Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz SG3rg0 #64295 üzenetére
Nézd meg a screenshotokat! Teljesen más a kettő, csak a motor egyezik. A simában több az opció, és áthelyezhető SD kártyára, viszont lassabb az indulása, és mikor háttérbe teszem aktív RAM-ot (vagy hogy mondják ezt) és többet használ. Teljesen más a design, a HD szerintem szebb, de most kezdték a simát is alakítgatni. A HD kicsivel kevesebbet tud, nem helyezhető át, van telefonos és tabletes mód (mármint nem az oldalakon, hanem site kezelésben), gyorsabban indul, háttérben csak gyorsítótárat használ, és úgy tűnik hogy kevesebb lapot chacel mint a sima. Nekem most mindkettő fent van, mert korábban bugos lett a sima (maxon pörgette a procit), és átálltam HD-ra, pár napja viszont visszaraktam mert javították, és még nem tudtam eldönteni hogy melyik maradjon.
(#64299) dokee78: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dokee78 #64299 üzenetére
Nem tudom, hogy most mi a szitu Dolphinnál a Jetpack -kal (beépült, vagy sem). Nekem telepítve van és ha két ujjal tágí....aaakarommondani nagyítok, akkor folyamatosan tördel. Ha a pinch zoom gombot használom, akkor nagyítás után, kettőt rá kell koppintani az áttördeléshez.
-
canniball
nagyúr
válasz petipetya #64296 üzenetére
Ezt légy szíves jelezd a bugos topikban is! Korábban sosem tapasztaltam ilyet de mostanság rendszeresen én is ezt kapom, szvsz valami "elállítódott" a rendszerben. Én már megírtam, de egy fecske nem fecske...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
erikke17
őstag
Estét.
Gravityboxban bekapcsoltam, hogy bejövő hívás esetén ha telefont fejre fordítom akkor utasítsa el azt. Nem tudja valaki mért nem funkcionálhat a dolog? Egyszerűen nem történik semmi...Vagy valami más alternatívát?
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Gyick
őstag
hi!
Tud vki olyan programot amit ha beállitok egy adott idöpontra egyet csippan a telefon?Nem ébreszt csak kiad vmi hangot és nem kell hozzá nyulni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #07400704 #64304 üzenetére
Az Mx player a sima hardveres kódolással is csak azokat tudja lejátszani amit az alap dekodoló tud a készülékben.
Namost sok esetben a többcsatornás(5.1+) hangokat nem,tehát ha pl van egy olyan .avi ami tartalmaz 5.1-es hangot azt az Mx player HW+ Dekódere tudja csak lejátszani,vagy a szoftveres Dekóder.
Bár nem értem az 5.1+ csatornás hangok dekodolása miért nem vált alapvető dologgá a Droidban,a Neon/vfp coprocesszor simán megoldja a dekódolást. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz Jumbozorz #64317 üzenetére
Polaris Viewer is tudja a txt formátumú ebook tördelést. Túlfolyó szövegként van benne ez az opció.
Egyébként én pdf-et Mobipocket Readerrel át szoktam konvertálni s úgy szoktam olvasni.
Pdf ritka szadista formátum direktbe telefonon
Kicsit erős benne a késztetés hogy bármin nézed ugyanakkora formázás, betűméret legyen benne mindenholzZz
-
Bozek
nagyúr
válasz Jumbozorz #64317 üzenetére
Én az EzPDF Reader-t használom erre a célra, az is tördel. De ha a PDF-ben csak simán scannelt szöveg van, akkor próbálkozhatsz bármivel, nem fogja megcsinálni.
(#64318) LordRajZoL: Nem csak telefonon. A PDF az egyik leggagyibb formátum, amit valaha is kitaláltak... Múltkor én olyannal találkoztam, hogy amikor elkezdtem kijelölni a szöveget, az 1. oldal után a 4. következett, a köztes kettőt meg kihagyta. Na, ekkor szóltam ismerősnek, hogy küldje át a könyvét DOC-ban is, majd csinálok belőle EPUB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
-
LonGleY
veterán
-
LordRajZoL
aktív tag
Semmi gond a PDF-el mint formátum ha azt akarod hogy másnál is ugyanaz legyen
Pl dokumentum archiválás, számlák meg ilyennek.
De ha másra kell akkor inkább olyan formátum kell ami arra való.
Pl cégnél mikor PPT-t beágyaznak RTF-be
De hogy ne csak off legyek
https://play.google.com/store/apps/details?id=the.pdfviewer3
Ez is nagyon jó reader
zZz
-
Bozek
nagyúr
válasz LonGleY #64322 üzenetére
Átlag felhasználói szemmel nézve viszont ezeket soha nem fogod használni. Tudtommal ide nem nyomdászok írnak... Azt meg ne Te döntsd már el, hogy mennyi közöm van a témához, ha megkérhetlek. Megint megy részedről az okoskodás, hogy Te mindent jobban tudsz másoknál. Már kezd unalmassá válni.
(#64323) LordRajZoL: Átlagos használatra egy számlához vagy dokumentumhoz ugyanúgy jó a JPG is.
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Nem rootolt telefonról letudom menteni az sms-eket úgy, hogy másik készülékre utána át is tudjam pakolni? Egy Xperia Solaról szeretnék átpakolni pár fontosabb sms-t egy Xiaomi Hongmi 1S-re ha ez számít valamit.
Válaszokat előre is köszönöm!PSN: Nifty_Ghostface
-
tomy86
addikt
válasz Ghostface #64325 üzenetére
Super Backup tökéletes erre a célra (úgy emlékszem nem kell hozzá root).
-
Nus
tag
Sziasztok!
Elkezdtem használni a Nova launchert, mert a gyár Home launcher KK alatt elég rosszul működött. Nagyon bejön a Nova csak egy problémám lenne, hogy kicsik számomra az ikonok 100%-on. Átállítom 115% ami már tetszene, de van vagy 7 ikon ami nem lesz nagyobb csak android logo jelenik meg. Meg lehet valahogy oldani, hogy ezek az ikonok is nagyobbak legyenek? (Kisebbek lesznek csak nagyobbak nem ) Ikon packokal nem sok kedvem foglalkozni, az lenne jó ha valahogy megoldható lenne, hogy nagyobbak legyenek azok az ikonok.
üdv...
The sky was pink...
-
törölt tag
Sztem is van igazság abban, amit LonGleY ír. Általános küldözgető formátumnak én is jobban kedvelem a PDF -et. Pont ma kaptam egy mail -t, amihez egy táblázat van csatolva doc -ban (nem tévedés, a "szakértő úr" csak a Word -öt ismeri ). Még nem tudom, hogy mit fog vele kezdeni a droid. PDF -ben jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz tomy86 #64329 üzenetére
Mondjuk annyiban, hogy nem kell akkor még az egyik telefonról a másikra másolgatni a dolgokat. De nekem amúgy mindegy, hogy mivel csinálja.
(#64330) Somatom: Mondjuk az a táblázat PDF-ben se lett volna jobb, mert nem az a célformátum. Az meg a másik (és itt jön elő az általános használat), hogy ha azt is DOC-ba küldi, akkor szerinted képes lenne belőle PDF-et csinálni? Egyébként vannak egész jó Office programok droidra.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Lehet, hogy tényleg nyomdász háttér kell ahhoz, hogy egyértelmű legyen miért és mire jó a PDF?? Nem hiszem. LonGleY mellé kell hogy álljak ebben a kérdésben és tényleg az van, hogy olyan elvárásokkal vársz egy formátumról amire nem való.Nem érzem jogosnak a felé írányított kritikát és külső szemlélőként igen egyértelmű, hogy lővésed sincs az egészről. Ha teheted szakíts rá egy kis időt. Csuda jó dolog PDF! Mondom ezt magánemberként, de ha akarod nyomdászként is.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Van a fiamnak egy Concorde Tab Speed tabletje. Van már rajta néhány játék, de most le akarja tölteni ezt a Transformers-mérgesmadaras játékot. Viszont ha fejre állok se hajlandó letöltődni, mert valami 250 mega szabad hely kell csak az APK-nak, aztán kb ugyanennyi a programnak. Már minden játékot letöröltünk, amiért nem fáj a szive, de így sem vagyok képes 300-nál több helyet felszabadítani. Letöltődni már letöltődik, csak installni nem tudja.
Meg lehet adni valahogy a Google Playnek, hogy ne a belső memóriába töltse már le a szerencsétlen APK-t? Vagy ha már oda akarja, akkor legalább a belső SD-re installjon? (utólagos áthelyezés nem játszik, hisz felinstallni sem tudom).Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Andie
őstag
Ez most komoly? Ekkora fa***ságot, hogy ugyanoda tölti le, ahova aztán installálni is akarja? Gyakorlatilag ezzel belőtték, hogy 8-10 alkalmazásnál többet nem is tudsz felrakni, még ha lenne is helyed, mert dupla annyi kell. (sőt, néhány helyen azt írták, hogy tripla). Hihetetlen.
Nem lehet megmókolni valahogy, hogy a google play amit letölt, gyorsan átmove-oljam az SD-re, mielőtt az "insufficient..." hibaüzenettel együtt törli is?...Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Bozek
nagyúr
válasz contaxg #64333 üzenetére
Átlagembernek csak a nyűg van a PDF-el. Mindenre, amire alapból használná egy mezei user, van jobb alternatíva.
(#64334) LonGleY: Gyakorlatilag itt a telefonon való olvasásról volt szó. Arra meg akkor is a legrosszabb formátum, ha másra esetleg még jó is. Bár fentebb írtam, hogy mi a véleményem róla. Egyébként meg a digitális publikálás és a PDF viszonyáról itt egy jó cikk: [link]. Ezt nem én írtam, de valószínűleg akkor az Frédéric Filloux is hülye...
-
LonGleY
veterán
Persze, átlagembernek az is nyűg, hogy felfogja, egy PNG-nek milyen előnyei vannak a JPG-vel szemben. Ennyi erővel mindenre ráfogható, hogy ami kettőnél több funkcióval bír, arra úgysincs szüksége az átlagembernek... Megsimogatjuk a buksijukat, hogy jó a tudatlanságban dagonyázni.
Azt én is írtam, hogy nem arra való, hogy telefonon olvasgassuk. Viszont ez mit sem vesz el az értékeiből, amik nem igazán pótolhatók mással. Csak te a telefonos használat átkait az egész formátum visszásságaival ecsetelted, ami viszont képzavar. Erre most visszatérsz ahhoz, hogy csak a telón szenvedés, meg valakinek publikálni benne. Ezek nem érvek a PDF ellen. Ne használd, ha nem akarod!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Esetleg megpróbálhatod ezzel letölteni az alkalmazást és az SD kártyáról telepíteni, de valószínűleg nem az APK lesz a nagy méretű, hanem a járulékos adatok.
Sajnos ilyen a droid logikája.
Olyan eszközt kell választani, aminek nagyobb a belső tárhelye. Bár egy 8GB-os eszközben 1-1,5 gigának kell lenni az alkalmazások számára.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #64342 üzenetére
#64342: Ezzel az átlagemberezéssel oda lukadunk ki, hogy továbbra is a rossz formátumokat fogják használni a megfelelők helyett, és továbbra is gyűrik föl a szemetet a netre. Ami lehetne felbontásfüggetlenül vektoros (ugyebár PDF, ha jól használják), azt átalakítják képekké, ami lehetne jó felbontású, azt lebutítják. Ami egyszerűen megnyitható lenne önálló képként, azt PDF-be pakolják (rossz felhasználás). A szenny meg egyre csak gyűlik, az eredeti, értékes, nagyfelbontású képeket, eredeti vektoros tartalmakat meg a legritkább esetben találjuk meg... Ezt én az általános oktatás hiányának és az igénytelenségnek tudom be, de azzal se segítünk ezen, ha valakit leátlagemberezve legyintünk, hogy úgysincs rá (formátumra / tudásra / bármiegyébre) szüksége, és akkor minek is beszéljünk róla...
Te hoztál elő olyan dolgokat, amik ezen a felhasználáson túlmutatnak.
Te voltál az, aki a PDF-ről, mint formátumról alkottál véleményt, jó reggelt! Akkor hogy a fenébe ne beszélnénk a felhasználási köreiről?! Döntsd már el, hogy mit akarsz ebből most kihozni, vagy maradjunk annyiban, amit már az elején is megállapíthattunk: nincs sok közöd a témához.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszönöm a válaszokat (most nem írok mindegyikre külön választ, ha nem baj.)
Erre viszont nem gondoltam, ollie.
Jelen esetben úgy van beálálítva a telefonom, hogy a Power gombra "leteszi" a telefont. Viszont, nem egyszer volt már, hogy hosszabb hívásnál hiába távolítom a telefont, a képernyőt már kikapcsolta a telefon. Ilyenkor a Power gombbal tudnám életre kelteni, pl hogy megnézzem, hány perce beszélünk. De ugyebár így a beszélgetést szakítom meg. Pedig elég kényelmes módja a Power gombbal a beszélgetés megszakítása. Kéne még egy gomb a készülékre, amit programozni lehetne. Pl hívás közben "letesz" funkciót adni neki.
-
LonGleY
veterán
Igen, például. Abban az esetben kapunk egy nagyobb méretű fájlt, ami ráadásul véges felbontással bír (ha már PDF vs JPG). Vagy hányszor látom, hogy a jó, átlátszóság réteget is tartalmazó PNG-t átalakítják JPG-gé, vagy GIF-fé. Az ilyenek engem eléggé tudnak őrjíteni. Pedig kb. 2 célirányos számtech óra kéne mindenki életében, hogy ezekel ki lehessen globális szinten küszöbölni. Szerintem elég basic dolgok ahhoz, hogy ne legyenek átlagember-idegenek.
[ Szerkesztve ]
-
Andie
őstag
Van 1 gigája ennek is, de eleve factory reset után ebből kb 5-600 szabad. Felrak a gyerek pár játékot (angry birds, robotzsaru, stb), aztán marad 100 szabad. Már minden az SD-re lett mozgatva, de még igy sem volt elég hely, törölgetni kellett.
Kvázi hiába van csillió gigabájt egyéb ramod (SD, externalSD, kutyámfitty SD), akkoris a belső fittyfiritty 1 giga lekorlátoz, aztán lesheted...
Megcsekkolom ezt amit adtál, ha hazaértem. Köszi!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Bozek
nagyúr
válasz LonGleY #64348 üzenetére
Szóval a PDF tökéletes egy vektorgrafikus képnek? Szerintem meg az EPS, az AI és a CDR sokkal inkább valók erre a célra. A PNG se rossz az átlátszóság miatt, de ha nincs átlátszó rész benne, akkor nem olyan nagy probléma, ha átalakítják JPG-re. Természetesen én is jobb szeretem a PNG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest