Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95041) [CS]Blade2 válasza hobizoli (#95038) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Az a helyzet, hogy ez egy 10-15 éve tartó folyamat termése. A fiatalításnak nem így kellene kinéznie, hogy egyszer csak felteszünk csupa újoncot, hanem folyamatosan kellene fiatalítani,

de ezek a f.ok azt csinálták az előző 10 évben, hogy bérletet adtak jó pár játékosnak a keretbe és a kezdőbe. Így lett 70 éves kapusuk az EB-n, meg max. 70 percig használható Gera a pályán.
Már 5 éve meg kellett volna találni az utódot.

Közben 28x változtattak a fiatalok kinevelésén, de nem értek el semmi változást, így nincs honnan meríteni.

A Zsuzsi helyett sem lesz senki, mert az MB1-ből nem fognak találni, pedig az ő generációja is félresikerült, pont miattuk álltak rá, hogy kezdeni kéne valamit, mert elég szarul nyomja a válogatott.

Közben ezek a bérletesek rengeteg tapasztalatot összeszedtek, hogy hogy kellene játszani, majd a Pali megadta nekik a hitet, hogy meg tudják csinálni, és a pályafutásuk végére elértek oda, ahol az elején kellett volna lenniük.

Most megint kezdődik egy ciklus. Ez még jó darabig ilyen lesz. Mire beérik, elrohad. A 6-7 éves korosztályt kellene teljesen elszigetelni az egésztől, és nulláról rendesen kitanítani. A 6-7 évesekkel kell számolni, ők azok, akik még nincsenek megfertőzve, tehát, ha tényleg nekiállnak, akkor onnan kell számolni, tehát min. 10 év.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.