Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47250) Jahno válasza Piftuka (#47246) üzenetére


Jahno
őstag

Valamennyire horrorisztikus, de Te még mindig teljesen másról beszélsz, mert csak a dobozos, karcmentes, legeredetibb, ésatöbbi, azt vitrinben nézegetni.

Sonicos kazettám pld. ilyen, mert egy fillért nem ér, viszont összefirkálva és kicsit megrágva is ugyanúgy ellátja a funkcióját.

Szóval nálunk ennél jóval egyszerűbb az egész, gömbibá meg még az eredeti vonalat is el bírta hagyni, mert C16 dobozban van a C64, faragott RCA kimenet, LEDes világítás. Más sziszeg, hogy rendes kompozit kimenetet tennék az Atarira, de miért ne?

SNES/NESem szinte gyári állapotban van, de ha már felgyűlt, akkor használjuk is. Én ennyire nem sajnálom, valamennyire össze is fog karcolódni. Értéke éppen csak 10ezer forintos nagyságrend, eladni majd akkor fogom ha nagyobb gondom lenne, bár arra meg leamorizáljuk ezt is :-D Tavalyi szezonban 15 kisebb kockaklub volt és 4 nagyobb, mellé pár bulira adtam kölcsön gépet is és minimális az amortizáció. Idén év végén ismét összesítek, de persze ez nem azt jelenti, hogy mindegyik alkalommal mindet hajtottuk egész nap.

Aztán lehet szép új dobozzal mérni, nekem meg csak akadék lenne és amortizálódik. Éppen most kellene Fakónak beáraznom egy Sega MD2est, teljesen karcmentes, tápja is olyan, mint amit soha meg sem fogtak, kontroller ugyanez, de doboz nélkül. Leírás már csak úgy lett hozzá :-) És akkor hozzá a dobozos, karcmentes Sonic 1-2 mellé az Ecco is. Erre mit mondjak Neki?

Modern TV-n mindegyik megy rendesen, azzal szerencsére baj nincs. Fakónak lett a sarokban egy polcos cucca, amit majd alkalomadtán leképezek, de kb. 40x40es helyet foglal, 2 mégter magas, másra lehet nem is lenne optimális a szoba sarka, ez meg ott áll tényleg dísznek berendezve.

Eddig emulátoros lettem volna, de legtöbbször kevésbé használható, nehezen áll össze, sok játék nem megy vele rendesen. valami nyűgje időnként akadt, vagy csak sakkozni kellett, hogy van-e még gomb vagy nincs, merre konfigjam fel és azt hogyan. Jöttek-mentek a verziók, bugok. Azért tegnap este csapattam egy kört a Sunset Riderssel, ilyet eredetiben reménytelen beújítani, néha poénos lazaságnak jó. Aztán újítanom kell a stílust, mert asszonynak bejöttek a fénypuskás játékok :C

Mozgolódásnál jelenleg a havi 1-2 óránál több van, de ott is inkább iszunk meg nagy bölcsességeket mondunk a világról, időnként jönnek a PCs lanosok alázni. Ez olyan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.