Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110806) janos666 válasza Soockit (#110805) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Kösz. :R
Ezt már nézegettem, és tényleg csinál valami hasonlót, csak nekem úgy tűnik a leírásából, hogy elsősorban ahhoz ragaszkodik, hogy mérje mennyi áramot vesz fel töltéskor az akkumulátor, mintsem hogy mennyit képes kiadni magából töltés után, ami azért elég fura hozzáállás (igaz Li-ion aksikkal nincs ilyen tapasztalatom, de a NiMh-k ceruza-akksikba mindig bele tudok még pumpálni a névleges kapacitáshoz közeli áramot még akkor is, ha leadni a felét sem tudja már, illetve sok eszköz nem is érzékeli, mert azonnal a esik a feszültsége, amint terhelné, szóval teljesen tropára van már menve...).
De végül az utolsó fülön megtaláltam azt is, ami érdekel (használni viszont nem tudom úgy, ahogy szerettem volna, mert folyton lekapcsolgat a telefon, ha ~50% alá meríteném, aztán ha visszakapcsolom random %-ot ír ki ~0 helyett, akár visszaáll 50-re 10-ről háromszor is, stb -> szóval lehet hogy nem is az akksi, hanem a telefon a kuka...).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.