Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#64178) npera válasza Sipi- (#64173) üzenetére


npera
újonc

Én már az elején mondtam az edzőknek, hogy nem tudom focizni. Szívesen segítek a kisgyerekeknek passzolgatni tanulni, meg ilyesmi, de nem tudok focizni. Miután pár hónapot segédkeztem a téli edzések idején tornateremben csak úgy önkéntes alapon, akkor újra felvetették, hogy jó lenne ha beállnék edzőnek, mert kevés ember jut sok gyerekre.

Akkor újra mondtam, hogy láthatják a képességeimet, kábé ennyit tudok. De így is kellettem, így akkor beiratkoztam aspiránsnak és ma volt az első tanfolyam is.

Aztán szombatra esett a nagy éves találkozó, amire gondoltam elmegyek. Volt egy 2x30-perces meccs, ahol 2x7 játékos játszott plusz a kapusok. Ott is jeleztem előre, hogy maximum kapusnak leszek "jó" és az sem túl acélosan. De még ekkor is bíztattak.

Aztán a meccs előtt jeleztem, hogy vélhetően leginkább lesz kin röhögni, aztán elkezdtük. Kivédtem asszem 4 gólt, ebből egyszer az ominózus mellkasi lövést, még kétszer konkrétan lepattant rólam a labda (sípcsontról) és egyszer sikerült visszarúgnom a lövést úgy, hogy a csatárt vállon is lőttem.

De bement kábé 4 lövés úgy, hogy esélyem sem volt. Ebből 3-ba beleértem vagy spiccel vagy bokával, de így is bement.

A lényeg az, hogy a gyerekeknek tetszik amit csinálok, kezdenek elfogadni. És a szülők sem tiltakoznak, így még működik a dolog. Lassan tanulom egyébként a dolgokat, most már tudom én is vezetni a labdát valamennyire, meg tudok nagyjából irányra lőni. De alapvetően elég fos vagyok, ez igaz...

Szóval ja, nem tudom, de tanítom... 5-6-éves korcsoport, de már páran röhögve körbecseleznek közűlük szerintem.... :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.