Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148162) BenHans válasza Ringman (#148121) üzenetére


BenHans
addikt

Így van, de még mindig jobb mint első okosság, hogy csak A+B 20+20.
Elvileg lesz még további tárgyalás.

#148123 sh4d0w: Az SL kezdeményezést nem lehet ezzel összemosni semmilyen formában. Az egy 99%-ig kirekesztő, versenyellenes, gazdaságilag is egyoldalú védőpajzs, hogy bebetonozzák a helyüket olyan nagy támogatottságú csapatok amik sok esetben rosszabbak mint a szintén velük egy osztályban játszó társaik, nem beszélve többi topliga jobb csapatairól és a nevetséges "kiadó" helyekről ami pénzben ugyan BL szint de az első megerősödő bekerülőktől örökölni lehet legfeljebb a helyet minimális eséllyel.
--------
Én a Serie A-t és B-t is 18 csapatosra redukálnám, így marad 4 hely a kupára, és ha mindenképp ezt a 40 csapatos formulát erőltetnék, akkor a harmadosztályhoz hozzácsapnék kettőt, így az első hat indulhatna a negyedosztály top kettőnek pedig a maradékot.
Így az esélyt nem vennék el, csak teljesítmény alapján meg kell küzdeni érte.

Saját példámból kiindulva amúgy nekünk sem esett jól egy tucat gólt kapni NBII/III-as játékosok ellen, mert leküldték őket edzeni ellenünk a BLSZI-es tarcsijukba. :((( Már fél óra után éreztem, hogy nem fogom tudni tartani a tempót a második félidőben.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.