Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119585) BenHans válasza itouchfan (#119583) üzenetére


BenHans
addikt

Az utolsó két hozzászólásodért jár a pacsi. :R
Folyamatosan azt olvasom vagy hallom ismerősöktől, hogy Szalai sz@r és ki kell rúgni innen.
Nos, akkor nézzék meg Dzeko mozgását, néha Benzemáét. Rengeteg meccsen szólt arról a játékunk, hogy 1 középpályásnak és 1 Dzekónak lehetett felküldeni, akik elindították valamelyik szélét. Ha gyorsan végigszaladt a szélső és lövéssel fejezte be, akkor ennyi volt a szerepe, de ha mégsem, akkor felért a pozíciójába, és már megvolt a variáció, mert a vonal mellett ott volt már a szélső támadó, a szélső védő akik ki tudták mozgatni az ellenfelet, a középpálya is felzárkózott miközben a védők között már ott volt egy erős felépítésű csatár akit nem egyszerű megfogni vagy pozíciót fogni rajta pl egy beadásnál. Vagy ott van Mandzukic is... Birkózni kell velük mindenhol, a tizenhatoson belül pedig ez nagyon nehéz mert egy rossz döntés egy büntető.

A másik, hogy játszhatunk akár 4-1-4-1-et is, ha van két-három gyenge láncszem, akik mindig késnek fejben és már elvetélt egy letámadás, már elmegy az ellen mert úgy akarják a partvonal felé szorítani háromszögezve, hogy a passzsávokba késéssel érkezik egy középpályás.
Mi 5-4-1-ben is ugyanúgy megkapjuk a gólt, mert az jórészt egyéni hibákból érkezik.

Amíg védekezni nem tudunk csapat szinten, mert már nem elég az mint 50 éve, addig ne akarjunk Napolit játszani, nincs 3 kicsi agilis gyors technikás támadónk mögöttük stabil labdaszerzőkkel akik szintén jóban vannak a labdával és nem kapnak infarktust ha labdát kell tartani. Maradjunk a sematikus mozgásoknál és próbáljunk brusztolni, hátha pontrúgásból vagy beadásból lesz valami, de ez sem ér semmit ha hátul nincs ha nem is betonfal, de legalább gipszkarton. Amíg hazai viszonylatból emelünk ki addig ne várjunk minőséget, majd ha ott tart a nevelés, hogy külföldön is elfér akár a tabella utolsó helyein tanyázó csapatnál a válogatott többsége akkor oké.

Nem ártana átvenni a horvát módszert. Ők a fiatalokat termelik olyan minőségben, hogy külföldön tovább csiszolhassák őket. Nem elvárás hogy az első osztály bajnoka EL/BL-ben nagyot alakítson, mert a jobbak külföldön játszanak, mégis ők tartanak ott klubszinten is, nem mi, pedig nálunk elvárás legalább az amit idén a vidi elért miközben a válogatottunk nagy része itthon játszik.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.