Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#159712) Weareus válasza Woodslave (#159710) üzenetére


Weareus
addikt

Heti 1x edzek, ilyenkor teljes test edzést csinálok.
Úgy kb. 4 nagy izomcsoporttal számolva (láb, mell, hát, váll) ezeket előre szoktam venni. Egy testrészre 1, maximum 2 gyakorlatot végzek 1 szériával, de ha két gyakorlat van, ott csak az egyik széria megy teljes kifáradásig, ill. bukásig. Pl. lábra guggolás erőkeretben. Először üresen guggolok pl 2x50-et, majd lenyújtom magam. Utána a kerettel (kb. 40 kg). csinálok 12-15 ismétlést. 20 kg-onként emelve a súlyt végzek még néhány bemelegítő sorozatot egészen az utolsó sorozatig, ez most kb oldalanként 5 db 10 kg-os tárcsa + a keret. Ezzel annyi ismétlést végzek, amennyit tudok. (4-5-6). Ez a fő és egyetlen sorozat, mert a többit nem teljes kifáradásig végzem.
Ha ez után van még kedvem/erőm lábazni, akkor szabadon választott, hogy kitörést, egy lábas guggolást (kézben tartott súllyal) vagy lábtolást végzek, de a második gyakorlatot már nem teljes kifáradásig csinálom.
Többi izomcsoportra a metódus hasonló, alapgyakorlatok előnyben. Vállra állva nyomást végzek mellről, 70-90 kg-ig bírok felmenni, és csak az utolsó széria megy itt is teljes kidőlésig. Heti 1x eljárok még futni, de közelebb vagyok az 50-hez mint a 40-hez.
Nem vágyom már babérokra csak arra, hogy kicsit jobb formában legyek és fontos, hogy ne edzem túl magam.

[ Szerkesztve ]

Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.