Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#76820) macilaci78 válasza eszmilan (#76819) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Minél fényesebb, minél homogénebb egy felület, annál jobban látszik rajta minden apró egyenetlenség. És egyenetlenség alatt szennyeződést és sérülést is értek.
A fehér laminált önmagában nem gond, tisztán lehet tartani. Nem issza be a vörösbort, legfeljebb az illesztés kényesebb, a cipőnyom meg ugyanúgy ott van egy sötétbarnán is. Laminált padló az egyes rétegek egymásra halmozásából áll. A színt adó dekorréteg és a kopásállóságért felelős PU, vagy műgyanta réteg két külön dolog. A dekorréteg az, ami miatt tetszik, a felette lévő réteg, amivel találkozol.
A magas fény viszont nem praktikus. Nem arról van szó, hogy jobban karcolódik, hanem hogy azt az első hajszálkarcot is sokkal hamarabb észreveszed.

Egy matt, textúrázott, természetes fahibákat is mutató laminált padlón sokkal jobban elveszik minden használatból eredő apróság, mint egy homogén, sima, fényes laminálton.

Ma már nem divat a ragasztás.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.