Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56549) #84221696 válasza viharhozo (#56539) üzenetére


#84221696
törölt tag

Nem a lóvé miatt volt neki baja, hanem azzal az attitűddel, ami a magyar focit körbeveszi. Azzal, hogy évek óta megy a néphülyítés minden szinten, holott egy normális játékost, edzőt nem tudott ez a közeg kitermelni (és ezt saját magára is értette, amikor azt mondta, hogy a Maintz edzője teljesen átlagos focistákból átlagon felüli teljesítményt csikart ki). És ezt a néphülyítést ugyanúgy értette a a "szakmára", mint az újságírókra. Csak meg kell nézni, hogy a csak a szájukkal adzők (ide beírtam egy pár nevet, de inkább kitöröltem) milyen ellenségesen fogadták a nyilatkozatát, ahelyett, hogy önkritikát tartottak volna. Szánalom ez a közeg.

Szalainak figyelemmel kisértem a játékosmúltját, de leginkább az utolsó 2-3 évét és nyugodt szívvel mondhatom, hogy nekem nem okozott csalódást. Igazi nyugaterurópai színvonalon focizott. Nem, Ő nem a Messi, meg a CR, de azt a minimumot, amit elvárnak egy élvonalbeli játékostól, mármint hogy képes meghalni a pályán, azt simán hozta. Talán még többet is.

Valóba, Szalaival sem jutottunk ki a VB-re, Szalaival sem jutunk ki az EB-re, mert egy fecske nem csinál nyarat. És jobb is így, mert csak a Hollandoktól kaptunk egy nyolcast, nem Costa-Ricától egy tucatot.

Pintérről egy ár keresetlen szó: nála taplóbb, butább, arrogánsabb f@szkalapot keresve sem találhattak volna. Pont beleillik a fidesz arrogáns, tapló politikájába és kommunikációjába.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.