Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39614) zetor2000 válasza Phülöp (#39608) üzenetére


zetor2000
senior tag

A kérdésre volt reflektálás, hogy mit lehet venni... mert ugye a szomszéd Pista bá' pálinkája biztos jó, csak azt nem annyira lehet "venni" boltban, vagy a lengyel hölgynek nem fog adni Pista bá', mert kell a pálinka neki is, meg a házit nem szabad forgalomba hozni, mert az jövedéki adótermékkel való visszaélés. Ajándékozni lehet, ott nincs pénzmozgás.
Szóval próbáltam összeszedni, hogy az utóbbi időben mit sikerült magamba venni, és melyikre mennyi ment el... volt ezektől sokkal jobb, ~2 éve, valami vadászember hozta málnapálinka, de csak 2-3 centet sikerült inni, mert voltunk vagy 12en, és félliter volt össz a cucc. De az olyan volt, amilyennek lennie kell. Ezt se tudtam megvenni...
Ha ajándékba kapok, akkor én se vagyok morcos, mert biankó az üveg. Sőt...

Anno, amit magunknak főzettünk, meg olyan volt, hogy én csináltam címkét neki, és az volt ráragasztva üvegekre, akinek szerettünk volna adni, azt kapott ilyet ajándékba. Ez utóbbi cucc nem volt világbajnok ízre, de legalább tudtuk, miből van, hogy készült. Van még belőle, csak van jópár féle más is, amit innen-onnan kaptam/vettem. Nem csak pálinka, hanem mindenféle.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.