Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132575) Peterhappy válasza máyköl (#132572) üzenetére


Peterhappy
őstag

Én viszont sajnos egyetértek. Közel harminc éve az egyik kedvenc külföldi csapatom és soha ennyire unszimpatikusnak nem tetszett még.
Lehet isteníteni és utálni (akár egyszerre is) Messit, ha ő nem lenne, nem tudom mi vinné rá az embert ma, hogy Barca-szurkoló legyen.

Jelenleg semmivel sem érzem többnek a Barcát, mint bármely más, full üzleti alapon működő klubot, sőt. bartomeu-nak hála évek óta rosszul gazdálkodik a Barcelona, egyre nagyobb a szakadék és csak az volt a kérdés, mikor jön el a borúsabb időszak. Ezt lehet, hogy előrehozza a mostani helyzet - és ezt akkor is fenntartom, ha esetleg valami isteni csoda folytán a Barca behúzná a BL-t.
Fenntartom azt is, egy világklasszis van a csapatban - Messin kívül - ter Stegen. És érte sem harcol foggal-körömmel a vezetőség.

Pár napos hír, hogy a játékosok nem mentek bele az újabb fizetéscsökkentésbe.
Miért mentek volna? Lehet, hogy rommá keresik magukat még így is, de mégis miért tettek volna így? Hogy mielőtt beüt a krach, ne diszkont értéken vásárolhassák meg Lautano-t, hanem a kivásárlási áron? Igazuk is van.
El kell adni, akit csak lehet, vissza kell csábítani az ikonikus alakokat, Xavi-t, Iniesta-t, Puyol-t, Valdes-t, esetleg - félve írom le - Guardiola-t. Felvirágoztatni a la Masia-t és bevállalni pár év vegetálást.
Ha lesz itt második-harmadik stb. hullám, ami ismételten meccs-kiesésekkel járhat, tucatjával fognak letérdelni még az ilyen gigaklubok is - hogy a kisebb csapatokról szót se ejtsünk.
A Spurs pedig csak az egyik első fecske. Nem az első, amely súlyos mértékű hitelt vesz fel (erről épp a spanyol csapatok tudnának mesélni), de az első, amely kimondottan a vírushelyzet miatt teszi.

200k-s heti fizetést adni még ma is valakinek meg tényleg abszurd.

Tartom amit pár napja mondtam, pár éven belül totálisan meg fog változni az európai futball szerkezete, s bár nem közvetlen példa, de azóta pl. a MKSZ már fizetési plafont vezetett be a magyar bajnokságokban és biztos vagyok benne, hogy hamarosan sok hasonló esettel fogunk találkozni - idővel a labdarúgásban is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.