Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1857) npera válasza qnadam (#1855) üzenetére


npera
újonc

SunFleet van. Meg persze pár másik is létezik. De a melón keresztül kapok kedvezményt, aztán ha időben foglal az ember, akkor talán nem a város másik feléből kell majd elhoznom a gépjárművet.

Egy V40 vagy V40CC gyakorlatilag elég is nekünk. A két gyerek befér ülésestül, aztán még be lehet rakni egy vastagabb borítékot a csomagtartóba. Van egy parkoló kábé gyalogló távolságra. Ha az a kocsi foglalt, akkor a kábé 6 km-re levő nagy bevásárlóközpont közelében van rögtön 2 autó is. Aztán a városban beljebb egyre sűrűbben vannak.

Itt egy zúmolható térkép.

Én a város észak-nyugati részén emelem az est fényét, de hama-hama be tudok közlekedni a sűrűbb részre. Ha eleve tervezve veszi ki az autót az ember, akkor ez megoldható.

Persze kábé 100x nyüglődősebb, mint menni 50 métert a garázsig, aztán beülni a kocsiba és indítani, de azzal a felhasználói profillal, amivel mi operálunk ez gyakorlatilag nem gond.

Ha emerdzsenszi el kell menni boltba, akkor légvonalban 716 méterre van 2 db igen nagy bolt. Egy ICA és egy Willy's, valamint posta, gyógyszertár, kocsma, pizzéria, könyvtár, rendelő, művelődési ház. Reggel 7-től 23-óráig nyitva van a bolt, tehát ha FőDudu forró vizet egy pohár tejet igényel, akkor konszierzs simán felhozza háromnegyed óra (Jahno, Szlovénia rulez, SIC!) alatt komoly hajbókolás közepette. Ez az 5*, b*+ :D

Kicsit elragadtattam magam, L-nézést kérek.... :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.