Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) Alg válasza TheMarci (#6446) üzenetére


Alg
veterán

Szubméteres pontosságúak a professzionális eszközök, mostanában a kéktúra távját járják éppen be ilyenekkel, dew ezek úhy néznek ki, hogy hátizsákból kiáll még egy fél méteres antenna...

Mondom, órákkal nincs tapasztalaton, a garmin túragps-emből indulok ki, ami rossz műholdállás/időjárási helyzet esetén elég meredek dolgokat tud művelni ()például ilyet - ez mondjuk nem túl gyakori, a többi track nagyjából rendben van.

Ezért gondolom hogy futáshoz, ahol gyakran erdőben(lombkorona alatt), szurdokvölgyben, zegzugos kanyargós terepen is mész, jobb lehet a footpod, amit nem befolyásol semmilyen körülmény.

Na de most alvás, mert most értem haza házibuliból, benyomtam egy gyrost ;] és holnap(ma) fél 8kor kelés, indulás focitornára :DD

Szerk: télire meg beszereztem egy ilyet, marhajó, meglepően jól melegít. Holnap viszem is magammal. Futásra/aktív sportra állítólag a szintetikus anyagúak jobbak, a gyapjú/pamut csak nagyon hidegben.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.