
őstag

Üdv,

Xsara Picasso
Renault Scenic I. (nagyobb lámpás)
Ezek közül 700k-ért (csak az autó) melyik a jobb választás, megbízhatóság, alkatrészárak szempontjából?
2002-2003 évjárat körülire gondoltam.
nagyon max 1M-ért, van-e valami sokkal jobb ezeknél ebben a kategóriában, amire érdemes lenne még gyűjteni vagy csak ugyanezek jobb állapotban/magasabb felszereltséggel?

(#129587) Kornel válasza tzimash (#129586) üzenetére


Kornel
veterán

Xsara picasso 1.8 benzin.

(#129588) Alvin_ti4200


Alvin_ti4200
félisten

Sziasztok!

Sajnos nincs e-Személyim, így nem tudok regisztrálni az Ügyfélkapun, hogy lekérhessek egy rendszámot a kliométeróra állások miatt, szeméyesen regisztrálni meg csak sokára tudnék, így akinek van regisztrációja, az megtenné nekem, hogy lekéri az alábbi rendszámot és elküldi privátban (vagy beteheti ide is, nekem mindegy), az összeget pedig átutalom neki, amibe ez az eljárás kerül. Nagyon hálás lennék érte! Megnéztem élőben az autót és nem vagyok teljesen biztos, hogy tényleg annyit futott, amennyit (mivel ez már az ötödik kupé volt, amit személyesen meglestem).

HOR-435

[ Szerkesztve ]

(#129589) aero. válasza Alvin_ti4200 (#129588) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Szia

Szívesen! :)

(#129590) Alvin_ti4200 válasza aero. (#129589) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

Nagyon köszönöm! :) Hihetetlen, hogy ilyen autó tényleg létezik, de ez a csodák országa :) Privátban dobj vagy számlaszámot légyszi vagy valami instrukciót, hogyan/mivel engesztelhetlek ki :R

(#129591) MunezXBK válasza Alvin_ti4200 (#129590) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Közel 2.5 év alatt 8.000km? Teljesen hihető. :D

(#129592) stickermajom válasza Alvin_ti4200 (#129590) üzenetére


stickermajom
addikt

Nem szeretnék rosszmájú lenni, de ez csak annyit igazol, hogy nem ostobán csavargatták, hanem esetleg a műszaki előtt.

[ Szerkesztve ]

(#129593) Tsebacsi válasza MunezXBK (#129591) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Nem lehetetlen, de kicsit gyanús na :P

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#129594) aero. válasza stickermajom (#129592) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Ez így van, fenntartással kell kezelni a dolgot.

Alvin_ti4200: Ajándék.

(#129595) Alvin_ti4200 válasza MunezXBK (#129591) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

2001/9-es, szóval kijöhet ez az átlag és tényleg puha a kuplung meg ilyesmi, igazából egy Svájcból hozott ezüsttel meccsel, amiben 196 ezer biztos, hogy van már az órája szerint is, viszont belül gyönyörű (ez a zöld is szép). Csak azöld annyira jól áll ennek a kocsinak, hogy élőben mindig megremeg a lábam, ha meglátom :B A Peugeot Sárkány volt értékesítési igazgatójáé elvileg...amúgy szinte zsír új nyári Continental gumik vannak rajta, így talán költöttek rá valaha valamit. Vezérlést és lambdaszondát cseréltek nemrég, a fényezése pedig gyönyörű (elmentem megnézni múlt héten az autót), a jobb hátsó elemet fújták újra egy kisebb sérülés miatt, de nem látszik. Amúgy a legdrágább eladó 406 coupe itthon és a maradék 11-ből másik hármat is megnéztem a felső régióból.

[ Szerkesztve ]

(#129596) Alvin_ti4200 válasza aero. (#129594) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

Köszi! :R

(#129597) kalmanchris válasza Alvin_ti4200 (#129590) üzenetére


kalmanchris
tag

Kis svéd kiruccanás után újra francia? ☺

(#129598) Alvin_ti4200 válasza kalmanchris (#129597) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

Imádtam az S40-et, de most sajnos pénzre volt szükségem, így végül úgy döntöttem, hogyha találok épkézláb példányt a gyerekkori szerelemautómból, akkor elgondolkodom rajta :)

(#129599) johnny82


johnny82
őstag

Srácok, nekem ez az Avensis jön be most nagyon. Kamu lehet a km? Nem mintha most autót akarnék cserélni, csak úgy. :B

(#129600) kalmanchris válasza johnny82 (#129599) üzenetére


kalmanchris
tag

"Kamu lehet a km?"

Á, dehogy! 😀

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.