Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#167494) moma válasza vaakuum (#167492) üzenetére


moma
őstag

Végül csak bementem a dechatlonba . És sokan tolják ezt az otthoni edzést szerintem, mert tök le voltak fosztva a dolgok. És megvettem azt ami volt. Egy ilyen nem hurok szalagott, meg az egyel erősebb bordót ebből, a fekete most nincs is. meg vettem a mini kör szallagokból egyet.

És aztán rendeltem dechatlonból a powerbandekből, hogy ne járjak úgy megint, hogy nincs. Meg aztán még akartam egy ilyen kis izét ami ajtóhoz tudja rögzíteni a pántot. De ennek az lett a vége, hogy tőlük is rendeletem egy készlet power bandet, mert egész jó áron volt :DDD de most úgy látom már nincs készleten. Én a haladót rendeltem. MAx ha sok lesz elajándékozom barátaimnak, hogy próbálják ki.

De amúgy szerintem az a lényeg, amit a többiek már leírtam, hogy lehet alkalmaszkodni ahoz a szalaghoz ami van. Pl lehet duplán is fogni ha gyenge, vagy lehet közelebb fogni és úgy is nehezebb.

Meg igazából még fogalmam sincs. Ha használtam egy hónapot majd utána tudok talán valami mondani. De nekem nagyon jó érzés használni. Kicsit ilyen játszás hangulatom van közben, de mégis dolgoztat.

we all deserve a bit of luck.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.