Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87388) bajaki


bajaki
őstag

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni.

Április 18-án egy partnerüzletben kötöttem szerződést számhordozással (Telenortól) Mobil S + 400MB kombinációra.
Ez alapesetben ugyebár 3000 Ft lenne, E-Pack-kel pedig 2700 Ft. Azonban az ügyintéző azt mondta, hogy kapok még 500 Ft kedvezményt amiért feltöltőkártyás számot hozok át. Furcsáltam, kérdeztem is, hogy az nem csak a Telekom-nál lévő Domino-s átváltás esetén jár-e. Azt mondta, hogy ő úgy látja a rendszerben, hogy nem, és így csak 2200 Ft-ot kell fizetnem. Nem kötekedtem, gondoltam csak tudja, ha már ilyen magabiztosan ajánlgatja.

Áprilisra törthónapot fizettem, 800-valamennyi Forintot, nem nagyon számolgattam utána, hogy jó-e, azonban most a májusi számlán 2700 Ft szerepel, tehát nem kaptam meg a feltöltőkártyás kedvezményt. Most gyorsan utánaolvasgattam és sehol sem találtam arra utalást, hogy a más hálózatból áthozott számra is érvényes lenne a kedvezmény.

Tehát úgy állunk, hogy havi szinten 500 Ft-tal többet kell fizetnem mint amennyivel kalkuláltam (2200 Ft vs 2700 Ft). Nem halok bele, de nem ezzel számoltam és így valószínűleg a szerződést sem kötöttem volna meg.

Kérdésem: ebben az esetben tudok valahol panaszt tenni a hiányos/rossz tájékoztatás miatt? Számíthatok bármilyen kompenzálásra, vagy ezt már le kell nyelnem? Van egyébként egy árajánlatom is, amit az ürge nyomtatott ki Intra-ról, ott vannak az ő adatai valamint a Domino-s kedvezménnyel értendő havidíj is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.