Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#55015) Frawly válasza qnadam (#54945) üzenetére


Frawly
veterán

Ebben lehet igazatok van. A weboldalak is ezt írják, hogy az olaszoknál csak a legsúlyosabb, kórházban vergődő eseteket regisztrálják, ami arányában kevesebb, és ehhez képest az x halál tűnik nagyobb %-nak, míg pl. Németországban az enyhébb eseteket is regisztrálják, meg tünetmenteseken is csináltak sok esetben tesztet, ahol kibukott egy csomó pozitív, így nagyobb arányú az enyhébb esetek száma, ergo a halálozási stat is kedvezőbb.

Viszont amit továbbra sem értek, hogy az olaszoknál népességszámra vetített halálozás is rendkívül magas, a statisztikavezetésétől és esetregisztrációs szokásoktól függetlenül. Globálisan 3 fő / 1 millió ember a nagy átlag, de sok országban csak ilyen 0-1 fő / 1 millió, a rosszabb statisztikájúakban is kb. 30/1M. Ez a szám spanyoloknál 122, olaszoknál 151. Kínában meg csak 2, pedig ott kezdődött az egész. Az, hogy az olaszoknál sok az idős, az sem magyarázat semmire, mert pl. a magyar társadalom is kiöregedett, és nálunk 1fő/1M a szám, Japánban van arányaiban a legtöbb öreg, meg sűrűn lakott is nagyon, és mégis 0,4 fő / 1 millió, az olasznak 377-ede.

Higiéniától sem függ, indiaiaknál pl. hírhedt, hogy milyen koszosak, mennyire rosszak a higiéniai körülmények, és mégis csak 0,7 fő / 1 millió az arány.

De mondom, a UK is elég aggasztó, 15/1M, pedig van pénz, eü helyzete sem olyan rossz, nem is annyira sűrűn lakott, idősek aránya se olyan magas, tényleg fogni sem lehet semmire. Mégis a globális átlagnak 5×-e, a magyar átlagnak 15×-e náluk ez szám.

Most vagy minket vezetnek meg sok országból teljesen kozmetikázott, totál kamu adatokkal, vagy itt valami nagyon komoly rejtett összefüggés van, ami kulcs mindenhez a vírusjárvány kezelésében.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.