Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118826) Citroware válasza NyxNyxNyx (#118824) üzenetére


Citroware
addikt

Nem ezek számítanak a legjobban. Nem a helyezésért kapott pénz, de még az sem, hogy a BL-ben hogy szerepel a csapat. Erre pont a Tottenham az egyik legjobb példa.

A klub marketingértéke számít a legjobban, és a játékosállománya. Nem azért lett a Tottenham topcsapat, mert folyamatosan BL-helyeket ért el (ez csak egy járulékos haszon), hanem azért, mert már lassan 10 éve a Premier League élmezőnyében van rendszeresen, és a játékosok világsztárokká váltak, piaci értékük az egekbe ment amiatt, ahogyan a Premier League-ben teljesítettek, mert a BL-teljesítményük miatt biztosan nem. :DDD

Kane már egy jó ideje a világ 5 legdrágább játékosaként van számon tartva elemzők szerint. És a BL-ben még nem sokmindent mutatott fel, általában a csoportkörök után az első erős ellenfélnél kizúgtak.

De azért nem állítom, hogy a Top 4 és a BL-helyezés ne jelentene sokat, de igenis, sokat jelent. De ez kb. olyan, mint amikor az ember örül annak, ha 20%-ot növekszik a fizetése. Az azért jelentős, de szintet nem lép vele. :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.