Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #801 üzenetére
Hülye állatok.
-
szab.tam
nagyúr
nemrég kiabáltam az erőltetett riszpektelők és társaik ellen.
nem a dobálókra és öklözőkre gondoltam...
(remélem, ez akkor világos volt.)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #801 üzenetére
A bírónak és a partjelzőnek kéne ezeket dobálni nem a játékosoknak !
-
szab.tam
nagyúr
válasz cyberkind #804 üzenetére
sehogy nem jó.
2006:
okokat most hagyjuk. repültek a betonok, sün visszadobta. kamera előtt. nem volt jó. sem így, sem úgy...tehát: ne repkedjenek ilyenek.
(a nem láthaó lövedék... az igen.. az jóóó... az igen jó.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bandus
veterán
elég jól áll a madrid úgy látszik a la lilágban ezen a hétvégén kitömik a nagyok a kicsiket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
erre kerestem neked egy videót stand up comedy-ből, de nem találtam, pedig pont ideillett volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
Azt hittem lenyugodtam, de megint felbasztam az agyam:
"Chelsea have lodged a complaint to
the Premier League delegate with regards to "inappropriate language" used by referee Mark Clattenburg
..two of their players were allegedly racially abused during today's game with Manchester United. "They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Jajj, jut is eszembe. Láttátok tegnap milyen góllal kaptak ki Geráék?
Érdemes megnézniThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #812 üzenetére
Jaja, az elsőt leadhatta volna, a második ziccerét meg szimplán eltötyörögte. Még mindig csak 19 bakker, még van ideje összeszedni magát.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
Igen. Persze jöhet a magyarázkodás, hogy kevés volt hátra, meg úgyse rúgott volna gólt a mu meg blalbalblblala....
De abban igaza van Balukának, hogy azért jóval kevesebbszer (gyak nagyítóval kell keresni) tévednek a mi előnyünkre meccset meghatározó szituációban. Na de mindegy, hagyjuk.
Ez most így alakult. Mindenesetre nagyon bizakodó vagyok a csapattal kapcsolatban. 2-0-ról "lazán" felálltunk, nagyon nyomtunk, stb... Jó lesz ez. Már ha a bírók közbe nem avatkoznak. haha
-
Sickboy25
addikt
[link] ez már szánalmas... Ez a lenégerezés meg ilyenekből már annyira elegem van... Nem akarom kifejteni, de ezek sem kisebbség már, inkább a fehérezés lesz rasszista megnyilvánulás...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
homeless09
őstag
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
venember83
nagyúr
Példák az olasz játékvezetés szintjére:
Inter - Cagliari
Roma - Inter
Inter - Nápoly
Siena - Inter
Catania - Inter -
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #822 üzenetére
ebben van 2008-as, 2011-es lesgól.
szerintem több éves válogatással bármely bajnokságból ki lehetne ilyet gyűjteni.
de valóban gyöngyszemek. az egyiknél kb. a fél csapat volt lesen, és mozgott a kapu felé, köztök a gólt rúgó is. a tétlen les szabadon értelmezése....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #821 üzenetére
A Valdes-hez kapcsolódó troll posztokat sosem fogom megunni.
venember: Direkt olyanokat kerestél, amiben szerepel az Inter vagy csak így jött össze?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #822 üzenetére
..de hogy miért pont interes eseteket bírtál összekapirgálni...
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #826 üzenetére
pedig ez inkább interes, mint bíró sporis
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
Nyilvánosságra hozták az Aranylabda 23 fős listáját.
Sergio Aguero (ARG / Manchester City)
Mario Balotelli (ITA / Manchester City)
Karim Benzema (FRA / Real Madrid)
Gianluigi Buffon (ITA / Juventus Turin)
Sergio Busquets (ESP / FC Barcelone)
Iker Casillas (ESP / Real Madrid)
Didier Drogba (CIV / Chelsea, puis Shanghai Shenhua)
Radamel Falcao (COL / Atletico Madrid)
Zlatan Ibrahimovic (SWE / AC Milan, puis Paris-SG)
Andres Iniesta (ESP / FC Barcelone)
Lionel Messi (AR / FC Barcelone)
Manuel Neuer (ALL / Bayern Munich)
Neymar (BRE / Santos)
Mesut Özil (ALL / Real Madrid)
Gerard Piqué (ESP / FC Barcelone)
Andrea Pirlo (ITA / Juventus Turin)
Sergio Ramos (ESP / Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (POR / Real Madrid)
Wayne Rooney (ANG / Manchester United)
Yaya Toure (CIV / Manchester City)
Robin van Persie (HOL / Arsenal, Manchester United puis)
Xabi Alonso (ESP / Real Madrid)
Xavi Hernandez (ESP / FC Barcelone)Valaki magyarázza már el nekem, hogy whyalwaysme mi a francokat keres ott...
-
IreN!CuS
őstag
Neked csak ő lóg ki a sorból ?
Neymar , Özil amit reflexből nem értek....Pirlo nem tudom mit alkotott venember83 majd megmondja...
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
fatal`
titán
Rooney? Toure? Ibrakadabra? Egyik se csinált idén semmi különöset szerintem.
-
-
venember83
nagyúr
válasz IreN!CuS #831 üzenetére
Juve bajnoki cím, olaszok EB-döntője. Mindegyikhez rendkívül magas szinten járult hozzá azzal, hogy ő volt a kreatív ember, talán ha úgy mondom, hogy ő a Juve és az olasz válogatott Xavija, akkor már érthetőbb. Nélküle nincs játék, se a klubcsapatában se a válogatottjában.
-
7600 GS
addikt
Nem rossz játékos, de ahhoz azért szvsz kevés, hogy aranylabda jelölt legyen. De ez teljesen lényegtelen igazából, mert úgy is tudjuk, hogy melyik 2 játékos között fog ez eldőlni, minden más csak mellébeszélés a sportújságírás részéről.
Egyébként ez a lista már közelít a valósághoz. A tavalyi (ha jól emlékszem) azért viccesebb volt...
-
IreN!CuS
őstag
válasz baluka26 #834 üzenetére
Direkt írtam,hogy venember83 majd megmondja mert én nem szoktam követni az olasz meccseket így nem tudom Pirlo hogyan teljesített......
venember83 Így már érhető,hogy ott van.Nem leszólni akartam csak mint írtam nem követem az olasz focit így nem tudtam hova tenni.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
NyxNyxNyx
addikt
Erről a vipboxsportsapp-ról hallott valaki valamit? Olyasmi, mint a Sopcast, vagy mi ez? Nem merem letölteni
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fatal`
titán
-
baluka26
nagyúr
Hogy mit láttál?
Kezdjük ott, hogy Evans talppal jött, és van egy kameraállás, amin faszán látszik, hogy Torres zoknija húzódik->volt kontakt. De a sima veszélyes játék is büntetendő a futballban.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest