Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82966) AliasB


AliasB
senior tag

Üdv :)
Olvasgatom a hozzászólásokat mivel én is telekomos vagyok és leginkább csak itt értesülök az újdonságokról :) Viszont most leírom az én véleményem a mobilnetről :D Akit nem érdekel ne is olvassa tovább :D

Mivel nekem van itthon netem és wi-fis routerem így a netes forgalmazásom telefonon a böngésző, az e-mail, viber és pár alkalmazás teszi ki ami nem generál nagy adatforgalmat. Nem torrentezek telefonon, nem töltök le nagy videókat mert arra itthon van a gép és a net. Átlagba így elég 10MB/nap (extrém használat nélkül)

Persze mondhatnám, hogy márpedig csak azért is megnézem az összes macskás videót a neten amikor nem vagyok itthon meg letöltök mindent még a nagyobb több száz megás frissítéseket és a legnagyobb alkalmazásokat is és elégedetlenkedhetnék, hogy miért nem korlátlan a net telefonon is!

Ehelyett megpróbálom ésszerűen használni mert nem létszükség ezek egyike sem és nincs is korlátlan gyors internet telefonra. A Maraton 4GB pedig így elég jó választás főleg, hogy nincs időhöz kötve a felhasználása (csak a kártya felhasználási idejét)

[ Szerkesztve ]

Járj nyitott szemmel.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.