Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99573) haxiboy


haxiboy
veterán

Kicsit csalódott vagyok a Telekom szolgáltatásaival kapcsolatban.

EU Roaming, van egy fölös dijcsomagom így egész évben nem volt használva csak most (Like S) örültem mert pont forduló előtt vagyok a másik dijcsomaggal gondoltam nyerek +2gb netet ha már van használjuk ki.
2GB díjcsomagba foglalt, de sajnálattal vettem tudomásul hogy már 530mb adatforgalom a Telekomnak 2gb-t jelent.

A gyári mérő alkalmazást szoktam használni, viszonylag pontosan mér - 5-6% eltérés. Nem gond, gondoltam én elfogyott biztos rosszul mér stb stb (SMS-t nem kaptam míg a másik csomagnál igen) de jó lenne kirándulni menni, oda kell a GPS vettem hát egy "Extra net 1gb csomagot" hát... Köszi Telekom de ez sem működik. Nem mellesleg éjszakára kilőttem a mobilnetet, nappal is mérsékelt használat volt, minden szinkronizálás off. De ez a 4x-es számolgatás kicsit soknak tűnik.

De ha már itt vagyok panaszkodok tovább.
Korlátlan böngészés és email opció. A webes felületen keresztül kikapcsoltam kb 4 hónapja, kaptam is üzenetet hogy ok sikeresen kikapcsoltuk. Azóta is számlázzák, minden hónapban reklamáltam érte. Egyetlen üzenetre jött válasz ahol azt kaptam levélben válaszolnak 30 napom belül mert nem töltöttem ki 2 adatomat ticketnél (nem mintha nem lettem volna belépve és azonosítottak 2 faktorosan de nem is ez a lényeg)... Na ez a levél azóta is érkezik, biztos elvitte a cica.

Harmadik, a lefedettségről áradoznak de az autópályán nincs normális internet kapcsolat, néha Budapest sűrűbben lakott részein se... Biztos a készülékemmel van a gond... Vagy rosszul fogom bár nem iPhone hanem egy Note 8...

Néha mikor azon ritka alkalmak egyike van hogy meg szeretnék nézni valami beállítást a Telekom fiókban, vagy forduló előtt 1-1 szolgáltatást módosítani akkor épp karbantartás van, nesze paraszt +1 hónap... De érdekes mód ha a számlát elfelejtem befizetni néhány napig, mert van jobb dolgom is (se SMS se a jó kis alkalmazásban beállított értesítés nem jelenik meg amúgy) akkor jön az üzenet hogy ejnye bejnye mennek a korlátozások meg a behajtók...

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.